lol21ndm 03.11.04, 23:24 Tyle sie dzieje, a ja tak daleko i znow nie bede miala w tym wszystkim udzialu. Chyba sie poplacze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: Jest mi smutno 04.11.04, 10:06 Nie płacz. Będziesz miała udział wirtualny. Lepszy rydz, niż nic Odpowiedz Link
uran4 Re: Jest mi smutno 04.11.04, 18:35 To będziemy płakać razem. Ja też daleko (co prawda, nie aż tak) a poza tym mam wielce dziwne godziny pracy. Pocieszam się, że w końcu kiedyś uda mi się zawitać do Szpulki. Pzdr 4all Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jest mi smutno 04.11.04, 23:37 Dolacze do was. Niezly chor nam wyjdzie ((( Odpowiedz Link
tgosia44 Re: Jest mi smutno 04.11.04, 23:56 i ja się dołączę ( chociaz jestem blisko, a jednak nie bedę w tym uczestniczyć... Zapytajcie ode mnie p.Joannę co z tym katalogowaniem książek... czy jest to problem Alicji (jak w Kocich workach) czy to zupełnie inna historia... i kto tak naprawdę zamierał jak się cos działo (Krowa niebiańska i chyba Lądowanie)... pozdrawiam znad łez M Odpowiedz Link
sloggi Re: Jest mi smutno 05.11.04, 00:03 lol21ndm napisała: > Tyle sie dzieje, a ja tak daleko i znow nie bede miala w tym wszystkim > udzialu. Chyba sie poplacze... > > Łączę się z Tobą, siostro, w bólu. Odpowiedz Link
abere8 Re: Jest mi smutno 05.11.04, 11:06 No i ja sie niestety dolaczyc musze do choru zalobnego Z moja jedyna ksiazka Chmielewskiej, ktora mam tu ze soba na pocieszenie... Odpowiedz Link