stara.gropa 31.05.05, 11:42 Co się stało? Dlaczego nikogo nie ma? Wczorajsza wichura wszystkich wywiała? A co z naszymi Towarzyszami z Wrocławia? Czy przeżyli wczorajszą burzę? Proszę o odpowiedź, bo jestem zaniepokojona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada72 Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 12:01 No coz - ja jestem, co prawda utaplana w deszczu, ale jednak Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 12:34 Melduję, że żyję, choć bardzom zaganiana A na moim Roztoczu tak pięknie wieje i zbiera się na śliczną burzę, żałujcie że nie przyjeżdżacie! Odpowiedz Link
idka2 Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 12:38 też jestem, ale zakręcona, bo szukam kwatery nad morzem w lipcu 2 osoby dorosłe + 2 maluchów). Wiem, wiem, że to już za miesiąc... jestem już zupełnie ogłupiała, a lekarz nakazał jechać i już Odpowiedz Link
joasia72 Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 17:19 Spróbuj w Piaskach, tam gdzie jeździ Gurua. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
idka2 Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 08:23 Już tam dzwoniłam i nawet znalazłoby się miejsce (co prawda nie w tym terminie, co chcemy, ale może udałoby się nam przełożyć urlop w pracy, tylko że tam jest Zatoka, a nie pełne morze i mam dylemat... Ale może ja się czepiam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 08:38 Byłam tam w zeszłym roku. Zatoka jest tam wielka i wygląda jak pełne morze. Na pewno można się w niej utopić. Wiatr wieje taki, że łeb urywa,a plaża jest piękna. Odpowiedz Link
idka2 Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 11:53 Stara gropo, a woda czysta? Moje dziecko jest alergikiem, a nie będzie sposobu,żeby nie wlazła do wody... A może masz fajny jakiś kontakt na nocleg, gdzie nie wystraszą się hałasujących od rana maluchów? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 12:02 Woda była bardzo czysta, naprawdę kąpać się można bez obaw. I raz trafiłam na pogodę bursztynową, bursztyn walał się po plaży. Mieszkałam w pensjonacie dość drogim, raczej nie polecam, bo nie było w nim nic nadzwyczajnego. Na stronie www. mierzeja .pl (o ile dobrze pamiętam) było mnóstwo adresów kwater. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 12:09 no i kamyków bez liku. Na plaży cisza i spokój i w ogole Piaski = cudo ))) Odpowiedz Link
idka2 Re: Gdzie są forumowicze? 01.06.05, 12:24 przekonałyście mnie, zabieram się za dzwonienie... Mam nadzieję, że będą jeszcze gdzieś miejsca... Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 13:02 Wreszcie oddycham i czuję, jak miło mózg mi się chłodzi... Odwalam i poprawiam to, co udało mi się dokładnie spaprać przez ten upał Wczoraj obyło się bez burzy i wieczór był piękny. Dopiero dzisiaj deszczyk pokropił, jak ksiądz kropidłem, a teraz tylko powiewia chłodem. Da się żyć Odpowiedz Link
nie.lubie.wampirow Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 13:09 Taaak... W Kielcach jest teraz cudownie: pochmurne niebo, chłodny wiatr i chmury, chmury, chmury... Zero deszczu, zero słońca, zero ukropu. Po prostu cudownie! Odpowiedz Link
altu Re: Gdzie są forumowicze? 31.05.05, 13:35 jestem. dorywczo przy necie. ale jak bede na stale, to .. [ja wam jeszcze sie pokaze..] to dam znac.. pozdrowionka, z przejasniajacego sie zadupia Odpowiedz Link
lol21ndm Wszystkiego najlepszego Malym i Duzym Dzieciom 01.06.05, 11:05 MElduje sie nieposlusznie. Bywam, ale glownie by czytac tytuly watkow. Na wiecej nie mam czasu. Odpowiedz Link
aniel Re: Wszystkiego najlepszego Malym i Duzym Dziecio 02.06.05, 22:01 Oddział Wrocław melduje: żyjemy ale burza była piękna Odpowiedz Link
groha Re: Cichosz się zagnieździł? :) 06.06.05, 12:04 Bo tak tu cicho, nie tylko o zmierzchu... Ja rozumiem, że jest prawie lato i przyjemniej nad rzeką, w cieniu drzew, niż przy komputerze, ale to marną pociechą jest. Bo nie mydlmy sobie oczu - jeśli nas nie ma, to znaczy, że nam się już nie chce, nie ciągnie nas, nie cieszy... W ten sposób, wspólnymi siłami zamordujemy to forum i wszyscy będziemy podejrzani, co do jednego Sądzicie, że przesadzam? Odpowiedz Link
mariurzka Re: Cichosz się zagnieździł? :) 06.06.05, 12:13 Ja jestem, ale tylko czytam, na nic innego nie mam czasu, niestety Ale zgadzam się z Tobą - jak nikt nie będzie pisać, to nie będzie co czytać i sprawa się "rypnie". A więc do klawiaturek szanowni Państwo! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 12:49 Jak widać to pytanie towarzyszy nam od dawna. Odpowiedzi na pytanie ciągle brak. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 12:57 i ciągle nie udaje nam się ubić tego foruma ... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 13:01 Ale kolejne próby podejmujemy Recydywa. Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 13:07 Cichym ścigamy go, tego foruma, lotem, a on - cichy, jak ostatnie tchnienie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 13:03 uff! ja durny dałem się wciagnąć w prymitywną dyskusję quasi polityczną na forum publicystyka na temat Le madame. I po co mi to było ? Tylko mi cisnienie podskoczyło a to niezdrowe. Dlatego wracam grzeczniutko do TwCh, bo tu nie ma krzykow, klotni ani obelg, jest milo, cieplo i rodzinnie No chyba ze uda mi sie czyms sprowokować P.T. koleżenstwo jakąś niewybredną opinią niee, nie będę ryzykował Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 04.04.06, 13:20 Ależ prosimy, Krzysiu, prosimy! Ryzykuj Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gdzie są forumowicze? 05.04.06, 13:00 Nie chce nam się gadać, to może się pokłóćmy. O co? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Gdzie są forumowicze? 05.04.06, 13:13 tematy do kłótni i awantur: 1. Lepper w rządzie 2. wyższość Świąt Wielkanocnych nad Bożego Narodzenia 3. co było pierwsze jajko czy kura 4. obietnice wyborcze PIS a rząd Marcinkiewicza 5. Literatura i film - lepiej czytać czy oglądać 6. o wyższości mężczyzn nad konietami lub odwrotnie ( ups! ) 7. silnik Diesel a benzyna - zady i walety, tego.. znaczy wady i zalety Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gdzie są forumowicze? 06.04.06, 11:01 36krzysiek napisał: > tematy do kłótni i awantur: > 6. o wyższości mężczyzn nad konietami lub odwrotnie ( ups! ) mogę na ten temat podyskutować, tylko proszę o wyjaśnienie co to są 'koniety'! i to jest przyczynek do kłótni pt.'czego się czepiasz literówek' )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gdzie są forumowicze? 06.04.06, 11:05 konieta to podniecajaca kobieta- skrzyzowanie kobiety z podnieta Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gdzie są forumowicze? 06.04.06, 12:48 aaaa, to tym bardziej mogę podyskutować )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Gdzie są forumowicze? 06.04.06, 13:57 to kloccie sie,a ja z boku poslucham, wygodna jestem Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 05.04.06, 13:15 Krzysiek ma podobno jakieś niewybredne opinie i co? Boi się zaryzykować, mięczak... ) Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Gdzie są forumowicze? 05.04.06, 13:34 Punkty 1, 3,, 4 i ten o silnikach von Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 05.04.06, 14:00 Mzrr, przecież wiesz, że faceci lubią te tematy. A kobiety podobno mogą się kłócić na każdy, nawet na taki, o którym nie mają zielonego pojęcia, więc niech im będzie Odpowiedz Link
36krzysiek absolutnie nie na temat 05.04.06, 16:16 - Szmate mi wyrwal! Moje narzedzie pracy! - Bo to zlodziej jest! I pijak! Bo kazdy pijak to zlodziej! - Do Bydgoszczy bede jezdzil a w tym sklepie wiecej nie kupie!!! )))) Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Gdzie są forumowicze? 06.04.06, 07:29 Niech Wam będzie. Ale, dlaczego mamy się kłócić ? Odpowiedz Link
wedrowycz Re: Gdzie są forumowicze? 07.04.06, 14:53 Melduję się! Teraz z pewnością częściej będę zaglądał bo w końcu pracuję jak człowiek. Pozdrówki ode mnie i od Paskudka. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Gdzie są forumowicze? 07.04.06, 16:45 Kogo moje oczy widzą - Wędrowycz. Pozdrów Paskudka i Andrzejka. A skąd piszesz? Z Hiszpanii? Odpowiedz Link
wedrowycz Re: Gdzie są forumowicze? 10.04.06, 07:49 Nie, nie z Hiszpanii tylko z Kutna. Dzięki za pozdrowienia. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie są forumowicze? 10.04.06, 11:47 No proszę Państwa! Ciężki weekend był czy jak?? Cisza jak w kościele! Proszę o natychmiastowe ujawnienie się i podpisanie listy obecności!! To ja tu siedzę i wyglądam jak kania dżdżu nowych postów a wy nic! Zemszczę się!! Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 10.04.06, 12:07 Oj, ciężki był ten weekend, ciężki. Tak szukałam wiosny, że aż mnie buty poocierały. Odnoszę wrażenie, że z roku na rok, ta wiosna, jakby trudniejsza do znalezienia, a moje górki są coraz dalej i dalej. I coraz wyższe się robią... Odpowiedz Link
nchyb święta, święta.... 11.04.06, 19:04 Większość pewnie albo czyta, albo czyni przygotowania świąteczne... Odpowiedz Link
vivictoria Re: Gdzie są forumowicze? 11.04.06, 22:07 Nie wiem jak inni, ale ja pracuję w ruchu ciągłym, jak hutnik i bywam tu na rzut ćwierćokiem Odpowiedz Link
bumbecki Re: Gdzie są forumowicze? 11.04.06, 22:23 ale nawet hutnicy czy energetycy mają wolne.... Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 12.04.06, 12:10 Ja rozumiem, że praca, święta, życie itp. Ale nie wydaje mi się, by to były wystarczające przeszkody, które nie pozwalają nam tu zajrzeć na chwilkę i zostawić choć malutki znaczek swojej obecności. Brak czasu, to tylko wymówka. Bo prawda wygląda tak, że już Wam się nie chce. Znudziło Wam się to forum. Przestaliście je lubić. Nie chce Wam się gadać o niczym. Ciekawe, czy lubicie jeszcze Chmielewską? P.S. To tzw. rozmyślne wkładanie kija w mrowisko. Mrowisko? Hehehe. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Gdzie są forumowicze? 12.04.06, 12:29 słaby ten kij, to trzeba jakąś totalną głupotę stworzyć, albo kogoś szkalować strasznym słowem, a takie tam tam że się nie chce może nie wystarczyć można też założyć wątek "forum umiera" trochę się nie chce bo taka wiosna za oknem, bo tak leniwie, bo przed Świetami i w pracy i w domu kupa roboty ech polezałoby się na trawce Odpowiedz Link
groha Re: Gdzie są forumowicze? 12.04.06, 12:48 Z tą trawką to jeszcze musimy się wstrzymać. Szkoda naszych podrobów A nasza Pani Prezes gdzie, ach, gdzie? Larum grają, a Ty, Stara.gropo, się nie zrywasz? Na koń nie siadasz? Za szablę nie chwytasz? Gorze nam. G0p0s to wywieszczył. Wernyhora, albo męskie wydanie Kasandry, nic innego. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gdzie są forumowicze? 12.04.06, 12:54 Jakie tam wieszczenie. Zwykła ekstrapolacja. Ciekawe tylko, czy osoby nie piszące tutaj czytają forum, czy też nikt nie zagląda. Ale tego się nie dowiemy. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gdzie są forumowicze? 12.04.06, 13:54 Czy lubimy jeszcze Chmielewską? Prowokacja w czystej formie, można rzec, prosto z krzaka, albo prosto od krowy! Po co umieściliście link do bocianiego gniazda? Tam są wszyscy. Odpowiedz Link
groha Re: Kto nas tylko czyta? 12.04.06, 13:32 To zapytajmy, co nam zależy. Jeśli tu bywasz, tajemniczy czytelniku, pozostaw choć mały ślad swego istnienia, jako znak informacyjny, że jesteś, lub tylko na chwilę bywnąłeś z nami. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kto nas tylko czyta? 16.04.06, 20:00 Witam. Czytam was od jakiegos czasu. Chmielewska to moje antidotum na szarość codziennego zycia. Do tej pory bywawszy tutaj znaku nie dawałam, ale larum sie podniosło, wezwanie do ujawienia sie uslyszawszy tym słowem sie odzywam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kto nas tylko czyta? 16.04.06, 20:59 Witaj Totykas ) Jak juz sie tak pieknie odezwalas to masz prosze krolika na przywitanie . (\ /) (='.'=) (")_(") jak wyjdzie krzywo to nie moja wina tylko kalkowanie do kitu Odpowiedz Link
ida14 Powtarzam pytanie 22.04.06, 22:40 Gdzie jesteście?? dzis wyjątkowo mało postów nowych. co jets?? Ładna pogoda sie zrobiła i brać poszła w pole?? Odpowiedz Link
groha Re: Powtarzam pytanie 23.04.06, 21:58 vivictoria napisała: > Na konie!!!! Na łąki zielone!!! )) Po ciemku, to nie bardzo na te łąki... No i wieczory jeszcze chłodne. Po nerkach ciągnie, zimna rosa końskie grzywy mierzwi... Odpowiedz Link