adalberto4 07.02.06, 22:05 Od jakiegoś czasu podczytuję to forum i mam do szacownego grona pytanie: jak się do Was dołączyć? Co trzeba zrobić? Podpisać cyrograf,lojalkę? acha! jestem z Warszawy więc zasiliłbym sekcję stołeczną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: można się dopisać? 07.02.06, 22:14 O, jak miło, że się odezwałeś Co trzeba robić, oprócz aktywności na forum, to oczywiście decyduje Szefostwo (jeśli podczytywałeś uważnie, to pewnie wiesz, co to szpagat, przykładnica i takie tam, ale pierwszy krok już masz za sobą - napisałeś, że jesteś. Więc bądź! Witaj Adlabercie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: można się dopisać? 07.02.06, 22:21 Czesc, jak fajnie! Nowych nigdy niczym nie straszymy, jestesmy..no do rany przyloz ) Pani Prezes przysle ci 100 punktowy regulamin TWCH i wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link
groha Re: można się dopisać? 07.02.06, 22:26 Adalberto, a co Ty tak od razu o pieniądzach? ) Prosimy najpierw kilka słów o sobie, swojej miłości do Guruy itepe. Rozliczać bedziemy się potem )) Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 07.02.06, 22:41 Jestem młody zgrabny(?) i powabny (???) Młością do Guruy pałam od środkowej podstawówki ("Całe zdanie nieboszczyka"- pożyczone z bibl. osiedlowej). Do Gurui zbliża mnie też nikotynizm i słabość do wina. Gurua poprzez swoją radosną twórczość nie raz i nie dwa podratowała moje upadające morale. Odpowiedz Link
goonia Re: można się dopisać? 07.02.06, 22:51 Bardzo rozsadnie, ze o pieniadzach mowi. Ktos w koncu musi zaplacic za Goposowa delegacje za Kaluze. Witaj Adalbercie. Krzywa meska nam widze rosnie w sile. Tak trzymac! Szpagatu osobiscie nie robilam, papierow na przynaleznosc do TWCH w zw. z tym nie mam ale i tak nie narzekam. Odpowiedz Link
groha Re: można się dopisać? 07.02.06, 23:01 Skoro mnie jeszcze nikt stąd nie wyrzucił, to znaczy, że tu wolno palić. I świadectwa moralności też nikt nie żądał. A jakby co, to my też potrafimy podnieść, podeprzeć, pogłaskać, pocieszyć. Czyli forum - marzenie Odpowiedz Link
lol21ndm Re: można się dopisać? 07.02.06, 23:37 Mozna. Fajnie, ze kolejny Mezczyzna nam sie trafia. Jak tak dalej pojdzie, to moze kiedys Chmielewszczyka za meza trafie. ;-P Odpowiedz Link
stara.gropa Re: można się dopisać? 08.02.06, 07:45 Dołączenie do nas odbywa się w prosty sposób. Należy przybyć na zebranie do Szpulki, szepcząc od progu: Szkorbut, szkorbut, a reszta już sama się potoczy Jeśli koniecznie chcesz wpłacić składki, to bardzo chętnie je przyjmiemy, bo chociaż to dopiero początek roku, to niestety jesteśmy już na skraju bankructwa)))))) Możesz liczyć na specjalne względy, bo mężczyzn ci u nas jak na lekarstwo! Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 08.02.06, 09:36 Cieszę się, jeśli dobrze zrozumiałem mam wyszeptać 'szkorbut'a TWCH samo potoczy się w moją stronę? Mogę też mieć przy sobie egzemplarz "Klina" jako znak wizualny. Czy to spotkanie w Szpulce to w ten piątek? Czytałem poniżej wątek o spotkaniu, ale się pogubiłem. Co? Gdzie? Kiedy? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: można się dopisać? 08.02.06, 09:51 W ten piątek, o 19.00. Po wejściu do Szpulki trzeba iść prosto i na końcu sali skręcić w prawo. Albo zapytać obsługę. Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 08.02.06, 10:14 Dziękuję za instrukcje Dobra Kobieto! Odpowiedz Link
ida14 Re: można się dopisać? 08.02.06, 14:58 Weź całą półkę z książkami WItam i dygam na powitanie przed ekranikiem komputerowym. Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 08.02.06, 15:10 Niestety mam biblioteczkę nie półkę, nie wiem czy udźwignę, najwyżej wezmę bagażówkę Odpowiedz Link
ida14 Re: można się dopisać? 08.02.06, 15:10 Trzeba sie poświęcić! Będziesz miał wielkie zasługi Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 08.02.06, 15:17 A potem złożą mnie w Grobie Nieznanego Chmielewszczyka Odpowiedz Link
ida14 Re: można się dopisać? 08.02.06, 15:19 Juz jesteś znany no i wszystkie "baby" bedą podziwiać twoją siłe... pomysl nad tym... Odpowiedz Link
goonia Re: można się dopisać? 08.02.06, 17:20 tak, o gromnicach nie mozna zapomniec, najlepiej sie przy takim oswietleniu wyglada Odpowiedz Link
g0p0s Re: można się dopisać? 09.02.06, 11:12 Maciej Zembaty W prosektorium najweselej jest nad ranem W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, Gdy szarzeje za oknami pierwszy świt. W oświetleniu tym korzystnie wyglądają starsze panie, A i panom nie brakuje wtedy nic. Oczywiście, kiedy całkiem się rozjaśni, Pewne braki wyjdą na jaw tu i tam. Lecz na razie, póki jeszcze wszystko widać niewyraźnie, Tryumfuje dumne piękno ludzkich ciał. W prosektorium najweselej jest nad ranem, Później także tam wesoło, ale mniej, Świeży uśmiech opromienia tak poważne kiedyś twarze, A niektórzy szczerze szczerzą ząbki swe. Tylko jeden, ten co leży pierwszy z brzegu, Nie uśmiecha się, bo głowy nie ma już. Lecz udziela mu się nastrój wytworzany przez kolegów, W martwym ciele nadal mieszka zdrowy duch. W prosektorium najzabawniej jest nad ranem, Czasem spadnie coś ze stołu czasem ktoś. Po czymś takim następuje ożywienie zrozumiałe, Krótkotrwałe, bo dzień wstaje jak na złość. Jasny dzień ma swoje różne jasne strony, Lecz ja jednak mimo wszystko twierdzę że W prosektorium najprzyjemniej moim zdaniem jest nad ranem, Zresztą sami przekonacie o tym się. Marylka Poszepszyńska śpiewała. Odpowiedz Link
adalberto4 Urzekająca wizja 09.02.06, 23:37 Dzięki gOpOs! Już wiem gdzie najlepiej udać się po całonocnej imprezie żeby podtrzymać nastrój Odpowiedz Link
bumbecki Re: można się dopisać? 10.02.06, 09:08 ja rę pioseneczkę zawsze nuciłam gdy wiozłam mamę na lub z działki ) Po kilku razach moja mama poprosiła o zmianę repertuaru ... )) Odpowiedz Link
groha Re: można się dopisać? 10.02.06, 14:21 To niesamowite, jak zbieżne mamy gusta) Dawno temu, moja własna mama, na pewej procesji kościelnej, nie przyznała się do znajomości ze mną, gdyż lekceważąc wspólne śpiewy, akcentowałam każdy krok własnym repertuarem: ... jak... dobrze... mi... w pozycji... tej. W pooo...zycji... horyzon... talnej. Uuu... bodzy... krewni... niosą mnie na swych ramionach aaa... za trumną idzie żoona... ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: można się dopisać? 10.02.06, 15:59 a konczy sie tak lekko zlosliwie: .. i..juz..le..dwo i..dzie zoona.. Odpowiedz Link
marrtawu Re: można się dopisać? 14.02.06, 00:08 Dopiero przeczytałam ten wątek i wychodzi z niego, że nowy forumowicz czekał zupełnie nie tam, gdzie powinien. Prawda to? Żyw on jeszcze, czy poszedł się pozarozpaczać na śmierć? Odpowiedz Link
adalberto4 Re: można się dopisać? 14.02.06, 00:35 Spokojnie, nigdzie nie czekałem, bo zmogła mnie w końcu pogoda i dopiero dochodzę do przytomnoiści racząc się twórczością Guruy w domowych pieleszach. Odpowiedz Link
waleryana Chciałam się przywitać 14.02.06, 17:55 I myślę, że zagoszczę tu u Was na dłużej, nie tylko jako podczytywacz, ale i dopisywacz. Mogę? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Chciałam się przywitać 14.02.06, 20:12 waleryana napisała: > I myślę, że zagoszczę tu u Was na dłużej, nie tylko jako podczytywacz, ale i > dopisywacz. Mogę? Mozesz. Witamy! ) Odpowiedz Link
groha Re: Chciałam się przywitać 14.02.06, 20:40 Witamy pięknie Waleryano i prosimy się rozgościć. Tym chata bogata, co... sobie sami upitrasimy Pisz więc smacznie i obficie! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chciałam się przywitać 14.02.06, 21:48 Witaj Waleryano Z kotem mi sie kojarzysz ) Tu koniecznie trzeba pisac, tworzyc i kojarzyc, bo inaczej Woloduch pomstuje jak 100 braci rozezlonych. ) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Chciałam się przywitać 14.02.06, 22:20 Nie jak 100. 20 juz udobruchanych {8-{)} Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Chciałam się przywitać 15.02.06, 00:14 no to dobrze ) W razie czego krople Waleriany bys dostal Odpowiedz Link
edyta95 Re: Chciałam się przywitać 15.02.06, 10:39 Czym chata bogata, tym goście ..... (wymiatają mówiąc elegancko) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Chciałam się przywitać 14.02.06, 20:35 Alez oczywiscie ze mozesz! Szczegolnie w tej drugiej kategorii! Zwlaszcza polecam watek przyszpilony - czekamy na nowe opowiesci! Z Kanady pozdrawia Woloduch Odpowiedz Link