bumbecki 05.05.06, 18:45 )) TWCh przeszło do literatury ) w 'Starym próchnie' jest o nas na 2 i półstrony )) co więcej są zdjęcia ze spotkania z nami (na jednym,na pierwszym planie Szanowna Pani Prezes Stara Gropa, na innym koci worek ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: stało się 05.05.06, 19:40 Premiera była w Psychobiografii. Teraz jesteśmy od strony 224 i w drugiej wkładce zdjęciowej. Na fotce jest też Ida i Mariurzka (?), innych nie rozpoznaję. Nie ma słowa o spotkaniu w styczniu tego roku. Jednak przesadziliśmy? Nie wiem. PS. W Warszawie książka chodzi po 37 PLN. Odpowiedz Link
smitte Re: stało się 06.05.06, 19:16 A kto siedzi przy stole bo nie pamiętam, niech sie przyzna Odpowiedz Link
stara.gropa Re: stało się 08.05.06, 10:32 Na zdjęciu (od lewej) są: Smitte, Hotinhere, Dc22, April02, Ida i ja. Siedzi Marella. Nie pamiętam z kim był pan, którego kawałek widać z lewej strony zdjęcia. Na pewno była to osoba towarzysząca jednej z naszych członkiń, ale której? Odpowiedz Link
agata102 To ja marella 08.05.06, 11:43 Ojej (zawołam tak jak Mizia!) ojej! Czyzbym naprawde byla w ksiazce?! Jeszcze nie mam mojego egzemplarza, to nie moge potwierdzic czy to mąż czy nie mąż, ale jak z aparatem i koło mnie to pewnikiem on. PS. Juz nie chce być marellą, wracam do korzeni, pozdrawiam! Odpowiedz Link
april02 Re: stało się 11.05.06, 10:32 Rany boskie! A ja tak nie chciałam być sławna ) Trudno, muszę się jednak z tym pogodzić i popędzić do Empiku po książkę Odpowiedz Link
minerwamcg Widziałam! 13.05.06, 00:25 Widziałam! Widziałam TWCh w naturze, a także na zdjęciu. W naturze są jakby bardziej żywi... I niezwykle sympatyczni! Cudem absolutnym jest natomiast Koci Worek. Brakowało tam tylko kota, co przy stanie zakocenia życia Gurui nie zrobiłoby jej różnicy, były natomiast pasiaste skarpetki, trzy pudełka proszku do prania, popielniczka, jakieś durnostojki, pudełko chusteczek higienicznych i jeszcze sto tysięcy różnych innych rzeczy. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link