Dodaj do ulubionych

10.05.06, 16:58
Trzymam w rękach tom VI, oglądam zdjęcia i nachodzi mnie nieodparta wizja
Deja vu. Ja gdzieś ten dom widziałam. Rodzi się zatem pytanie - gdzie mieszka
autorka? Mam wrażenie, że sąsiaduję (sąsiedztwo nie bezpośrednie, bo bym
NAPEWNO wiedziała) z osobą sławną. Jeśli to prawda to jestem nie byle ktowink

Pozdrowienia dla TWCh. Niestety po pierwszym spotakaniu w szpulce wykruszyłam
się, ale staram się śledzić forum na bieżąco.
Obserwuj wątek
    • stara.gropa Re: Lokalizacja 11.05.06, 07:17
      Jeśli mieszkasz w szeroko pojętym Wilanowie, to jesteś sąsiadką Guruy. Nie
      zdradzam tu żadnej tajemnicy, bo była o tym mowa w książce pana Tadeusza.
    • edeka5 Re: Lokalizacja 11.05.06, 08:34
      wzosia napisała:
      > Pozdrowienia dla TWCh. Niestety po pierwszym spotakaniu w szpulce wykruszyłam
      > się, ale staram się śledzić forum na bieżąco.

Pozdrawiamy również. Wykruszenie rozumiemy, ale potomstwo już napewno chodzi i
      to dobrze smile
    • wzosia Re: Lokalizacja 11.05.06, 12:18
      Potomkini (chyba taki jest rodzaj żeński lp od potomstwa?) BIEGA. Chodzenie
      jest zbyt powolne. Jednakże czasem nie dysponuję gdyż:
      - zarabiam pieniądze -> bywam poza domem 10h dziennie-> muszę czynić jakieś
      zakupy. Szkoda mi dziecia. Postanowiłam być dyspozycyjna dla niej w miarę moich
      możliwości. Dlatego rozrywki typu kino, knajpy zostały zastąpione przez książki
      (a propos -jestem niewyspana i spóźniona do pracy z powodu VI tomu), sporty z
      dzieciem, wycieczki plenerowe oraz obowiązkowy plac zabaw. Myślę, że za czas
      jakiś wszystko wróci do normy. Dlatego tymczasowo poczytuję forum i mi z tym
      dobrze.
      Sąsiadką bliską nie jestem, ale do Wilanowa daleko nie mam - 10 minut rowerem.

Uczę dziecko mówić ale gurua jest jeszcze za trudne. Na razie wymawia ulubiony
      zespół tatusia - U2. Stainga jeszcze nie ale już jesteśmy blisko. Przy Pafnucym
      zasypia, ale do tego ma on służyć.

Dzięki za odpowiedź.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka