stara.gropa 11.05.06, 11:23 W sobotę jest do wygrania 12 milionów w totolotka. Może zagramy? Jeśli wygramy, to będziemy mogli odbyć zbiorową podróż dookoła świata Śladami Joanny Chmielewskiej. Jakie numery obstawiamy? Mój typ - 12 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbecki Re: Szóstka w totka 11.05.06, 11:28 a może zrobimy to sposobem opisanym w Lesiu ?? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 11.05.06, 11:31 4 Drugi kupon możemy wypełnić na spotkaniu. Kto przyniesie kredę? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Szóstka w totka 11.05.06, 11:41 do kredy mają ci co dzieci posiadają w wieku szkolnym .... Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 11.05.06, 12:05 Śladami Guruy to wcale nie będzie dookoła świata. Do kanady nie lecę, mmoge popłynąć statkiem, ale batorego zabrali Odpowiedz Link
anmanika Re: Szóstka w totka 11.05.06, 12:08 Można towarowymi, drożej niż samolotem ale fajniej. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 11.05.06, 12:43 Jacht możemy wynająć i trawersować Atlantyk. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Szóstka w totka 11.05.06, 16:05 To ja powiem 37. Ale jak mam sie dolozyc finansowo??? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 11.05.06, 16:18 Finansowo, to chyba 1/6 z 1,25 zł, czyli 20,8(3) groszy. Trochę trudno wpłacić ułamek okresowy Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Szóstka w totka 11.05.06, 16:29 Ale jak i gdzie przeslac? (- na spotkaniu bede jedynie duchem) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Szóstka w totka 11.05.06, 16:14 Nie wtracam sie, bo w totki lotki mam do tylu. Ale pojade z wami dookola i w poprzek czego tylko chcecie. Odpowiedz Link
goonia Re: Szóstka w totka 11.05.06, 16:55 Alez sa rejsy turystyczne przez Atlantyk, wcale nie trzeba towarowym plynac. stad tam plywaja, to i na odwrot tez powinny. Grajcie, wygrywajcie i przyplywajcie. Odpowiedz Link
vivictoria Re: Szóstka w totka 11.05.06, 20:21 To moze ja pozycze? bo nie grywam, ja kwietniowa jestem i pilnowana szczególnie, mój los nie przysypia ani na moment!!!! Nawet za pierwszym wejściem do kasyna nie dał ((( Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 11.05.06, 23:54 Obstawiam 11. Jakby co, to koszt swojego kawałka kuponu pokryję w czasie tej podróży dookoła świata Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 12.05.06, 09:33 No to pierwszy kupon już mamy. 4, 11, 12, 13, 23, 37 Można typować dalej na kupon nr 2. Kiedyś przy dużej kumulacji spytano goszczącego w radiowym studio polityka, jak typuje. Powiedział, że on ma szczęście do wygrywania i obstawiłby 1,2,3,4,5,6 po kolei. Na pierwszy rzut oka dziwne, ale wtedy wylosowano 1,2,3,4 i coś tam jeszcze! Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 15.05.06, 00:36 A ja sobie pomyślałam, że w tej podróży dookoła świata każdy grosz może się przydać i też wypełniłam kupon. Po raz trzeci w swym dość długim życiu. No, może czwarty, wszystko jedno. Jakoś mało wierząca jestem w wygrane fortuny. Ale chyba stanę się mniej sceptyczna, co do swego fartu, bo właśnie trafiłam czwórkę! Całe 120 PLN. Z groszami. Kupa forsy, nie? Jednak obawiam się, że w ogóle jej nie zobaczę. Bo już dzisiaj, na konto tak cudownego i zupełnie niespodziewanego przypływu gotówki, złożyłam zamówienie w Merlinie na dwie książki i jedną płytę. Na trzecią książkę, niestety, już nie wystarczyło. Chyba zacznę śledzić te kumulacje, nie mam wyjścia... Aha, jeśli kiedyś trafię szóstkę (i nie będzie to marny ułamek procenta od tego, co obiecują przed losowaniem), to oczywiście razem ruszymy w tę podróż przez świat, możecie na mnie liczyć Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Szóstka w totka 15.05.06, 00:49 Moj Boze! Jeszcze jedna placaca podatek od marzen... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 15.05.06, 01:06 Wołoduchu, nie wzdychaj z takim ubolewaniem, bo Cię czymś palnę Po pierwsze primo, to życie całkiem bez marzeń jest do du...żej bani, sam przyznasz? A po drugie, również primo, nie wiem, czy zwróciłeś uwagę na fakt, że z tego interesu, w który nigdy nie wierzyłam, właśnie wyszłam z zyskiem. Dość marnym, ale pierwszym, który kosztował mnie zero wysiłku. Jedynie 7,50 PLN. No, spodobało mi się to, nie powiem. Dziwisz się? Ja też) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Szóstka w totka 15.05.06, 01:38 Zwrocilem uwage, aczkolwiek nie pogratulowalem. Czynie to teraz. A jesli chodzi o Twoje po pierwsze primo, to moim marzeniem jest przybyc na spotkanie TWCh z Gurua. Jesli chodzi o Twoje po drugie primo, to znasz takie powiedzenie: "Pierwsze koty za ploty"? A, przepraszam, zapomnialem, juz kiedys wyslalas, tak wiec, statystycznie rzecz biorac, musisz wyslac jeszcze okolo 13,983,810 kuponow aby miec statystyczna pewnosc, ze wygrasz. Nie wiem tylko, czy oplaca sie skorka za wyprawke... Oczywiscie, po drodze trafisz rowniez mnostwo troje, czworek, piatek i wszystko z dodatkowa. Powodzenia! Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
edeka5 Re: Szóstka w totka 15.05.06, 00:55 Dobra jesteś Groho - czwórka!!! U mnie w rodzinie nawet trójki nie ma. Totolotka puszczamy okazyjnie, jak jest kumulacja. Narazie tylko w celu zwiększenia wypłaty dla innych Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 15.05.06, 02:04 Sama nie mogę wyjść z podziwu, naprawdę. Andrzej trzy razy sprawdzał kupon, bo też nie mógł oczom uwierzyć Cięzkie przeżycie miałam parę lat temu, gdy też zupełnie przypadkiem wypełniłam kupon i postanowiłam obejrzeć losowanie, żeby oczywiście przekonać się naocznie o tym, że nie trafiłam nawet jedynki. I nagle zobaczyłam, że mam jedno trafienie, drugie, trzecie, czwarte, piąte... Jeszcze nic sobie nie myślałam, ale już serducho zaczęło mi troszeczkę mocniej bić. Twardo czekałam, kiedy prowadzący losowanie poda szóstą, wylosowaną liczbę, a tu nic. Nie było szóstej. Albowiem były to wylosowane liczby małego lotka, a ja, oczywiście, miałam kupon na dużego. Chyba mnie szlag nie trafił, skoro nadal żyję, ale od tamtej pory zaparłam się i nie gram. To znaczy, wczoraj pękłam, niejako pod presją ogólną, ale zupełnie bez przekonania. A mówią, że należy w coś mocno wierzyć, by się spełniło. A ja jakoś nadal średnio wierzę w możliwość wygrania fortuny, chociaż wcale bym nią nie pogardziła, wprost przeciwnie Odpowiedz Link
jotka13 Sprawozdanie z losowania ;-) 15.05.06, 09:04 Na piątkowym spotkaniu "skreśliliśmy" kupon metodą "każdy podaje numerek". Z powodu braku kuponu zakłady były zawarte na kartce w kratkę. W sobotę przepisałam je na kuponie dostępnym w kolekturze i wysłałam o godzinie 08:44:16. Niestety po godzinie 22:00 okazało się, że trafiliśmy jedną "dwójkę" i trzy "jedynki". Byliśmy blisko "trójki" - zamiast 47 powinniśmy skreślić 46. Trudno, następnym razem będzie lepiej ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sprawozdanie z losowania ;-) 15.05.06, 10:31 Może dlatego spudłowaliśmy, że nie trzymaliśmy się procedury? Wprawdzie przechodnie mogliby nam trochę w losowaniu przeszkadzać, ale by nam się udało? Odpowiedz Link
groha Re: Sprawozdanie z losowania ;-) 15.05.06, 11:51 Następnym razem będę pluć na odległość, może się uda Idę odebrać te swoje drobne. Gdyby tutaj był tramwaj, wreszcie miałabym czym rzucać) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Sprawozdanie z losowania ;-) 15.05.06, 14:23 Tylko nie na zapałki. Zapomniałem, od dawna nie używam zapałem, tylko zapalniczki. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 24.05.06, 12:57 Dzisiaj płacą 3. Bierzemy, czy czekamy dalej? Odpowiedz Link
mariurzka Re: Szóstka w totka 24.05.06, 13:30 To ja się dołożę: 16 O ile ktoś będzie obstawiał Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 24.05.06, 13:31 > gramy, dobre i tyle Ziarnko do ziarka... 27? Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 24.05.06, 14:03 Kto wypełnia i puszcza kupon? Bo ja nie bardzo. Tego... nie mam drobnych... ) Jakby co, to ode mnie wrzućcie 19. Łazi za mną, jak pewien związek chemiczny, w starej piosence Ola Grotowskiego: ej, nie ma rady na to, łazi wódka za tatą, taka z niej bestia chytra... Odpowiedz Link
alytka Re: Szóstka w totka 24.05.06, 14:18 Z wróblem w pysku, niestety. Zeby wyłysiał na czubku ogona, morderca jeden. Żeby nie było koty i psy kocham, ale jednak na widok wrobelka w pysku kota coś mi się robi w środku i nie jest to czułośc dla sierściucha. Odpowiedz Link
maalza Re: Szóstka w totka 24.05.06, 14:25 Proponuję zrobić zbiorowa "ściepę", jak w Lesiu - zgromadzic fundusze i wysłac mozliwie najwięcej kuponów. Zysk - do podziału Tylko niech wysyla losy osoba bardziej odpowiedzilana niż tenże Lesio Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 24.05.06, 15:01 No to mamy: 13, 16, 27, 34, 19, 17. Wyślę jak wyjdę z pracy, ten jeden. Uzbieracie do 17-tej jeszcze jakieś numerki ? Odpowiedz Link
alytka Re: Szóstka w totka 24.05.06, 16:30 Moze ma inne dochodowe hobby uprawiane z zacięciem po godzinach. I w godzinach pracy. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 24.05.06, 16:55 Obrazów malować nie umiem, nawet nie mam zamiaru. Moim jedynym dużym hobby są książki. jak wyjdą te liczby to najwyżej zdefrauduję na kawałek księgarni. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 25.05.06, 09:19 Właśnie sprawdziłam Totka, niestety nie trafiliśmy ani jednej cyferki. Zbieram cyferki na jutro. Na jutro dlatego, że moge wysłać tylko jutro. Ja na swoje nieszczęście mieszkam koło Błoń, więc od soboty mam przesrane. A komputera w domu nie mam. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 25.05.06, 14:52 Nikt się nie załapał i w sobotę dorzucają do 6. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 07.06.06, 07:43 Nie chcę być natrętna, ale dzisiaj można wygrać niewiem trzy czy sześć, ale to i tak wszystko jedno. Przygotowałam się i wzięłam przy okazjji zakupu drożdżówki kupony do wypełnienia. Do 14.30 czekam na typy (pewne mam nadzieję). Odpowiedz Link
april02 Re: Szóstka w totka 07.06.06, 08:21 Obstawiam 2. Wprawdzie jestem z kwietnia ale chyba z takiego wybrakowanego, bo jak byłam pierwszy raz na wyścigach to postawiłam na konia, któy wg programu w ogóle nie powinien dobiec do mety. Dobiegł i był pierwszy. Zatem na dwoje babka wróżyła: albo wypadnie ta dwójka albo nie Odpowiedz Link
mariurzka Re: Szóstka w totka 07.06.06, 09:57 Ponawiam: 16, ew. jeszcze 10. Może akurat się uda? Odpowiedz Link
groha Re: Szóstka w totka 07.06.06, 12:43 Przed chwilą wpadła mi w oko taka sygnaturka: "Pieniądze szczęścia nie dają, ale o ileż łatwiej cierpieć w luksusie" Racja. 41. Odpowiedz Link
april02 Re: Szóstka w totka 07.06.06, 12:54 Chyba to Mleczko napisał: "Pieniądze szczęścia nie dają ludziom bez wyobraźni". Nam jej zdaje się nie brakuje, tylko z tą kasą gorzej... Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Szóstka w totka 07.06.06, 20:51 Ech, spóźniłam się na dzisiejsze typowanie. To na następne rzucam 10 i 6, losowanie w moje urodziny, więc może się liczby sprawdzą. Odpowiedz Link
april02 Re: Szóstka w totka 08.06.06, 08:03 NO I CO? Ja z założenia nie oglądam losowań, bo zbyt nerwowa jestem Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 08.06.06, 09:31 Wysłałam, ale nie będę się wyrażać o wyniku Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Szóstka w totka 10.06.06, 11:07 to co? stawiamy dziś? moje typy to 10, 6, 25, czekam na resztę Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Szóstka w totka 10.06.06, 15:07 No i? Nie ma jeszcze 6 liczby... na razie jest ich 5 - 6, 10, 25, 36, 47. Kto dorzuci ostatnią liczbę? Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Szóstka w totka 12.06.06, 21:53 Z tej piątki przyszła tylko jedna liczba... ale to nic, jako że nie grałam liczby nadal do wykorzystania. Tylko kto zagra, bo ja do środy mam zawalony czas tak, że nie będę miała szansy tego obowiązku spełnić. Odpowiedz Link
aganioq Re: Szóstka w totka 13.06.06, 19:08 ...mogę zagrać, nie jak LESIO, tylko tak normalnie, bo na moje malowanie to nie ma co liczyć, prędzej zapłaciliby za niepokazywanie moich arcydzieł publicznie, bo jeszcze się komu przyśnią...tak więc numerki: 6-10-25-36-47 i to moje 29, jaśli zostanie zaakceptowane, bo nie śmiem sama na ten temat zdecydować... Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Szóstka w totka 13.06.06, 19:55 Ja akceptuję. Możecie grać, Towarzyszko. Odpowiedz Link
aganioq Re: Szóstka w totka 15.06.06, 18:56 Proszę Szanownego Gremium...wysłałam..sprawdziłam...i...nic...chyba powinnyśmy się przerzucić na Multi Lotka, tam były 4 trafne, a można typować 10 cyfr, a nie tylko 6... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 16.06.06, 10:55 Tym razem dają 3 mln. Tuczą się na naszych przegranych Odpowiedz Link
aganioq Re: Szóstka w totka 16.06.06, 17:21 ...tylko, że ja mam wątpliwości czy to jest jak z automatami w kasynie, że jak nie daje to już nie można przerwać, bo wtedy na pewno da... Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 05.07.06, 08:27 Dzisiaj jest środa. Wyślę kupon, ale prośba do 14.30 czasu polskiego proszę o cyferki. Odpowiedz Link
lylika Re: Szóstka w totka 05.07.06, 08:59 Proponuję 14. To są dwie szczęśliwe siódemki. Odpowiedz Link
april02 Re: Szóstka w totka 05.07.06, 10:36 No dobra, to ja daję 8 Musimy się pośpieszyć z tym wygrywaniem, bo niedługo ceny kuponów idą górę. Odpowiedz Link
mucha90 Re: Szóstka w totka 05.07.06, 10:43 To ja się przyłączę, kiedyś z tatą skreślałam i 4 wyszła, zawsze to coś ;P może.... 19 Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Szóstka w totka 06.07.06, 09:25 No i przykro mi bardzo. Wysłałam, wyasygnowawszy stosowną kwotę i chała. Ja ogólnie rzecz biorąc mam pecha w życiu. Może ktoś inny by jednak tego totololka wysyłał. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Szóstka w totka 06.07.06, 11:02 Ja w totka ani inne gry liczbowe nie wygralam nigdy. Widać do tego nie mam szczęścia. Fortuna nie jest mi pisana i tyle.... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Szóstka w totka 06.07.06, 13:05 Ja jako kwietniowy też nie wygrywam. Ale może błąd polega na nie zachowaniu regół typowania? Żadnego plucia, kredy itp. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Szóstka w totka 06.07.06, 13:56 Totalizator Sportowy jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością a właścicielem 100 proc. udziałów jest Skarb Państwa. Na podstawie Ustawy o grach i zakładach wzajemnych Totalizator Sportowy realizuje monopol Państwa w dziedzinie gier liczbowych i loterii pieniężnych. Sprzedaż gier liczbowych i loterii pieniężnych w 2004 r. wyniosła ok. 2,5 mld złotych (z dopłatą ponad 3,1 mld zł) natomiast zysk ze sprzedaży podstawowej wyniósł ponad 204 mln złotych.Co roku do Budżetu Państwa trafia z TS (z tytułu wszystkich obciążeń) ponad miliard złotych. W roku 2004 było to 1,33 mld (wraz z dywidendą). Odpowiedz Link