mzrr21 01.12.06, 14:24 No tak 15-ta się zbliża, piątek jest. Znowu będzie wiało nudą. Chyba zlikwiduję ten internet. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 15:03 Tak to już z weekendami bywa... Tym razem i ja będę zajęta, bo w niedzielę mam imieniny męża i zjedzie mi się trochę rodzinki. W związku z tym, jutro muszę co-nieco mieszkanie ogarnąć, coś tam przyrządzić i inne takie. Nie są to moje ulubione czynności, ale jakoś to muszę przetrwać... Do tego jeszcze dziś kupiliśmy pralkę i zaraz po pracy lecę biegiem do domu, bo mają mi ją przywieźć. Zanosi sie na urozmaicony wieczór... Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 15:16 Psa pierze mój małżonek ) Ja zaś muszę gdzieś upchnąć tą stertę, co to się już zdążyła uzbierać od ostatniego prania (przy którym pralka odmówiła dalszej współpracy). I jeszcze ze starą coś trzeba zrobić, bo w mieszkaniu o takiej powierzchni jak moje dwie pralki nijak się nie zmieszczą. ...Tylko jak ja namówię tą pralkę, co by sama zeszła z trzeciego piętra po schodach?... Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Weekend 01.12.06, 15:22 A Ci co przywiozą nową, nie wezma starej. Ja tak załatwiłam sprawę. Przywieźli nową, wzięli starą Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 15:34 Hmmm... Spytać mogę, ale ja wiem... To będzie ktoś ze sklepu, to po co mu stary grat? Może uda nam się jak z kuchenką... Kupiliśmy nową i nie było komu wynieść starej. Wytaszczyliśmy starą na klatkę schodową, wraz z jakimiś śmieciami i dumaliśmy co dalej. Andrzej szukał pomocnika, ale jak on miał czas, to pomocnik nie i na odwrót. W końcu kiedyś zapukał nam do drzwi jakiś pijaczek (bo do sąsiada na górę co i raz przyłażą) i grzecznie spytał, czy on by mógł sobie tą kuchenkę zabrać, to przy okazji jeszcze i smiecie sprzątnie. Uszczęśliwił nas tym niesamowicie. W ten sposób problem sam się rozwiązał, ku zadowoleniu obu stron )) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Weekend 01.12.06, 16:31 Dorko, ja nie wiem czy teraz sprzedawca nie ma obowiązku odebrać od ciebie starego sprzętu .... może zadzwoń to sklepu (lub innego np. Media Markt czy Saturn) i się dowiedz ?? Jak kupowałam mamie kuchenkę to właśnie tak załatwiłam żeby nie mieć kłopotu ze złomem Odpowiedz Link
felis2 Re: Weekend 01.12.06, 15:32 Jak dostawcy nowej nie wezmą starej, to wystaw na korytarz i powieś przy smietniku informację, że jest do wzięcia. U nas po półgodzinie pralka dostała nóg Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 15:35 felis2 napisała: > Jak dostawcy nowej nie wezmą starej, to wystaw na korytarz i powieś przy > smietniku informację, że jest do wzięcia. U nas po półgodzinie pralka dostała nóg Rany, ależ Wy macie dobre pomysły! Człowiek zawsze się czegoś dowie... Na pomysł wieszania kartki bym nie wpadła )) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 15:44 mzrr21 napisała: > I na balkonie go sobie postawi???? ...jak się jeszcze ma balkon.... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Weekend 01.12.06, 15:51 w ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idd do domu Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 16:46 edyta95 napisała: > w ogrodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...nooo, jak kto ma ogród... Już dzwonili. Zaraz przyjadą. Odpowiedz Link
maalza Re: Weekend 01.12.06, 16:15 mzrr21 napisała: > No tak 15-ta się zbliża, piątek jest. Znowu będzie wiało nudą. Chyba > zlikwiduję ten internet. Pewnie, bez internetu łatwiej w życiu... Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Weekend 01.12.06, 16:47 maalza napisała: > Pewnie, bez internetu łatwiej w życiu... Noo, nic człowieka nie uzależnia, nie przykuwa do krzesła... Odpowiedz Link
ida14 Ja 02.12.06, 02:15 Ja przebywam na forum tylko w weekendy. Teraz jednak ide spac bo juz mi sie czy kleją. Dobranoc. Odpowiedz Link
lylika Koniec tygodnia 08.12.06, 16:22 Zauważyliście, znowu koniec tygodnia, a gdzie jest początek i środek? Dopiero była niedziela i za chwilę następna. Te dni stanowczo coraz krótsze robią. Odpowiedz Link
goonia Re: Koniec tygodnia 08.12.06, 22:23 Nowy tydzien rozpoczniemy z werwa, a do tego odpocznietym trzeba byc - jak mowi moje dziecie. Milego weekendowania, i do wtorku. Odpowiedz Link
lylika Re: Koniec tygodnia 10.12.06, 22:35 Przepraszam, czy u Ciebie poniedziałek to też koniec tygodnia? Odpowiedz Link
goonia Re: Weekend 15.12.06, 17:27 Juz jest. Dobrze Wam, ja jeszcze musze popracowac. Za to w sobote i niedziele, bede leniuchowac, piec ciasteczka i zawijac prezenty Odpowiedz Link