lylika 02.02.07, 07:48 Poszukiwana Sekcja Kanadyjska. Ktokolwiek wiedziałby coś o zaginionych, proszony jest o udzielenie informacji w tym wątku. Albo w którymś innym. Wszystko jedno gdzie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 12:25 Mam tylko nadzieję, że nasza sekcja nie ma nic wspólnego z w tym okropnym karambolem na autostradzie w Ontario. Cholera. Teraz to już nie ma przeproś - odezwijcie się, do ciężkiej anielki, natychmiast! Bo naprawdę zaczynamy się martwić. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:17 Pisałam tamto o ichniej 6 rano z minutami, więc już po ciszy nocnej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:23 ale jesli przed budzikiem to i tak cie udusza...a potem zaraz wzrusza, ze tak pieknie o nich dbalas za zycia. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:28 Co się człowiekowi robi, jak ktoś o nim zdalnie myśli? Szczypią uszy, bierze go czkawka? Zróbmy im czkawkę, to może się stawią) Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:31 A może staniemy do indiańskiego. Deszcz sprowadza to i może deszcz z maili i postów wywoła? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:34 Ale nie wiemy czy Manitu się na internecie wyznaje Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 13:55 To niech się odda wypchać. Nam wszechstronny fachowiec potrzebny. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:03 A ja wierzę, że jak się tak w sobie zepniemy i tak strasznie razem zaczniemy myśleć, to możemy się nawet czkawką odbić, kto wie. Bo, że z drżących rąk wszystko zacznie lecieć adresatowi, to więcej niż pewne Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:05 Aha. Przykładamy ręce do monitora i: adin, dwa, tri... ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:09 Cholera dziala ! sama czkawki dostalam to i Kanada pewnie cka jak najeta. Ludzie co za moc mamy! Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:12 Czkawki nie mam, ale ręce mi się trzęsą. Nie daj Boże, żeby się ktoś teraz nawinął. Wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 15:51 asia.sthm napisała: > Cholera dziala ! sama czkawki dostalam to i Kanada pewnie cka jak najeta. > Ludzie co za moc mamy! ... Uspokójcie się na chwilę z tą mocą. Albo ukierunkujcie jakoś precyzyjniej.Dostałam czkawki. Poważnie! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:11 Trzeba tę czkawkę jakoś zsynchronizować, bo się nam poduszą Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 14:37 No, uważać trzeba. Bo dana myśl nad oceanem leci, czyli w czasie się cofa, a jak trafi na turbulencje, to może się wychylić z trajektorii i lekko zgłupieć. Wtedy czkawka w wymiatanie się zmienić może niechcący, albo, nie daj Bóg, w jakieś duszności. Trzeba twardo wiedzieć, co się myśli, niestety Odpowiedz Link
lylika Uwaga, uwaga! 02.02.07, 15:38 Nieobecni w dniu dzisiejszym na forum, zgłoszą się z rodzicem lub opiekunem. Nie będziemy tolerować nieusprawidliwionej absencji. O! Odpowiedz Link
never_enough Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 18:05 Na piękne łono forum sprowadziła mnie ponownie Lylika. I trochę Małża. Odpowiedz Link
lylika Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 20:13 Oj, jak się cieszę, że mam w tym udział. A najbardziej się cieszę, że wróciłaś. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 16:13 Wnoszę o abolicję dla Never. Nie musi ciągać ze sobą bliskich, wystarczy że się sama stawiła Witaj ponownie i mam nadzieję, że wracasz na forum. Kampanię wyborczą polecam. Trwa w najlepsze, jak byś nie zauważyła Urna wisi przyszpilona Odpowiedz Link
groha Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 19:34 Neverku, to aż tak pobłądzoną byłaś, że kobity Cię musiały na dobrą drogę sprowadzać? ) Żartuję, oczywiście. Też się cieszę, że jesteś Odpowiedz Link
never_enough Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 21:09 Groszko, oj pobłądziłam niczym owieczka bezbronna...ale odnalazły mnie czujne straże. Znowu czuję się jak w domu )) Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 19:21 lylika napisała: > Nieobecni w dniu dzisiejszym na forum, zgłoszą się z rodzicem lub opiekunem. Mogę zgłosić się z mamusią, aby w tym tygodniu, bo rodzicielka właśnie zjeżdża z Borneo na Pragie. Odpowiedz Link
lylika Re: Uwaga, uwaga! 02.02.07, 20:15 Z rodzicem lub opiekunem mają się zgłosić tylko ci co dzisiaj są nieobecni. A ty przecież jesteś. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 17:10 Co prawda dalem juz znak zycia w innym watku, ale melduje sie i tutaj caly i zdrowy, tylko troche nie w humorze. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 17:21 Wszelki duch... Wołoduch! Czyli metoda sprowadzania za pomocą czkawki dobrą jest. To teraz jeszcze pogłaskamy Wołoducha w humorek i będzie OK Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 17:44 Nie bedzie... Ale niech Ci bedzie... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 19:29 Oho, następny. Gejzer optymizmu, można rzec. Ech, Wy nasze orły, sokoły... Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 02.02.07, 20:11 Witaj, witaj Wołoduchu. Wcale Ci się nie dziwię, że nie masz humoru. Tyle czasu bez nas. )) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 00:24 Guzik prawda. Codziennie czytam. Pisze nie codziennie. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 00:28 To tracisz jeszcze wiecej niz ja... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 12:33 Hmm... Miłe, to nie jest. I wcale nie śmieszne. A nawet trochę mnie dotknęło, mówiąc szczerze. Ale cóż, życie niesie nam różne niespodzianki, z przewagą przykrych, niestety. Więc mówi się trudno. I kocha dalej. Odpowiedz Link
ida14 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 16:03 Sama prawda, ostatnio nie czytałam bo jakos nie mogłam sie połapac o co chodzi w którym temacie i w rezultacie nie czytałam wcale. nie pisałam bo nie miałam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 16:09 Groszko kochana, czyżbym to ja coś chlapnęła głupiego? Do mnie wszystko podobne, najpierw chlapnę później muszę wycierać a i tak czasem plama zostaje. Jeśli ja, to przepraszam a jeśli nie ja, to też przepraszam. Tak za siebie, za kogoś i na wszelki wypadek, bo bardzo bym nie chciała, żebyś była, choćby przypadkiem - dotknięta. Jaśnie wielmożna pani, no... odezwij się, jak rany... Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 19:12 E tam, wymyślacie jakieś niestworzone rzeczy koleżanko Lyliko Przykro mi się trochę zrobiło, gdy przeczytałam, że dwoje moich ulubionych ulubieńców nie ma już z nami o czym gadać i tyle. Zawsze w takich okolicznościach przyrody tak mam i nic na to nie poradzę. Ale to zaraz przejdzie. Zawsze przechodzi. Bo ja wszystko rozumiem, naprawdę. Także to, że nie wszędzie i nie z każdym się pogada. Na przykład ze mną nie zawsze, bowiem mogę być już stare, nudne próchno i żadne ze mnie towarzystwo, cóż trudno. Ale reszta? Sam kwiat. I z nimi też nie ma o czym...? Przecież jeśli się chce, to samemu można rzucić temat, który podniósłby poziom konwersacji, czyż nie? Jeśli się chce. W przeciwnym razie, to i święty Boże nie pomoże. Ale chmielewszczakom przecież nie musi, gdyż z chceniem, to akurat nie powinni mieć problemu, prawda? No, i właśnie dlatego troszkę mi przykro. Ale zaraz przejdzie. Już przechodzi Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 19:19 groha napisała: Na przykład ze mną nie zawsze, bowiem > mogę być już stare, nudne próchno i żadne ze mnie towarzystwo, cóż trudno. ... Groha! Ty się Boga nie boisz?! Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 19:22 groha napisała: że dwoje moich ulubionych > ulubieńców nie ma już z nami o czym gadać i tyle. ... Jeżeli nie mają o czym z nami gadać, to nie ma o czym gadać. Może jeszcze kiedyś będą mieli. Kto wie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 19:42 Grohus, za duzo masz nozek? Moge wyrwac ze dwie . Matko Bosko Piekutosko, jak mie scislo w srodku. Grohus, przeszlo juz? Zatanczyc ci ? Ogonkiem pomerdac? Na glowie stane, szpagat zrobie...no cholera no. Wiesz co , ten link "Kiedy bylam mala" to jest cudo !! Zajrzyj sobie i jak nic nozki zachowasz. )) Mojas Ty. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 21:38 Juz kiedys wyjasnialem, ze pisze tylko wtedy, kiedy moge (aczkolwiek nie musze) wniesc cos nowego do dyskusji. Ponadto nie wszystkie dykusje mnie interesuja na tyle, zeby sie odzywac. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.02.07, 22:58 Z cyklu bajeczki Babci Asi: W jednej firmie pracowali do społu pan Musiał i pan Niechciał. Niby to dosc popularne nazwiska ale dogadac sie nie szlo. Bo albo Musiał nie chcial choc musial, albo Niechcial nie musial a chcial, a Musiał chcial i nic innego go nie obchodzilo...i tak se uragali az zwariowali. Kaftany dostarczono, para buchnela kominem, dynamitu ktos podlozyl choc nie chcial a musial, a Musiał sie zniechecil i Niechciała zbalamucil. Ot zycie. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 04.02.07, 00:15 Bardzo przepraszam, za tej kij w mrowisku. Poskakałam sobie, jak polny konik i mi przeszło. Czasem złe we mnie wstępuje, wiem. Szczególnie, gdy do kogoś wyciągam stęsknione ramiona, a w zamian widzę wystawiony język. Wtedy trochę mnie ponosi. Przecież kiedyś mówiłam, że nie jestem aniołem, prawda? Ale już będę, obiecuję. Uprzejmie więc proszę o nie wyrywanie nóżek, bo chwilowo mam tylko dwie, wózka nie posiadam, a kule poszły na służbę do potrzebujących. Dam znać, gdy do mnie wrócą Odpowiedz Link
ida14 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 04.02.07, 00:30 Groha, uwazaj bo do Ciebie zadzwonie. Na gg miałas byc, i co?ja czekam cały czas Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 11:50 Uprzejmie donoszę, że będą pauzy w moim forumowaniu z uwagi na firmową przeprowadzkę. Uprasza się nie wyznaczać nagrody za dostarczenie żywego lub wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 12:02 Pewnie się na Bielany przeprowadzasz ? Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 13:28 To pewnie do "Złotych tarasów" Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 13:33 Pani, tam czynsz za metr jest taki, że od zer się w głowie kręci. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 13:53 Hooop! Hooop! Ciocia Groha! Gdzie jesteś ??? Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 15:12 Taż jestem, jestem. A co się stało Baronowi?? Znów trzeba podmuchać, po pleckach pogłaskać, bajeczkę opowiedzieć? Mogę, mam chwilę czasu. W ogóle, wesoło dzisiaj, jak cholera. Goposie, Ty też litości nie masz. Przeprowadzaj szybko ten swój internet, co? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 15:23 Po pleckach i wogóle to zawsze, niezależnie od nastroju )) Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.02.07, 15:41 O, Baron krotochwilny dzisiaj, jak nie przymierzając, zajączek na wiosnę. Rozkicany wprost do nieprzytomności. Czyli kamforką plecków smarować nie trzeba Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 27.03.07, 13:40 Krzysiu... Odezwij się. Wypełnij chociaż Ranking - tak, na początek. Plizek. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: od Małży 27.03.07, 15:08 Uprzejmie zawiadamiam, że znalazłam zgubę. Małża owszem, bywa, ale tylko oczami, bo nie ma już czasu na więcej. Pozwolę sobie zacytować co mi napisała (mam nadzieję, ze sie nie pogniewa, zwłaszcza że reklama też będzie): ..."Ostatnio tez pochłaniało mnie kilka spraw, najpierw musiałam skończyć sesje a potem zabrałam sie na tworzenie sklepu internetowego, załozyłam go z kilkoma dziewczynami. Działa od wczoraj, serdecznie zapraszam: www.firletka.pl "... ) Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 28.03.07, 13:31 Krzysiuuu..., poszukujemy Cię wytrwale i poszukiwać będziemy bez końca. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 29.03.07, 08:49 Zaczynam od rana. Krzyyysiuuu wróóóć. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 29.03.07, 08:58 Może ktoś mi pomoże krzyczeć, bo już gardło sobie zdarłam. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 29.03.07, 09:23 Nie chcę straszyć, ale Krzysiek jak się zaweźmie to i 2 lata potrafi się nie odzywać. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 29.03.07, 09:24 Ja Ci pomogę. K r z y s i u, gdzie jesteś, tęsknimy strasznie i martwimy sie też. Odpowiedz Link
lylika Krzyyysieeeeeek 29.03.07, 13:25 Wydarłam się jeszcze raz. Jak się nie odezwiesz, to Cię skreślam, zwalniam i wyrzucam. Ze serca tyż. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Krzyyysieeeeeek 29.03.07, 13:40 A moze Baron poszedl spac i obudzil sie w jakiejs innej rzeczywistosci, gdzie nas nie ma albo nas nie moze znalesc...moze jemu sie przytrafilo tak paskudnie jak niejakiemu Myklandowi ??? A moze go ktos zaczarowal w zielona zabke albo w nie daj boze w nocnik? Albo ciezkiej alergii z dusznosciami od internetu dostal? Albo kto go tam wie.. Odpowiedz Link
groha Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 27.03.07, 15:33 Pozwolę sobie wykorzystać ten wątek do zwołania sekcji, która, jak większość: jest, a jakoby jej wcale nie było. Idusiu, Anko-Hanko, żyjecie? Mam nadzieję. Nie proszę o wiele, ale chociaż zameldować się tutaj, od czasu do czasu, wypada, a nawet należy, nie uważają drogie koleżanki? Odpowiedz Link
ida14 Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 29.03.07, 18:48 Uważam.Ostatnio mam nawał sprawdzianów bo lecimy z materiałem przed maturami, żeby później był spokój. Wyrobie sie może po Świętach, choc i tak na "po Świętach" mam juz zapowiedziane trzy sprawdziany i przed Świętami trzy, dziś pisałam jeden. Nie wiem co oni sobie myślą ;/ Zaniedbałam fora. przy komputerze siedze tylko z ksiązkami w celu połączenia nauki z muzyką. Grohuś wpadnij kiedyś na gg to pogadamy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 29.03.07, 19:16 Ucz sie Idus ucz, bo nauka to potegi klucz i wytrych. Milo cie widziec. Odpowiedz Link
ida14 Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 02.04.07, 19:28 Mnie tez miło Ja nie wiem jak to z Wami jest, lae jak sie mocno udzielałam na Forum i siedziałam dzniami i nocami to nikt nic nie pisał, a ja nie miałam co czytac, teraz jak przestałam sie udzielac to nic nie robicie tylko piszecie ;/ Jesteście OKROPNI!! Odpowiedz Link
lylika Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 02.04.07, 19:58 )) Doskonale to ujęłaś. Nie mogłaś udzielać się w czytaniu. Nic dodać nic ująć. )) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 03.04.07, 13:53 ucz się Iduś ucz bo nauka to potęgi klucz... a kto ma wiele kluczy ten jest ... klucznikiem ... ) cyt. z Bigosa )) Odpowiedz Link
lylika Re: Sekcjo świętokrzysko-ponidziańska! 03.04.07, 14:38 Ooo..., to Bumbecki żyje? Dlaczego nie byłaś na urodzinach Guruy? Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.04.07, 13:38 Chyba coś się stało naszej królowej Joannie I-szej z dynastii Starogropów. Nie było Jej na Jubileuszu. Kiepsko to wygląda. Ktoś Ją wie? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.04.07, 14:28 Może po yczerpującej kadencji do wód pojechała? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 03.04.07, 14:29 Wysyłam zapasowe w, bo poprzednie zaginęło. Odpowiedz Link
lylika Poszukiwany, poszukiwana ...-Baron 17.04.07, 13:20 Baronie, wszak 16-ty wczoraj minął i już powinieneś pojawić się na forum. Nieprawdaż? Odpowiedz Link
eulalija Poszukiwani do udziału w rankingu 18.04.07, 11:20 Poniżej lista czarwnych owieczek forumowych, co to jeszcze powinności rankigowej nie spełnili: - Gabrielle - Ida14 - Anmanika - Xkropka - Maalza - Szarafiga - Filis (jakoś tak lub bardzo podobnie, sorry) - Martawu - Sibelius - 1/2 Bumbeckie - Ewanka215, - Dorka31, - Anka-Hanka, - Kmsanczia, - Aggie9, - Edyta95 - Rene-76, - Jot59, - Kalina81, - Paskudek1, - Mika_o, - Smitte, - Mimbla.Londyn, - Malenstwo2205, - Jolunia01, - Mariken, - Berek76, - Monie.i, - Shepty, - Never-enough, - Mariurzka, - Czekolada72 Odpowiedz Link
lylika Poszukiwany, poszukiwana ...WNIOSEK! 18.04.07, 14:08 Gzie jest wniosek do policji o przyznanie medalu dla Guruy??? Ktoś musiał rąbnąć, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
lylika Poszukiwany, poszukiwana ..z grubsza wszyscy 19.04.07, 10:34 Strajk dzisiaj czy wszyscy odpoczywają po balandze piłkarskiej? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 13:46 JKM Stara.gropa nam się zawieruszyła. Ktoś ją wie? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 14:06 Lep[iej niech się odnajdzie, bo jak nie to ją pasowanie czzeka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 14:14 Cholera ją wie Niniejszym składam samokrytykę (ze strachu przed pasowaniem), wiem, że haniebnie zaniedbałam forum, ale mam ku temu ważny powód. Szczegóły podam przy najbliższym spotkaniu. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 14:20 Mnie tam i bez powoda ulżyło, bo bałam się, że JKM na jakimś bezkomputerowym wygnaniu, albo co. Nie jest jednak aż tak źle, jak widzę. Kłaniam się więc nisko Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 14:23 Dyg, dyg, dyg - w odpowiedzi na ukłon Wielce Szanownej Pani. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 15:28 stara.gropa napisała: > Dyg, dyg, dyg - w odpowiedzi na ukłon Wielce Szanownej Pani. JKM nie musi dygać. Wystarczy, gdy łaskawie skinie swą dłonią, a mnie od razu zgina w pół, a jak jeszcze raczy się odezwać, to z mety leżę plackiem ) Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 14.05.07, 14:15 Też chcę wiedzieć, gdzie JKM Stara Gropa, bo dawno się Jej nie kłaniałam i głupio się z tym czuję. W ogóle ciągoty arystokratyczne mam i Barona też tutaj pożądać raczę. Całkiem platonicznie, rzecz jasna, czyli z czystej, niemalże ciotczynej tęsknoty. Odpowiedz Link
groha Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 16:17 Bo przy tym cieple jakaś tęsknota straszna za nim też mnie naszła. Sekcjo nadbałtycka strzegąca jego brzegów, czy już śpiewa Wam nam ono letnim szumem fal, jak kiedyś Krzysztofowi Klenczonowi: sia la la la la la...? Odpowiedz Link
lylika Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 17:38 Im już pewnie milszy jest innych butów śpiew. )) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 17:50 Czy pijesz do czerwonych szpilek??? Odpowiedz Link
groha Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 21:04 Podejrzewam, że w tym wypadku może też chodzić o męskie buty w dowolnym kolorze. One też potrafią nieźle zaśpiewać, hihi. Sia la la la la la la la la, morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew... Odpowiedz Link
lylika Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 21:57 Muszą być zamszowe. )) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 14.05.07, 23:21 Mam zamszowe...czerwone szpilki(też). Męskich,zamszowych nie posiadam,a gdyby nawet to by nie śpiewały sia la la la la la,aaa.. Odpowiedz Link
lylika Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 15.05.07, 13:09 Baron się cudownie odnalazł. A jak jeszcze Wołoduch się objawi w wątku Zagadka, to uwierzę, że Towarzystwo czyni cuda na zawołanie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: A co słychać nad morzem naszym bałtyckim? 16.05.07, 15:45 część sekcji nadbałtyckiej wiem że żyje i chwilowe niedostępne jest. Odezwie się jak się udostępni Odpowiedz Link
eulalija Gdzie jest Papuga_ara? 23.05.07, 15:03 Pojechała do Krakowa i smok wawelski ją pożarł? Czy do Wisły skoczyła? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Gdzie jest Papuga_ara? 23.05.07, 15:09 Eee, Wisłą zdążyłaby już dopłynąć. Może zastosowała się do podanej przez Ciebie instrukcji zachowania ar? Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Gdzie jest Papuga_ara? 23.05.07, 15:21 Może rzeczywiście wisi gdzieś w Krakowie na trzepaku lub balkonie i trzeba ekspedycję ratunkową zorganizować???!!! Odpowiedz Link
eulalija Re: Gdzie jest Papuga_ara? 23.05.07, 16:26 Mogła się jeszcze przejąć drugą częścią mojej opowieści, którą ją uszczęśliwiłam, kiedy mnie wiozła do mojego psa, o korku na autostradzie spowodowanym przez pijaną papugę, która sobie wolniutko szła wzdłuż białej linii a za nią w ślamazarnym tempie posuwało się koło 50 samochodów. Nie słyszał ktoś czegoś o korku gigancie na trasie Kraków-Warszawa? Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 01.06.07, 07:49 Zaginęła nasza Eulalija Rankingowa wraz ze wszystkimi wynikami. Jak nic została porwana. Przecież te wyniki to bardzo łakomy kąsek dla wszyskich wywiadowni. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 01.06.07, 08:42 Eulalija dała znać. Została porwana i odcięta. Porywacze żądają okupu. Następny komunikat około południa. Odpowiedz Link
eulalija Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 01.06.07, 11:20 Oderwałam się od przeciwnika, wyniki ocalone i zamieszczone choć łatwo nie było. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 01.06.07, 11:59 Mam pytanie. A gdzie to się podziała Kostkowa? Odpowiedz Link
eulalija Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:11 Bardzo pilnie poszukiwany Mateusz. Zwłoka bez zwłoki natychmiast prosimy. A może Mateusz na szkolną wycieczkę pojechał, teraz sezon takich wyjazdów, co kilka dni pod Liceum pod moim nosem autokar rano czeka. Obym w złą godzinę nie wymówiła. M A T E U S Z ! Hoop hoop Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:13 Mejla do Madonny prpoponuję pchnąć; inaczej za Pawła to jeden z sąsiadów będzie musiał robić. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:16 Już dawno pchnięty. I to nie jeden. Odpowiedz Link
eulalija Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:26 Jeszcze możemy Migosa przekwalifikować, młody jest, odporny, przetrzyma. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:32 hi hi hi i sam sobie będzie pluł w dżem! A może 1/2 Jotki? Bo co to jest Herbert, minuta i po sprawie... Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:35 I to jest bardzo dobra koncepcja. ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.06.07, 14:48 Generalnie Paweł nie napluł nikomu do dżemu, to Alicja odebrała Thorstenowi słoik jako podejrzany i zwaliła na Pawła. Jak ja bym chciała zobaczyć minę Thorstena, gdy Alicja mu wyjaśnia, że ja już żarłam ten dżem i ona mi tego nie powie. Odpowiedz Link
never_enough Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 12:53 Pozdrowienia znad morza... Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 13:18 Neverku drogi, odpozdrawiam Cię gorąco i macham do Ciebie z gór niskopiennych Odpowiedz Link
never_enough Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 13:21 Groszko, serdeczności... Dla Wszystkich pięknej pogody i kolorowego uśmiechu... Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 13:56 Też Ci tego życzymy, Neverku I jeszcze, żebyś do nas wracała często i na dłużej. Bo bardzo nam brakuje Twego pięknego uśmiechu, wiesz? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 13:58 Neverku, to ja ci zza miedzy..tfu zza wody macham. Ja w tej samej wodzie nogi sobie po pracy pomocze. Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 15:40 never_enough napisała: > Pozdrowienia znad morza... ... I całe szczęcie, że znad morza, bo już myślałam, że na bursztyny będziemy musieli w Bieszczady albo na Śląsk pojechać. Czy Ty nas zapraszasz nad morze czy to cacanki były? Odpowiedz Link
never_enough Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 17:01 Zapraszam nad morze! Z całej siły! Odpowiedz Link
ida14 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 17:05 Chętnie pojechałabym, ale odległosc jast zabójcza dla mojej osoby Bede nad morzem przez dwa pierwsze tygodnie wakacji. Never gdzie Ty mieszkasz bo mroki zapadły na mą pamięc? Odpowiedz Link
never_enough Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 17:13 Iduś, zapraszam do mnie, jeżeli będziesz w pobliżu. Koniecznie. Mieszkam w Gdyni. Odpowiedz Link
ida14 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 07.06.07, 17:22 No to nie bardzo. Ja będę w Niechorzu, ale może potem bede gdzies blizej. A za rok to może Opener ... tak mi sie marzy i rodziców urabiam. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.06.07, 08:51 witam Neverka odzyskanego cudem na forumowe łono. Wiela nas, ale jakoby nikogo nie było bez Ciebie A ja będę blisko Gdyni w wakacje Odpowiedz Link
never_enough Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 08.06.07, 09:25 Edytko, kochana, zatem w moje skromne progi zapraszam. Za dobre słowo dziękuję Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Gdzie jest lylika??... 14.06.07, 06:12 Ja już też się dopytywałam, ale w innym wątku i bez odzewu. Chora? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Gdzie jest lylika??... 14.06.07, 08:12 No przecież pani Prezes pisała wcześniej, że ma kaca po jarzębiaczku Odpowiedz Link
eulalija Gdzie jest Lylika??... 14.06.07, 08:15 Trzeci dzień ma kaca?? To ile Ona tego jarzębiaczku wytrąbiła? Cysternę? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Gdzie jest Lylika??... 14.06.07, 11:04 Jarzębiaku zostało tyle, że powinna już zmartwychwstać i to dawno. Może kompute też ma kaca? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Gdzie jest Lylika??... 14.06.07, 11:24 To i telefon ma kaca? Dziwna i tajemnicza sprawa. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Gdzie jest Lylika??... 14.06.07, 15:58 To nic nie wiemy nadal?? Ojojoj... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Gdzie jest Lylika??... 14.06.07, 16:12 A jednak coś wiemy. Wzorem pana M. zaczęłam dedukować, który to proces nasunął mi genialny pomysł poczytania wszystkich ostatnich wątków, gdzie następnie znlazłam wpis Szefowej o odpoczywaniu. Mrowie się wyjaśnia. Może nie mrowie, ale trochę Odpowiedz Link
papuga_ara A Cytrynka? 14.06.07, 16:14 Natomiast teraz zginęła gdzieś Cytrynka. Ale ona mówiła coś o czasowych kłopotach z netem w domu. Może to jest przyczyna absencji. Odpowiedz Link
g0p0s Re: A Cytrynka? 14.06.07, 16:20 Przez technikę jest zniknięta. Dysk jej poleciał, całe szczęście ten w kompie. Odpowiedz Link
eulalija A Cytrynka? 15.06.07, 08:19 Cytrynka ma się dobrze ala nadal walczy o dostęp do nas, jest dzielna, odważna, staje jak lwica, ale operator, żeby go pchły oblazły, oporny. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: A Cytrynka? 15.06.07, 12:13 No to te doniesienia Wasze uspokoiły mnie zaliwżdy. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: A Cytrynka? 15.06.07, 12:24 I Eulalijo, bardzo proszę pozdrowić Cytrynkę, w pas się kłaniać i uściskać No, z tym ściskaniem to może jednak nie Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 13:21 Takie nagłe i niepodziewane zniknięcie Szefowej, zaraz po spotkaniu, wydaje mi się niepokojąco podejrzane. Co jest, że tak zapytam wprost? Odpowiedz Link
eulalija Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 13:24 Przecież nikt się nie przyzna, że ukatrupił gospodynię. Wszyscy jesteśmy podejrzani, najbardziej ostatni wychodzący, jak tym było pod koniec? Przyznajcie się, kto dziabnął Szefową? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 13:50 Co do Lyliki, na mejle nie odpowiada, może musi od nas odpocząć, jej ostatnie posty były raczej niepokojące: 12-go napisała: "Cześć, po wczorajszym jarzębiaku mam katzenjammer z przytupem. Chyba muszę wziąć urlop. " Nie rozumiem, kac trzydniówka? Przez trzy dni to Edek miał pić. Natomiast dwie godzinki później: "Jestem, ale tak jak by mnie nie było." No ja rozumiem, odpocząć trzeba, ale tak bez słowa wyjaśnienia - zaczynam się martwić. Ostatnia widziała ją Dorka, obecnie nieobecna - niech się przyzna, kropnęła szefową? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:05 Milczę, bo no, tego.. jak to powiedzieć..Byłam u Lyliki nazajutrz i jad mi się wylał do jej szklanki. I teraz wiadomo dlaczego się nie odzywa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:18 hahaha! I co, wszystkich zatkalo ruskie kakalo ? Nikt nie znika bez powodu. ) Podeslij troche tego jadu, przyda mi sie. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:23 Ten jad to syntetyk, czy naturalny? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:30 Ekologiczny, tylko z naturalnych surowców, bez konserwantów. Jakość gwarantowana, ma certyfikat ISO 9001. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:36 Odbiera tylko mowę, czy coś jeszcze upośledza? Tak pytam. Po prostu lubię ekologię w każdym wydaniu Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:41 No i jak długo trzyma? W WCz chyba 2 tygodnie? Słabsze trzeba było dać. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:45 No co wy! Jak działa? Całościowo. Ja bubli nie produkuję. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 14:25 Czyli coś niezgodnego ze scenariuszem musiało się narobić, bo w nim o żadnym znikaniu gospodyni mowy nie było. Kurczę, po co Szefowa wkładała ten daszek reżyserski, przecież wiadomo, że ekranizacje mają jakiegoś pecha. Zobaczył, skubaniec, przyleciał i proszę, oto skutek. Odpowiedz Link
groha Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 15.06.07, 15:50 Wiemy, wiemy. Taka Lukrecja Borgia, to mogłaby JKM buty czyścić Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.10.07, 10:36 Eulalijo, hooop hooop!!!! Odpowiedz Link
g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.10.07, 12:08 A echo jak zwykle odpowiedziało mać, mać! Przecież zapodałem, że monitor odmówił współpracy i jest reanimowany. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.10.07, 13:00 To ja to zapodanie jakoś przeoczyłam. Ale dzięki za pofturkę ) Ewentualnie POTWÓRkę) Ech, głupawka piątkowa, ot co) Odpowiedz Link
lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana ...2 05.10.07, 13:06 Sprawa jest, bo nie ma Eulalijskiej. Cholerka, niedawno całkiem dobry monitor oddałam. ( Odpowiedz Link