28.03.07, 17:10
Będzier kolejny poradnik, tylko jak można napisać poradnik o samym bobie
Obserwuj wątek
    • eulalija Re: O! O! 28.03.07, 20:42
      Łeee, ja chyba nie czekam na poradnik, żaden, jakoś mi się poradniki nie
      widziały, to już bym chyba wolała tą zasugerowaną, chyba w Autobiografi,
      subiektywną książkę historyczną.
      • mkostki Re: O! O! 28.03.07, 21:04
        A mnie się poradniki Guruy podobają! Nie wiem, co prawda czy "Książka poniekąd
        kucharska" da się podciągnąć pod tę kategorię, ale ta mi się podoba
        najbardziej. W ścisłym gronie mogę się przyznać, że ograniczyłam się do
        czytania, bo do kuchni to mi zazwyczaj nie po drodze (na fakt, że właśnie
        nadaję z kuchni proszę uprzejmie nie zwracać uwagi). A, nie,kiedyś spróbowałam
        upiec schab wg Gurui, ale mi sie nie udał. Może dlatego, że i sama Gurua nie
        wypróbowała tego przepisusmile
        Wracając do meritum - o bobie chętnie przeczytam
    • asia.sthm Re: O! O! 28.03.07, 21:16
      to bedzie poradnik o odchudzaniu bobem. Gurua wie najlepiej
      Patrz tu
      www.youtube.com/watch?v=Ya_3z1bqn-k
      • lylika Re: O! O! 28.03.07, 23:20
        Chyba o odchudzaniu ostrygami. Stanowczo wolę odchudzanie ostrygami z dobrym winem. Mniaaam.
        • asia.sthm Re: O! O! 28.03.07, 23:44
          No to nie pobijemy sie przy tym odchudzaniu, bo zdecydowanie wole bob.
          Cala wanne + beczke piwa.
        • kkeicam Re: O! O! 28.03.07, 23:51
          Odkąd mam mniej niż 100kg nie czuję potrzeby dietowania <rotfl> więc i książka
          mnie nie zainteresuje chyba wink Ale myślę, że 90% kobiet "koniecznie musi
          zrzucić kilka kilo" (nawet te które wyglądają jak wieszaki na ubrania) więc
          target spory. Tylko 90%? No tylko... pozostałe 10% się nie przyznaje, że chce
          ;-P Coś podobnego do procenta facetów oglądających sprośne obrazki wink 90%
          ogląda, a reszta... za żadne skarby się nie przyznaje.
          • lylika Re: O! O! 29.03.07, 08:30
            Chyba to oczywiste, że nie chodzi mi o odchudzanie tylko o ostrygi. smile))
            • kkeicam Re: O! O! 29.03.07, 08:55
              yhm, ostrygi ostrygi... A ja, jak każdy facet, jestem miłośnikiem i znawcą
              fotografii LOL
              widać tak być musi wink

muszę iść dziś do pracy czy mogę nie?????
              • mzrr21 Re: O! O! 29.03.07, 09:17
                I czerwone wino
                • lylika Re: O! O! 29.03.07, 09:19
                  mzrr21 napisała:

> I czerwone wino
                  ...
                  Do bobu?
                  • kkeicam Re: O! O! 29.03.07, 09:54
                    Nie żebym się chwalił, a jedynie z kulinarnego obowiązku: osobiśćie piłem
                    czrwone wino do bobu i to u Gurui w domu. Są żyjący świadkowie tego wydarzenia wink
                    Także wino czerwone do bobu można!
                    • lylika Re: O! O! 29.03.07, 09:56
                      Jasne, że do bobu można. Do ostryg, nie. smile
                      • kkeicam Re: O! O! 29.03.07, 09:58
                        Do ostryg wódkę, gładko przechodzą, nawet jak ktoś nie lubi smile
                        • mzrr21 Re: O! O! 29.03.07, 15:23
                          wódki czy ostryg?
                          • dorka_31 Re: O! O! 29.03.07, 15:25
                            Ja tam wódki nie lubię, a ostryg jeszcze nie próbowałam...
                            • kkeicam Re: O! O! 29.03.07, 23:17
                              a ja probowalem jednego i drugiego. I jakos tak mam, że ostryg bez wodki jakos
                              nie bardzo moge, natomiast wodke bez ostryg i owszem wink
                              • dorka_31 Re: O! O! 30.03.07, 12:02
                                kkeicam napisał:

> a ja probowalem jednego i drugiego. I jakos tak mam, że ostryg bez wodki jakos
                                > nie bardzo moge, natomiast wodke bez ostryg i owszem wink

Śmiem przypuszczać, ze ja miałabym odwrotnie... wink)
                                Kurcze, kiedy ja wreszczie spróbuję te ostrygi!?!? Szkoda, że teraz w Tunezji
                                nie widziałam, bo sałatkę z owoców morza mieli absolutnie rewelacyjną...
                                • felis2 Re: O! O! 30.03.07, 22:52
                                  he he, z dwojga złego też wolę wódkę bez ostrygbig_grin
                                  ale ja jestem plebs i nie widzę nic zdrożnego w piciu wytrawnego wina do
                                  słodyczy. w ogóle to jak dla mnie słodycze są od tego, zeby były słodkie, a
                                  alkohol wręcz przeciwnie, bycie plebsem ma swoje zaletysmile
                                  • cytrynka6543 Re: O! O! 31.03.07, 17:04
                                    O to,to, Felis 2,o to,to! Zgadzam się być plebsem w zgodzie z Twoimi
                                    wytycznymi.Ale ostryg to bym kiedyś chętnie spróbowała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka