lylika 05.07.07, 05:45 Uroczyście otwieram wątek. img299.imageshack.us/img299/8149/517br9.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 19.05.08, 19:18 g0p0s napisał: > Gorzko, gorzko... ... Teraz już słodko? ) Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 19.05.08, 19:21 A temat wypłynął na ostatnim spotkaniu,chodziło bodaj o suknię ślubną i jak pięknie Aganioq w niej wyglądała. Potem temat przwałkował się przez NK i wrócił bumerangiem na forum. Ale lepiej późno niż wcale,prawda? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 19.05.08, 19:23 cytrynka6543 napisała: > A temat wypłynął na ostatnim spotkaniu,chodziło bodaj o suknię > ślubną i jak pięknie Aganioq w niej wyglądała. Potem temat > przwałkował się przez NK i wrócił bumerangiem na forum. > Ale lepiej późno niż wcale,prawda? To ja siedziałam wtedy nie przy tym końcu stołu, lubo też było to już po tym, jak oddaliłam się z Pierzaczkową na ten sam przystanek, z którego wszak pojechałyśmy w dwie różne strony Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 05.07.07, 13:39 Wszystkiego Chmielewskiego... na nowej drodze życia ...Czyli zawsze do przodu i z humorem ) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 05.07.07, 14:41 Ile w Tatrach nagich turni, ilu na posadach durni, ile stopni na Szczeliniec , ile wody tu popłynie ile maku jest w makówce, a oleju w Twojej główce, ile Tadzio ma na głowie, ile wie, ale nie powie, ile w Piaskach jest bursztynu, w mym ogródku rozmarynu, ile bobu wszyscy zjemy, naleweczek - wypijemy, ile mil do Taorminy, ile śniegu zeszłej zimy, ile jeszcze drugich piątków, ile barwnych drugich wątków, ilu przodków studnie miało, co w tych studniach - zapomniało, ilu nieboszczyków jeszcze wywoła u ciebie dreszcze, ile białka jest w ptaszynie, pieczonej ładnie w glinie, ile na wyścigach koni, ile jest różowych słoni, ilu w Grandzie hazardzistów, ilu w maju maturzystów, ile peryskopów pływa na Mazurach, ile piwa wypijemy za twe zdrowie żadne słowo nie wypowie - tyle szczęścia i słodyczy Kocio z chłopakami życzy! Odpowiedz Link
eulalija Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 05.07.07, 14:56 Niech Wam gwiazdka pomyślności Nigdy nie zagaśnie A kto zdrowia nie wypije Niech go piorun trzaśnie. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 05.07.07, 21:55 Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci małżuś nago tańczy! Odpowiedz Link
groha Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 06.07.07, 13:18 Niech się szczęści Młodej Parze na każdziutkim kroku, Niech przybywa tego szczęścia każdziutkiego roku, Niech im życie ślicznie płynie, jak rzeka do morza, Niech On będzie wiecznie młody, Ona - zawsze hoża, Niech z radości i ze śmiechu z ócz im lecą łezki, Niech nie braknie im kochania do grobowej deski. Sto lat dla Państwa Aganioqów! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 06.07.07, 19:21 I jeszcze jeden I jeszcze raz Sto lat sto lat niech żyje nam Młoda Para ! Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 07.07.07, 08:21 Wszystkiego najlepszego Młodej Parze za pośrednictwem duetu. c.wrzuta.pl/wa1665/d3732f9a000fc57e45f5ce04/ca7ea93ce61ee86975794e51b4b9967d468f2f30/Danuta%20Rinn%20Wszystkiego_najlepszego?type=a&key=wNVQRqj9PE&ft=f Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 07.07.07, 10:53 Życzę, żeby gruchanie (jak w narzeczeństwie )nigdy się Wam nie znudziło. I dużo gotówki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 07.07.07, 14:14 Dzisiej rano w małym lesie szykuje sie weselisko przylecieli ujki ciotki zrychtowane było wszystko szumnie goście łobleczyni czekajom już dwie godziny młodo pani zapłakano chce łodwołać zarynczyny dróżki fest som zawiedzione lamyntujom narzekajom dróżbowie młodego pana pieszczonków w lesie szukajom. Mlodej Parze Aganioqow sto lat z dokladem! Odpowiedz Link
lylika Zdjęcie ślubne AGANIOQ 19.05.08, 16:19 img413.imageshack.us/img413/7213/0032020892bf4.jpg Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 19.05.08, 18:09 Jak zjawiskowo pieknie! Wszystkiego najlepszego i pieknego razem i cuzammen od teraz Waszeciom zycze ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 19.05.08, 19:16 Słuchajcie, ale kiedy to było? Bo posty na początku wątku są z 2007roku! a tu naraz życzenia i zdjęcie.... Czy to znowu jakiś chchlik się dorwał do dat wątkowych? Odpowiedz Link
lylika Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 19.05.08, 19:17 To było latem 2007, ale teraz znalazłam zdjęcie. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 19.05.08, 19:22 lylika napisała: > To było latem 2007, ale teraz znalazłam zdjęcie. Hi hi, ale za to jak ładnie wszyscy zaczęli znowu składać życzenia;-p Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 09:13 Iiiii tam. Rok minął, juz pewnie w separacji... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 10:02 Aco ? Marusia nam trojaczki powila ? Uwinela sie ) Gratuluje. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 10:12 To było domniemanie, bo jaki może być inny powód jej milczenia? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 10:18 no przeciez mowie, takie dlugie milczenie tylko trojaczki moga wytlumaczyc )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 12:47 A czy trojaczki są przeszkodą do separacji? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 12:53 Jeżeli każdy w innym kolorze, to wręcz przeciwnie Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 12:53 Pewnie, że są. Jak podzielisz na połowę troje dzieci? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 13:02 Jak facet będzie miał do wyboru plazmę i trojaczki, jak myślisz, co wybierze? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Zdjęcie ślubne AGANIOQ 20.05.08, 13:12 Facet nie będzie miał wyboru Żyjemy w czasach postfeministycznych, w których okazało się, że faceci są stworzeni do wychowywania dzieci P.S. Taką plazmę? pl.wikipedia.org/wiki/Plazma To chyba jednak wybierze trojaczki. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:14 Swoja drogą ciekawe co u Aganioq, bo my już zdążyliśmy zrobić z niej rozwódkę z trojgiem dzieci)) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:25 Nie rozwódkę, dopiero w separacji. Myślę, że wypadałoby do niej zadzwonić i wesprzeć ją w tej trudnej sytuacji. Może przejmiemy rolę miediatorów i da się jeszcze uratować to małżeństwo? ps. zdecydowanie wolę tę plazmę niż nawet jedno dziecko Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:43 Baron to może do męża Aganioq zadzwoni i wesprze go w walce o plazmę. Mamy na forum mediatora rodzinnego, albo psychologa od spraw małżeńskich? Pilnie poszukiwani. Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:47 Mamy. Papuga jest psychologiem. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:49 No to dzieła Papużko! Mam nadzieję, że przeprowadzi terapię na memłonie, z naszą pomocą))) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 22.05.08, 11:40 stara.gropa napisała: > No to dzieła Papużko! Mam nadzieję, że przeprowadzi terapię na > memłonie, z naszą pomocą))) Taaaa jest!! Tylko, ekhm, klientów nie ma. Coś milczą... Może trojaczki nie wyraziły zgody na udział w sesji) A tak serio, serio, to wyobraziłam sobie właśnie memłon wspomagający mnie w pracy i powiem, że jest to cuuuudoooowna wizja)) Oj, jak by się czasem przydał chmielewski duch w szeregach.. Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 23.05.08, 10:36 Aganioq przed rokiem. Miała wtedy szkorbut. ) img382.imageshack.us/img382/9373/p1010061dk0.jpg Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 13:46 Wrzuciłam w Komentarze do Profilu Aganioq link do wątku z życzeniami. )) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:14 No to się ucieszy naszą troską, że ho, ho! ) Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:29 Na pewno się ucieszy. ) Proponuję też wszystkim zalogowanym w Naszej Klasie, wyślijmy Jej wszyscy zaproszenie do listy znajomych. Przy okazji zapchamy Jej skrzynkę. )) nasza-klasa.pl/profile/1569693 Odpowiedz Link
g0p0s Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:32 Rozwód, trójka dzieci na głowie a Ty chcesz jej skrzynkę zapychać? Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:35 Co to jest zapchana skrzynka przy ściągnięciu Jej na memłono, nawet z trójką dzieci i separatystycznym mężem. ))))) Odpowiedz Link
anmanika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:37 Jeżeli mam wybierac, to też biorę plazmę. Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:39 Biały nuter jest boski. Szkoda, że go skradziono. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:41 Litości dla koleżanki nie masz. Nie dość, że mąż zabiera pół majątku, to na dodatek "przyjaciele" chcą się przy okazji obłowić Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:39 Dziewczyna musi myśleć jak tu ulubionej plazmy nie stracić, że o samochodzie nie wspomnę. Musi go zgarnąć, bo w czym będzie trojaczki wozić? Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 17:22 Moze sie obrazila za brak zyczen przed rokiem? Echh, te porywcze serduszka ulanskich duszyczek tutaj - tez nie spozrzalam na date Taka czerwona plazma tez piekna i do tego odwirowana )) pl.wikipedia.org/wiki/Plazma_%28krew%29 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 22.05.08, 10:29 > wyślijmy Jej wszyscy zaproszenie do listy znajomych. > Przy okazji zapchamy Jej skrzynkę. )) Nie wpuszcza hurtem. A trojaczki nie daja czasu na rozpatrzenie z osobna. Moze by na trabie jej zagrac? Odpowiedz Link
lylika Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 22.05.08, 10:36 Już trąbiłam, ale chyba trojaczki zagłuszają. ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 20.05.08, 14:46 Cała nadzieja w tym, że Aganioq jest chmielewszczanka i nie padnie trupem jak zobaczy takie życzenia Odpowiedz Link
aganioq Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 02.07.08, 09:28 witam i PIĘKNIE dziękuję...a ja nawet nie wiedziałam, że tak mi tu ładnie życzycie...ale trupem nie padłam, tylko czasu ostatnio mało miałam, ale pamiętam o Was, a Chmielewszczyzną się nocami zaczytuję, o co małżonek miewa pretensje, choć sam czasem po nią sięga hehe, wydarzenie miało miejsce praaawie rok temu (070707); to tak z miłości do Bonda ; a w międzyczasie duuużo się działo i nadal duuużo się dzieje, ale teraz będę miała chyba trochę więcej czasu, przynajmniej do października, więc postaram się nadrobić zaległości... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 02.07.08, 12:13 To że dużo się działo omówiliśmy szczegółowo w tym wątku. A że bez zainteresowanej, no tak wyszło) Odpowiedz Link
groha Re: Życzenia Ślubne Dla AGANIOQ 02.07.08, 13:57 Duża buźka, Aganiog! Trupem nie padłaś, bo nasza jesteś, wiadomo. Słabi humorem być może nie daliby rady, a tu proszę, jaki piękny comeback! Wszystkiego najlepszego, prawdziwie chmielewska kobieto! A swoją szosą, to porzućcie wszelkie słabości, ci, którzy tutaj wchodzicie, czy jak to tam leciało ) Odpowiedz Link