cytrynka6543 14.02.08, 19:51 Walentynki tak Was pochłonęły,że już nikt nic nie pisze? Ludzie,zmiłujcie się! Napiszcie coś! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Co jest ??? 14.02.08, 20:25 E, ja już powalenciłam, ale ponieważ chlapnęłam pigwóweczki, strrrrrrrasznie mi się chce papierosa, więc coby pokusie nie ulec, idę porządek w jakiej szafce zrobić aboco. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Co jest ??? 14.02.08, 20:40 A nie mogłabyś czegoś przyjemniejszego (niż porządek w szafce) zrobić? Coś poczytać,pooglądać,o czymś miłym pomyśleć,pomarzyć? Byle nie porządek,byle nie papieros! Pigwówka-ok,ale nie za dużo,no bo kto jutro będzie wiosnę/zimę podglądał nad jeziorem? Trzymaj się mocno Ewuniu! Trzymam kciuki za Ciebie! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Co jest ??? 14.02.08, 20:48 Robienie porządków (z przerwami, bez przesady w końcu!) jest takie wkurzające, że mija wkurzenie na brak nikotyny.Milsze zajęcia na razie odpadają. Dzięki za kciuczenie! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Co jest ??? 14.02.08, 20:55 Silwuple i awekplezir. A skoro porządki robią Ci dobrze,to porządkuj. Ja idę poczytać,a może i rzucę okiem w telewizornię. Ale będę czuwała nad tutejszym przepływem wieści. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Co jest ??? 14.02.08, 21:23 No widzę,ale późno jakoś jest jak na Ciebie. Zaraz pewnie udasz się na nocnik,a potem do spania i tyle będzie tego pisania-cholercia,co dziś tak się wszystkim rymuje? Mnie też nie ominęło. Odpowiedz Link
the_dzidka Instaluję kota :-) 14.02.08, 21:28 Zjechał do mnie na tydzień zaprzyjaźniony futrzak z kuwetką... więc to lekko stresujący wieczór jest Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Instaluję kota :-) 14.02.08, 21:34 Faktycznie. Życzę powodzenia i Tobie i futrzakowi,trzymajcie się. Odpowiedz Link
lylika Re: Instaluję kota :-) 14.02.08, 21:51 Futrzaka wytarmoś od wszystkich ciotek. Solennie. Odpowiedz Link
lylika Re: Co jest ??? 14.02.08, 22:02 Co jest ??? cytrynka6543 ... No właśnie, co jest? Albo może inaczej: jest coś? Odpowiedz Link
groha Re: Co jest ??? 14.02.08, 22:50 No, przecież "Upiór w kuchni" był! Nie mogłam się od niego oderwać za nic. Jeszcze pieję, gdy przypomnę sobie, jak Kwiatkowska mówi, częstując gościa herbatnikami z cyjankiem: "W każdym porządnym domu musi być coś do herbaty..." ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Co jest ??? 15.02.08, 08:46 Czuję się wywołana do odpowiedzi i zmuszona do wyjaśnień. Wczoraj koło południa znowu mi się zrobiła na forum ta "tabula zaraza". Pisało po ekranie "nieznany błąd" i nie chciało współpracować. MLP dostarczył wiąchę tulipanów, więc obiad nam się zrobił taki bardziej uroczysty. A wieczorem udaliśmy się z psicą na Gagarina, co by ją od wścieklizny zaszczepić. I jak wróciliśmy to się 22-ga zrobiła i nie chciało mi się komputera włączyć. Poprawę obiecuję Dzidka, jak lokator?? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Lokator gadzina :) 16.02.08, 21:56 Gadzina jest przeurocza i niezwykle dobrze wychowana Jestem zakochana po same uszy. Eulalijo, upodobał sobie prezent od Ciebie jako miejsce na drzemeczki. Poza tym średnio raz na dziesięć minut przychodzi do mnie i domaga się pieszczot, albo przynajmniej tryka mnie nosem w usta. Ech... zapomniałam już, jak to fajnie mieć kota, nawet takiego na przechowaniu. Odpowiedz Link
eulalija Re: Lokator gadzina :) 16.02.08, 22:05 Jesuuu jak się cieszę!!! To było warto podziergać. Zrób jakąś fotkę w szaliczku. Pogłaszcz ode mnie serdecznie. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Lokator gadzina :) 16.02.08, 22:31 Widzisz, uszczęśliwiłaś dwie osoby: mnie i Dexterka Fotki podziabię jutro przy świetle dziennym, coby uwypuklić tę kocią, męską, choć nieco przetrzebioną, urodę Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 12:58 No i gdzie te fotki??? Bo mi już wyobraźnia pracuje i gadzinę w szaliczku jako żywo widzę ) Odpowiedz Link
lylika Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 16:10 Pewnie nie można zrobić zdjęcia, bo kocina nie wyłazi spod szaliczka. ) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 16:39 Robię zdjęcia, robię, ale gadzinka jakby nie bardzo to lubił, spuszcza trąbę na dół i odwraca się stroną przetrzebioną, więc zajmie mi to trochę więcej czasu. Przy okazji, na jakim serwisie najlepiej umieszcza się zdjęcia? żeby się łatwo otwierały? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 16:43 Gadzina kończy drzeć ostatnie sztuki tapicerki a Dzidka z obłędem w oczach wyrywa jej resztki Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 17:18 Sam jesteś ostatnia sztuka tapicerki Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Lokator gadzina :) 17.02.08, 19:45 O jak Wy ładnie ze sobą rozmawiacie) Ja mam zdjątka na Picasa Web Albums. Pod polskimi Googlami to chodzi, no a w związku ze zmianami w gazetwoej poczcie, nieprawdaż, toż to w sumie jak nasz serwis )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Co jest ??? 18.02.08, 13:17 Pracusie z Was takie, czy tylko udawacie? Czy jest osoba posiadająca w księgozbiorze Decameron? I pożyczyć skłonna? Jestem wypłacalnym pożyczkobiorcą - o referencję mogę wystąpić do Dzidki i Lyliki. Odpowiedz Link
eulalija Re: Co jest ??? 18.02.08, 13:23 Posiadam. Referencje czniam, nawet od świętych. Cyrograf własną krwią podpisany jest warunkiem niezbędnym) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Co jest ??? 18.02.08, 13:36 Też powinienem mieć. Cyrograf, dwóch żyrantów i hipoteka? ) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Co jest ??? 18.02.08, 13:40 Hipoteka zawalona jak starożytne miasto Inków. Cyrograf chętnie podpiszę. Będę dręczył i męczył przed najbliższym spotkaniem, które jak własnie sprawdziłem, wypada w czasie mojego urlopu)) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Co do zdjęć gadziny... 18.02.08, 14:01 Jak na razie dysponuję piętnastoma zdjęciami "miejsca, w którym jeszcze przed sekundą był kot" oraz "czarnej smużki, która jest końcem ogona znikającym z kadru". Taka cwanizna, o! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Co jest ??? 18.02.08, 14:03 Pracuję, w dodatku fizycznie dzisiaj :-# Jak pozyczysz już ten Decameron, to może nie oddawaj go przed przeczytaniem Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Co jest ??? 18.02.08, 15:53 Nie tylko pożyczę ale nawet mam zamiar przeczytać. Jakos umknęło mi w latach szkolnych a może skleroza? I pomyśleć, że skończyłem klasę humanistyczną! Ale czego się można spodziewać po lekcjach polskiego, które prowadził Heniu Sawka ))) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Co jest ??? 18.02.08, 17:38 Ja czytałam, kiedy byłam piękna i młoda (teraz jestem tylko "i"), i bardzo mi się podobało. Polecam Odpowiedz Link