asia.sthm Re: Nowa poczta 16.02.08, 13:57 mam nowa skrzynke , tyle ze zupelnie pusta i nie wiem czy juz leciec z pyskiem czy beda teraz cykac po jednym mejlu. Niech sprobuja nie oddac moich skarbow. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowa poczta 16.02.08, 14:24 Pyskuj. Z ciekawości zajrzałam, ale nie tak od razu, musiałam przebrnąć przez kilka stron i wpisywanie jakichś literek. W skrzynce jest wszystko, co było przed rewolucją. Przy okazji zobaczyłam, że w danych mam imię i nazwisko koleżanki, której wieki temu pokazywałam różne fora... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowa poczta 16.02.08, 19:37 No wlasnie polecialam z tym pyskiem a tu sie okazuje ze juz napyszczone pod dostatkiem. Ponoc ma wszystko zaczac dobrze funkcjonowac. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=973 Ja nadal mam pusta skrzynke...ale nowa jest az blyszczy. Zeby jeszcze pachniala jak samochod prosto od krowy, z fabryki znaczy. Uwazam, ze oprocz perfum koperkowych powinni zaczac produkowac perfumy dziewiczego samochodu. Dziewicza skrzynke mam i cholera, niczym nie pachnie. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowa poczta 17.02.08, 00:57 > Uwazam, ze oprocz perfum koperkowych powinni zaczac produkowac > perfumy dziewiczego samochodu. Asiu, zdziwisz się może, jako i ja się zdziwiłam. Kiedy kilka miesięcy temu odbierałam służbowóz prosto z taśmy, mający na liczniku zaledwie OSIEM (słownie: osiem) przejechanych kilometrów, i zachwycałam się tym niepowtarzalnym zapachem nowiutkiego auta - przyjaciółka brutalnie mnie oświeciła, że teraz każdemu może tak pachnieć, bo... są produkowane "choinki" o zapachu fabrycznie nowego samochodu!!! Nie chciałam wierzyć - ale to jednak prawda. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowa poczta 17.02.08, 20:02 > każdemu może tak pachnieć, bo... są produkowane "choinki" o > zapachu fabrycznie nowego samochodu!!! Taka choinke mozna sobie powiesic na lusterku w ukochanym rzechu ale to nie to samo co perfumy. Perfumy to to, co na siebie psikniesz aby pieknie w gosciach pachniec. Albo gdzie indziej W zatloczonym tramwaju na przyklad, w kinie aby zagluszyc popcorn, w poczekalni szpitalnej itd Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowa poczta 17.02.08, 20:09 Ty patrz, nie wpadłam na to, że aby zagłuszyć popcorn, to wystarczy się poperfumować)) Następnym razem spróbuję na bank! Całą butelkę na siebie wypsikam, jeżeli tylko dzięki temu nie będę słyszeć tego chrupania!!! ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowa poczta 17.02.08, 20:18 Psikaniem chrupania nie zagluszysz, musiabys miec tysiac flakonow z psikiem i jakies strasznie malocenne perfumy w nich. Jestem sklonna wymyslec maszyne do mlaskania na zagluszenie chrupania.Znam jednego co zagluszy, ale on sie nie powala wynajac wszystkie filmy. Na zapach/smrod popcornu nie do tej pory madrych Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowa poczta 17.02.08, 20:20 > co zagluszy, ale on sie nie poZwala wynajac NA wszystkie filmy. Przepraszam, im bardziej chce cos madrego powiedziec to tym glupiej mi wychodzi Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 00:54 Oczopląsu dostałam. Czy w GW nadal pracuje ten ktoś od wprowadzania zmian pt. Lepsze jest wrogiem dobrego? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 08:39 Tak, a nawet postanowił się rozwijać za wszelką cenę. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 14:00 Ten, co tfu!rczość rewolucyjną na stronach Gazeta.pl uprawia i za czołowego rewolucjonistę układu stron i takich tam chce być. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 18:47 U mnie - odpukaC puk puk puk! - wszystko OK, stara poczta w archiwum, na nową przychodzi, co ma przyjść, oby tak dalej. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 19:17 U mnie też) Pachnie nowością i błyszczy Odpowiedz Link
anmanika Re: Nowa poczta - CO TO JEST?! 17.02.08, 21:41 Ja jej sciagnac nie moge wrrr.... ustawiam ustawiam i nic wrr... Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Nowa poczta 17.02.08, 22:46 A to teraz już nie można wejść prosto z poczty na forum? To ja tak nie chcę! Poczta owszem, śliczna, syćko piknie działa, w końcu mogę się zalogować od pierwszego kopa, tylko brakuje mi jednego - możliwości przejścia jednym kopem na główną stronę gazety. A może taka możliwość jest, tylko jam ślepa? Odpowiedz Link
anmanika Re: Nowa poczta 17.02.08, 22:49 No po godzinie doszlam gdzie jest blad i juz dziala. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Nowa poczta 18.02.08, 09:15 U mnie jest archiwum, ale i tak mnie toto nowe coś poitytowało. Za dużo wszystkiego i oczopląsu można dostać! Najbardziej irytuje mnie brak możliwości dostosowania tegoż do własnych potrzeb, bo te zakładki są paskudne! Grrr... A co do przechodzenia wprost do forum, to ja mam je po prostu w "Ulubionych". Bedąc na poczcie, tam sobie klikam i od razu jestem zalogowana na Forum Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowa poczta 18.02.08, 13:42 Zajrzyjcie koniecznie na forum Społeczeństwo do wątku o nowej poczcie!!!!!!!! Odpowiedz Link
manai dla tych co im w nowej poczcie brakuje folderów 18.02.08, 18:17 w starej poczcie gazetowej miałam mnóstwo folderów, w które wrzucałam sobie maile i miałam porządek i posprzątane i wszystko na miejscu. Straszono mnie, że na poczcie gmailowej nie ma folderów, że wszystko do kupy jest jako odebrane i najwyżej można sobie poetykietkować i później przez etykietki szukać. wrr na szczęscie zanim zdążyłam sie zirytować już odkryłam sposób na ustawienie wszystkiego jako i drzewiej bywało. po pierwsze - tworzymy sobie etykietki jakie chcąc. ja mam takie, jak foldery na starej poczcie. po drugie - etykietkujemy sobie poszczególne maile po trzecie - takie zaetykietkowane zaznaczamy i archiwizujemy. ślicznie znikają z odebranych, na dole są folderki, co się nazywają etykietki i wszystko jest jak na starej, tylko szybciej normalnie sie musiałam podzielić radością odkrycia, może się komu przyda Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa poczta 01.03.08, 19:52 Coraz bardziej podoba mi się nowa poczta. A już zupełnie mnie do siebie przekonała jak oddała mi stare maile i to poporządkowane jak dawniej. Tylko teraz zamiast folderów są etykietki. A czy ktoś znalazł czy jest opcja zaznaczenia przez odbiorcę, że odebrał maila? Tak jak w poczcie wp. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Nowa poczta 01.03.08, 20:17 edeka5 napisała: > A już zupełnie mnie do siebie przekonała jak oddała mi stare maile i to poporzą > dkowane jak dawniej. Tylko teraz zamiast folderów są etykietki. Jak to się robi? Przelogowałam się na nową pocztę,ale stare maile mam ciągle w archiwum. Podpowiedz Edeko,jak Ty to zrobiłaś. Odpowiedz Link