cafeszpulka 06.12.03, 15:16 Pamiętajcie o zgłoszeniach mailem na wigilie, ilość talerzy musze ustalić -) W tej chwili jest 8 osób: kkeicam, bumbecki x 3, klarisa, stara gropa, edeka5, edyta błażej Czekam i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: Wigilia 06.12.03, 15:27 Kiedy ta Wigilia? bo juz sie zgubilam... w Wigilie? Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Wigilia 06.12.03, 15:59 12-12-2003 oczywiście, spotkanie grudniowe = spotkanie wigilijne, chociaż każdy powód jest dobry -) Odpowiedz Link
biuralistka Re: Wigilia 06.12.03, 16:19 Anetko, pamietaj o mnie. Nie wysyłam pocztą gazetową, bo zazwyczaj zawodzi. Daj znać, że mnie odnotowałaś ) Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wigilia 07.12.03, 00:03 Ale na Wigilii beda miesne potrawy nie? W koncu juz teraz mozna, trzeba naprzod z zywymi isc hihihi biskupami ide spac glodny i to wiele tlumaczy kk Odpowiedz Link
izabella1991 Re: Wigilia 07.12.03, 01:03 Ja tez chce!!!!!! Ale w Warszawie bede dopiero ok 19-go XII(mieszkam w Innsbrucku) i za Chiny ludowe nie moge byc wczesniej.Gdyby ta Wigilia moglaby byc troche pozniej,to byloby SUPER! Czytam teraz sprawozdanie ze spotkania ze swoja idolka i az mi zal chmmm....w odwloku sciska,ze nie moglam byc.Zazdroszcze z calego serca(ale tak b.pozytywnie). Ja tez chce nalezec do klubu przyjaciol Mojej Idolki,obojetnie gdzie.Co mam zrobic,poradzcie,prosze!!! Caluje w dzioby wszystkich forumowiczow.Trzymajcie sie cieplo!!! P.S.Aha,czy moze ktos z Was pochodzi z okolic Olsztyna(woj.warminsko- mazurskie)?ja pochodze wlasnie stamtad. Buzki z calego serca- Agata,co noga zamiata Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Wigilia 07.12.03, 11:10 izabella1991 napisała: > Ja tez chce!!!!!! > Ale w Warszawie bede dopiero ok 19-go XII(mieszkam w Innsbrucku) i za Chiny > ludowe nie moge byc wczesniej.Gdyby ta Wigilia moglaby byc troche pozniej,to > byloby SUPER! Ja tez chce, ale bede (z podobnych powodow) dopiero od 22-go.... > (...) Ja tez chce nalezec do klubu przyjaciol Mojej Idolki,obojetnie gdzie.Co > mam zrobic,poradzcie,prosze!!! > Caluje w dzioby wszystkich forumowiczow.Trzymajcie sie cieplo!!! Witaj w filii zagranicznej! Chcesz miec jakas funkcje? Odpowiedz Link
smitte Re: Wigilia 07.12.03, 15:19 A ja będę od 21, kurczę, a może by tak, no nie wiem, już ten 12 niby ustalony, ale może są jakieś szanse co by później? Odpowiedz Link
white.falcon Re: Wigilia 07.12.03, 15:23 Szpuleczko, ja będę. Jeszcze Ci maila wyślę, ale gdyby co, to tu też się wpiszę. Pozdrv. Odpowiedz Link
to_ja_obiekt Re: Wigilia 07.12.03, 18:32 Dobroczyńczynio Ty nasza, trzeba Ci wysłać e-maila, czy wystarczy zgłosić swój akces tutaj? Ja bardzo chciałabym być, no chyba że choróbsko mi nie przejdzie do piątku... Odpowiedz Link
biuralistka o kolorkach 08.12.03, 13:31 Mam ważkie pytanie. Czy podczas spotkania Towarzystwa nadal obowiązuje czerwony strój (bądź dodatki) ?? )) Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: o kolorkach 08.12.03, 13:43 W piątek obowiązkowe będą czerwone czapki św. Mikołaja.))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
biuralistka Re: o kolorkach 08.12.03, 13:46 To ja bedę Rudolfem Czerwononosym Poroże posiadam, o odpowiedni kolor nosa w czasie mrozu nietrudno )) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: o kolorkach 08.12.03, 14:00 renifer jest niezły, wszystko czerwone musi być, przecież wizje lokalną musimy zrobić -)) obsługa z rezygnacją przyjeła tą wiadomość -)) lumbago już ich nie zaskoczy, reniferem możemy Odpowiedz Link
stara.gropa Re: o kolorkach 08.12.03, 14:01 A jak przyjmą stado św. Mikołajów różnej płci? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: o kolorkach 08.12.03, 14:21 stara.gropa napisała: > A jak przyjmą stado św. Mikołajów różnej płci? Mysle, ze dobrze, o ile przyniesiecie dla nich prezenty... Odpowiedz Link
bumbecki Re: o kolorkach 08.12.03, 14:11 jak dobrze, że mam czapeczki w odpowiednim kolorze ) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wigilia 08.12.03, 14:13 a ja w kwestii formalnej - po ile zrzutka ??? 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
biuralistka Re: Wigilia 08.12.03, 14:20 Dokładnie to bedzie chyba wiadomo dopiero w piątek. Okaże się ile osób przybyło, no i wtedy się bedziemy mogli rozliczyć. Mnie tak na odległość trudno stwierdzić, ale jakby coś wcześniej, to ja się dołożę na spotkaniu. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Wigilia 08.12.03, 15:42 jaka zrzutka ? jedzenie za darmo, tylko to co wypijecie minus 25% Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wigilia 08.12.03, 16:12 rozpieszczasz nas , o! nie wiem, czy na to zasługujemy.... 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
ala_s Re: Wigilia 08.12.03, 16:14 coś mnie poczta nie chodzi - czy można??? tylko ja bym była po godz. 20 na miejscu... jak Was rozpoznam??? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wigilia 08.12.03, 16:17 po czerwonych czapeczkach )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wigilia 08.12.03, 16:20 ala_s napisała: > jak Was rozpoznam??? nie bedziesz miala ZADNYCH problemow. najglosniejsza banda samych kobiet z jednym przerazonym facetem (ktory pod koniec zostanie zwlokami bez zwloki) to bedzie wlasnie TA grupa kk ps. nowi beda... trzeba chrzest jednak przygotowac Odpowiedz Link
monkruella zapisy na talerze 09.12.03, 09:31 Wigilia zapowiada się faktycznie bardzo interesująco, a PIEROGIII to już zupełne szaleństwo, że nie wspomnę o wizjach lokalnych, przyjęciach nowych członków i innych zapowiadanych atrakcjach! Niestety jestem już umówiona na piątek, aczkolwiek mam nadzieję, że uda mi się wpaść tylko nieco później (z tego co widzę to nie zamierzacie szybko kończyć zabawy ...) Cafeszpulko jeśli mi się uda przybyć to mam nadzieję, że sie gdzieś później w końciku przytulę ... (no chyba, że końcik będzie przez trupa zajety!) Pozdrawiam wszystkie Towarzyszki i Towarzysza oczywiście też! Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: zapisy na talerze 09.12.03, 09:50 wysyłajcie maila , na forum się zgubię a tak będe miała jasność : mam maile od (oprócz grupy w pierwszym pocie)jotka13, biuralistka, marella, white.falcone, weronika_fi, amidala. pozdrawiam Odpowiedz Link
rubeus Re: zapisy na talerze 09.12.03, 14:31 potwierdzenie obecnosci posłalem na gazetowa skrzynke... Odpowiedz Link
amidala Re: Wigilia 09.12.03, 14:40 Wszystko cudnie, ale powiedzcie o której godzinie zaczynamy tę rozpustę? Odpowiedz Link
amidala Re: Wigilia 09.12.03, 14:48 Dzięki dziewczyny! jesteście zgrane jak duet Sister Sisters ) Odpowiedz Link
aniel Re: Wigilia 10.12.03, 10:26 ta po cichutku, zeby nie zapeszyc, chyba bede mogla przyjechac, ale to nic pewnego... Odpowiedz Link
to_ja_obiekt cafeszpulko? 10.12.03, 17:02 Wysłałam Ci e-maila z mojego "oficjalnego" adresu na Twój szpilkaiszpulkowy adres. Mam nadzieję, że doszedł? Odpowiedz Link