szpulkaa 07.06.10, 15:31 Na jesieni przeprowadzam sie do Bordeaux. Nigdy tam nie byłam i potrzebuję wsparcia osób, które choć trochę znają miasto i mają ochotę pogadać ;) Jest ktoś z Bordeaux? albo okolic? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifrancja.fr Re: Bordeaux 14.06.10, 16:36 Zapraszam na forum www.ifrancja.fr Poznasz tam osoby mieszkajace w Bordeaux i okolicach Odpowiedz Link
jadzikb Re: Bordeaux 29.09.10, 12:41 Hej!! Właśnie przyjechałam z mężem do Bdx. Trochę czuję się tu zagubiona zwłaszcza, że on pracuje a ja na razie nie... Więc chętnie poznam kogoś kto też tu mieszka i mówi nie tylko we wszechogarniającym języku francuskim;) Odpowiedz Link
szpulkaa Re: jadzikb 30.09.10, 13:30 Wysłałam do Ciebie gołębia na skrzynkę gazetową;) Odpowiedz Link
iwonaw111 Re: Bordeaux 03.10.10, 21:49 Witam! Ja mieszkam pod Paryzem z mezem i dwojgiem dzieci.I wlasnie szukalam noclegow na 3 dni w Bordeaux i wlasnie przyszedl mi pomysl ze moze ktos bylby chetny zeby przyjac nas u siebie w Bordeaux a pozniej my zaprosimy do nas na zwiedzanie Paryza albo moze znacie jakies noclegi niedrogie u Polakow .Pozdrawiam Odpowiedz Link
raphaelk33 Re: Bordeaux 12.09.11, 23:29 hey mieszkam w bordeaux juz kilka latek fajne miasteczko ale zima nudy dzwon jak bedziesz lub pisz 0640474957 raphaelk33@hotmail.fr pozdrawiam Odpowiedz Link