riki29 09.08.10, 20:41 Czy ktoś był u Pani Sitek na leczeniu zębów.Interesuje mnie atmosfera, podejście do pacjentów no i oczywiście ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Stomatolog-M.Sitek 09.08.10, 22:42 chyba czas zmienić nazwę forum..."Żary stomatologia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stomatolog-M.Sitek 10.08.10, 14:36 debest3 napisał: > chyba czas zmienić nazwę forum..."Żary stomatologia" :D Raczej dodać podtytuł "forum z zębem";-) Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Stomatolog-M.Sitek 17.08.10, 16:19 riki29 napisała: > Czy ktoś był u Pani Sitek na leczeniu zębów.Interesuje mnie atmosfera, 79% azotu, 20,9% tlenu Odpowiedz Link Zgłoś
forume_f149 Re: Stomatolog-M.Sitek 02.09.10, 14:05 Byście normalnie odpisali człowiekowi, skoro zadaje pytanie. Ja miałem przyjemność być dwa razy u tej pani, zrobiła mi solidnie zęba, za co jestem jej wdzięczny, ale na kolejnej wizycie zostałem op...rzony "dlaczego tak pan zaniedbał leczenie, i jak ja to teraz zrobię, tyle ubytków???" Powiedziała to z takimi pretensjami i wrogością, że odechciało mi się do niej dalej chodzić. Zamiast się cieszyć, że zarobi dużo kasy za tyle zębów do zrobienia, to marudzi i ma pretensje do pacjenta!!! Odradzam. Nie mogę też dobrego zdania powiedzieć o dentystce o nazwisku Pałka, to właściwie małżeństwo dwóch dentystów, a ja chodziłem do niej. Nie daje znieczulenia, nie chce dać pomimo próśb, jest strasznie wredna, chodziłem do niej 5 lat temu, mam nadzieje, że już przeszłą na emeryturę. Teraz jeżdżę do dentysty w Zielonej Górze w Aldemedzie, naprawdę między Aldemedem, a żarskimi dentystami jest ogromna przepaść w sposobie traktowania pacjenta, profesjonalności sprzętu i wykonywania zabiegu. Tam aż chce się chodzić, a po zrobionym zębie wychodzisz w jeszcze lepszym humorze, niż przed zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś