Dodaj do ulubionych

Wodnik Żary

11.11.10, 10:49
Czy ktoś wie czy dziś jest czynny basen Wodnik w Żarach? Swoją drogą to jest skandal, żeby oficjalna strona tak dużego ośrodka nie działała. W Internecie można znaleźć numer tylko do sekretariatu 68 374 36 88, wewnętrznych próżno szukać np do kas, aby zwyczajnie zadzwonić i się zapytać! A styrany głos zapowiedzi, aby łaskawie wybrać numer wewnętrzny, którego nigdzie nie można znaleźć, przyprawia mnie o mdłości.
Obserwuj wątek
    • zuber80 Re: Wodnik Żary 11.11.10, 10:59
      ps. szukając numeru do Wodnika znalazłem coś interesującego na stronie www.zary.pl/index.php?fqop=20&id=3&faq=3&lng=pl&fqgid=5
      Burmistrz odpowiada:
      "pytanie: do której jest czynny wodnik?
      odpowiedz: Burmistrz też musi zajrzeć na stronę internetową MOSRiW Żary. Prawda jakie to proste?
      [2 czerwiec 2009]"

Szkoda, że ta strona nie działa!!!
    • dami251 Re: Wodnik Żary 11.11.10, 21:04
      Spróbuj maila napisać do MOSIR-u, ja już 2 miesiące czekam na odpowiedź;)
      • croolick Re: Wodnik Żary 11.11.10, 23:45
        dami251 napisała:

> Spróbuj maila napisać do MOSIR-u, ja już 2 miesiące czekam na odpowiedź;)

No a kiosk multimedialny na deptaku? Od kilku dni wyświetla komunikat o błędzie.
    • dwitka7 Re: Wodnik Żary 14.11.10, 17:28
      Czytałem niedawno że na wodniku ma powstać zjeżdżalnia zewnętrzna i jacuzzi tylko ciekawe kiedy, może ktoś coś wie
      • wodniczka68 Re: Wodnik Żary 15.11.10, 19:28
        To wszystko obiecał Pan Wołowicz na 10-cio lecie basenu,czytałam w Regionalnej,ale 10-cio lecie było we wrześniu i na razie cisza.Trzeba pytać w UM.
    • wodniczka68 Re: Wodnik Żary 16.11.10, 16:47
      zuber80 napisał:

> Czy ktoś wie czy dziś jest czynny basen Wodnik w Żarach? Swoją drogą to jest sk
      > andal, żeby oficjalna strona tak dużego ośrodka nie działała. W Internecie możn
      > a znaleźć numer tylko do sekretariatu 68 374 36 88 begin_of_the_skype_highlighting              68 374 36 88      end_of_the_skype_highlighting, wewnętrznych próżno szukać
      > np do kas, aby zwyczajnie zadzwonić i się zapytać! A styrany głos zapowiedzi, a
      > by łaskawie wybrać numer wewnętrzny, którego nigdzie nie można znaleźć, przypra
      > wia mnie o mdłości.

Hej! Ten "styrany"głos mówi też na końcu-"lub poczekać na zgłoszenie operatora" i wtedy jest połączenie na kasę, jak w biurze nikt nie odbiera,tylko trzeba doczekać do końca zapowiedzi! Ja nie miałam problemu z połączeniem!
    • wodniczka68 Re: Wodnik Żary 18.11.10, 11:44
      Chciałam Wam powiedzieć,że byłam wczoraj na basenie i tak jak w Zielonej Górze wprowadzono dla Panów slipy i spodenki przylegające do ciała. Ratownicy wyprosili kilku chłopców w czasie mojego pobytu. Ogłoszenie wisi na kasie od kilku dni. No i oczywiście zmiana obuwia przed szatnią!! To się chwali,wreszcie nie będzie błota w szatni!! Tylko klienci muszą sami siebie pilnować!!
      • rexona5 Re: Wodnik Żary 18.11.10, 15:15
        Widzę, że pan dyrktor w końcu zadbał o swoje sprzątaczki, może w końcu nie będą wzdychały że znowu muszą wycierać a kawa stygnie, a może skład osobowy teraz podzielą na trzecią zmianę bo mają zamiar otworzyć basen 24h ;), a wystarczyłaby zwykła elektryczna czyszczarka do butów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka