ahaha2 16.06.11, 10:30 Znów obok wejścia na dworzec PKP wyrasta barszcz Sosnowskiego. Już kilka roślinek. Nie wiem, kogo zainteresować koniecznością wytrzebienia go, zanim będzie kwitł i owocował, a przede wszystkim - zanim ktoś się poparzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balalajka0 Re: Barszcz 16.06.11, 13:00 Widziałam tam ostatnio malucha który robił siusiu. Mama mu opuściła majtochy a zielska sięgły mu po samą pupę. A obok Pani pod wpływem flirtowała ze strażą miejską. Też jej było mięciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Barszcz 26.06.11, 15:26 Ogromny rośnie też przy Lotników przy ogródkach mieszkańców domów przy Strzelców. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant83 Re: Barszcz 26.06.11, 21:51 croolick napisał: > Ogromny rośnie też przy Lotników przy ogródkach mieszkańców domów przy Strzelców. Styl mnie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Barszcz 27.06.11, 00:13 emigrant83 napisał: > Styl mnie zachwycił. Cieszę się bardzo (rozumiem, że nadużycie przyimka "przy" skojarzyło ci się z "parzy"), a masz coś merytorycznego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś