21.11.11, 13:29
wczoraj wieczorem wracając ok.21-szej z Łęknicy byłem świadkiem skutków wypadku na rondzie przy Lotosie.Po mojej lewej stronie czyli na łuku ronda gdzie skręca się na Kronopol Łęknice leżał w rowie samochód,przewrócony na bok i oparty na dachu.Wpadł na samo dno przepustu znajdującego się w tym miejscu.Na wysepce stało policyjne auto i drugi samochód na poznańskiej rejestracji.Mam wrażenie że kierowca auta w rowie chciał wymusić pierwszeństwo wjeżdżając na rondo i został uderzony lub też próbował uciec przed uderzeniem.
Obserwuj wątek
    • dziadekzsld Re: Wypadek 21.11.11, 17:30
      debest3 napisał:

> wczoraj wieczorem wracając ok.21-szej z Łęknicy byłem świadkiem skutków wypadku
      > na rondzie przy Lotosie.Po mojej lewej stronie czyli na łuku ronda gdzie skręc
      > a się na Kronopol Łęknice leżał w rowie samochód,przewrócony na bok i oparty na
      > dachu.Wpadł na samo dno przepustu znajdującego się w tym miejscu.Na wysepce st
      > ało policyjne auto i drugi samochód na poznańskiej rejestracji.Mam wrażenie że
      > kierowca auta w rowie chciał wymusić pierwszeństwo wjeżdżając na rondo i został
      > uderzony lub też próbował uciec przed uderzeniem.

Poliezmeister zaszalał na podwójnym gazie nie wyrobił zakrętu.
    • croolick Re: Wypadek 21.11.11, 21:24
      A zbudowanie by-passów znacznie ograniczyłoby ryzyko kolizji na tym najbardziej uczęszczanym żarskim rondzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka