pawel.zary 24.11.04, 21:38 Chyba croolicka zapuszkowali i gnije w jakimś podrzędnym pierdlu, gdzie nie ma prądu i bieżącej wody. Croolick, daj jakiś ZNAK! Wszystko jest O.K.? PZDR :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: croolicka ZAPUSZKOWALI !!! 24.11.04, 23:26 pawel.zary napisał: > Chyba croolicka zapuszkowali i gnije w jakimś podrzędnym pierdlu, gdzie nie > ma prądu i bieżącej wody. > > Croolick, daj jakiś ZNAK! > > Wszystko jest O.K.? Jestem, jestem bylem po prostu caly dzien w Zielonej Gorze Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: croolicka ZAPUSZKOWALI !!! 25.11.04, 07:57 croolick napisał: > Jestem, jestem bylem po prostu caly dzien w Zielonej Gorze W Zielonej?! O tempora, o mores...! Czyżeś się z tego wyspowiadał, zanim zalogowałeś się na żarskim forum?! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: croolicka ZAPUSZKOWALI !!! 25.11.04, 10:23 Wiesz ja tam lubie to miasto a nie cierpie tylko mentalnosci wielu zielonogrzan. Ich upor i niechac do jakichkolwiek zmian w mysleniu nie tylko o regionie ale tez o samym miescie sprawia, ze mimo nowych budowlanych inwestycji miasto to stale i stopniowo traci swoj charakter i urok... Odpowiedz Link Zgłoś