Dodaj do ulubionych

Co z JAADem?

08.01.05, 00:19
Nowa plyta MiniMaxa, nowe polskie zespoly a wsrod nich swiebodzinski Kombajn
do Zbierania Kur po Wioskach. W czwartek sluchalem jak u Kaczkowskiego
promowali Swiebodzin a nasi? Co z JAAD? Podobno dzialaja jeszcze, wiecie co
sie z nimi dzieje a moze macie jakies info o innych, nowych obiecujacych
zarskich kapelach?
Obserwuj wątek
    • qr_che Re: Co z JAADem? 08.01.05, 08:03
      słyszałem od znajomego, że Skobelski-Band promuje ostatnio nowy przebój pt. "Nie
      oddamy wam tej hali sportowej"
      • croolick Re: Co z JAADem? 08.01.05, 21:10
        qr_che napisała:

> słyszałem od znajomego, że Skobelski-Band promuje ostatnio nowy przebój pt.
        "Nie > oddamy wam tej hali sportowej"

a tak... slyszalem, to kapela grajaca w stylu zgred-metal, ostatnio przymierzaja
        sie do nagrania nowej wersji klasycznego utworu pt. "Samochwala". Maja nagrac
        sciezke dzwiekowa do serialu S-F pt. "Jak sam uratowalem sluzbe zdrowia"
        • waldi123 Re: Co z JAADem? 10.01.05, 18:37
          Chlopaki, The best of............ swietne :) Mamy material na plyte !!!
    • boberzary Re: Co z JAADem? 10.01.05, 19:13
      Ja słyszałem że na najnowszej płycie zespołu skobelski-band będzie jeszcze
      jeden szlagier pt. "Zabiore wam ten kreml" i chicior " To ja jestem Bogiem"
      • croolick Re: Co z JAADem? 10.01.05, 23:59
        boberzary napisał:

> Ja słyszałem że na najnowszej płycie zespołu skobelski-band będzie jeszcze
        > jeden szlagier pt. "Zabiore wam ten kreml" i chicior " To ja jestem Bogiem"

Bonus track to utwory "Najlepsze kasztany sa na placu Luzyckim" i "Stasiek sie
        farbuje".
        O chicior "To ja jestem Bogiem" zazdrosny jest juz Ibisz (chical nagrac nowa
        plyte, bo o Truskawkowym Studiu ludzie juz zapomnieli) oraz Andrzej L., ktory
        nie moze sie podniesc z depresji po opuszczeniu szeregow partii przez
        wicestaroste. Jak jeszcze nie zostanie przewodniczacym Komisji to jego kariera
        medialna legnie w gruzach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka