Dodaj do ulubionych

Tęsknię ;-)

27.10.05, 22:24
Gdziez to podzali sie: Peko, drogba666, chillaz, nufo/funo, gigbon? Jak nagle
sie zjawili tak teraz zamilikli jak na komende.
Obserwuj wątek
    • p_e_k_o Re: Tęsknię ;-) 29.10.05, 22:28
      croolick napisał:

> Gdziez to podzali sie: Peko, drogba666, chillaz, nufo/funo, gigbon? Jak nagle
      > sie zjawili tak teraz zamilikli jak na komende.

Ale o co chodzi?
      Czyż nie spełniły się Twoje marzenia?
      Sam przecież napisałeś, że byłoby lepiej dla tego forum, gdybym stąd zniknął.
      • boberzary Re: Tęsknię ;-) 30.10.05, 10:00
        Chodzi o to że jak Ciebie nie ma to zmiejszyła się ilość postów w ciągu dnia.
        Nikt się nie kłóci, jest ogólna nuda.
        Pozdrowienia
        • drogba666 Re: Tęsknię ;-) 30.10.05, 11:40
          Crooliczku za czym ty tęsknisz? Jak kilka osób zaczęło pisać na tym forum nie
          zgodnie z ogólnie przyjętymi prawami Czyli pan nauczyciel ma racje, to zacząłes
          sie denerwować. Wiem ze jestes typem człowieka któremy wydaje sie ze zawsze ma
          racje. Dlatego z uwagi o dbałość o twoje nerwy i dobre samopoczucie nie bede
          komentował twoich mądrości.
          Pisz sobie na tym forum o historii Żar, Łuzycach, itp...

Niech ci kadzą pawły i inne bobry. A po ostatnich postach na forum zielonej
          widze ze nie mozesz wytrzymac bez tej publicznej trybuny. I wtrącania się w
          różne sprawy. Szkoda tylko ze przez twoje dyrdymały na temat Zielonej Góry
          ludzie mieszkający w Zielonce przestają nas lubić.
          • croolick Re: Tęsknię ;-) 01.11.05, 22:46
            > Szkoda tylko ze przez twoje dyrdymały na temat Zielonej Góry
            > ludzie mieszkający w Zielonce przestają nas lubić.

Dziwne, bo nic o Zielonej Gorze nigdy na forum zielonogorskim nie pisalem
            ostatnimi czasy. Czyzbys bylł zahibernowany przez ostatnie pol roku? Wrzucalem
            watki o "lubuskosci", ktorych ty jaki i wiekoszosc zielonogorzan - "lubuszan"
            wydaje mi sie, ze zwyczajnie nie pojmuje, lub nie chce pojac. A co do lubienia,
            no coz nigdy nie zauwazalym w ZG milosci do Zar a kilka lat meldunek staly
            mialem w Zielonej Gorze. Niewielu wogoel zielonogorzan cokolwiek o Zarach
            wiedzialo a juz nieliczni odroznali Zary od Zagania.
          • croolick Re: Tęsknię ;-) 01.11.05, 23:42
            Zreszta nie wiem, dlaczego zalezy ci drogba666 na cieplych uczuciach
            zielonogorzan - nie masz dosc inwektyw pod adresem zaran, Zar i mieszkancow
            innych miast poza ZG przy okazji ujawniania kolejnych nonsensow "lubuskosci"?!
            Czujesz jakas sadomasochistyczna chec podporzadkowania sie tym, ktorzy ci
            ublizaja i cie ponizaja? Ja mam w powazaniu, co mysla o Zarach kmioty z ZG,
            ktore nie maja zadnego pojecia o regionie. Zeby byla jasnosc, to kmiotami sa dla
            mnie ci, ktorzy szczyca sie swa ignorancja a jedyna reakcja na rzeczowe
            argumenty sa inwektywy. Mam wielu przyjaciol w ZG, sam czesto tam bywam ale nie
            cierpie megalomanii polaczonej z ignorancja, ktora reprezentuje znaczna czesc
            zielonogrzan, ktorej nadreprezentacja jest na zielonogorskim forum, ktorego
            glosy wcale nie sa reprezentatywne.
      • aniku_k Re: Tęsknię ;-) 31.10.05, 19:00
        gratuluję strony o II wojnie światowej. polecam tym co sie jeszcze nie skusili,
        by wejść na tę stronke - ciekawa, zaskakująca, przerażająca

ps.jednak prócz kłótni na forum potraficie chłopaki zrobić coś konstruktywnego.
        • p_e_k_o Re: Tęsknię ;-) 02.11.05, 08:00
          aniku_k napisała:

> gratuluję strony o II wojnie światowej. polecam tym co sie jeszcze nie
          > skusili, by wejść na tę stronke - ciekawa, zaskakująca, przerażająca

Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka