croolick 27.10.05, 22:24 Gdziez to podzali sie: Peko, drogba666, chillaz, nufo/funo, gigbon? Jak nagle sie zjawili tak teraz zamilikli jak na komende. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_e_k_o Re: Tęsknię ;-) 29.10.05, 22:28 croolick napisał: > Gdziez to podzali sie: Peko, drogba666, chillaz, nufo/funo, gigbon? Jak nagle > sie zjawili tak teraz zamilikli jak na komende. Ale o co chodzi? Czyż nie spełniły się Twoje marzenia? Sam przecież napisałeś, że byłoby lepiej dla tego forum, gdybym stąd zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Tęsknię ;-) 30.10.05, 10:00 Chodzi o to że jak Ciebie nie ma to zmiejszyła się ilość postów w ciągu dnia. Nikt się nie kłóci, jest ogólna nuda. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: Tęsknię ;-) 30.10.05, 11:40 Crooliczku za czym ty tęsknisz? Jak kilka osób zaczęło pisać na tym forum nie zgodnie z ogólnie przyjętymi prawami Czyli pan nauczyciel ma racje, to zacząłes sie denerwować. Wiem ze jestes typem człowieka któremy wydaje sie ze zawsze ma racje. Dlatego z uwagi o dbałość o twoje nerwy i dobre samopoczucie nie bede komentował twoich mądrości. Pisz sobie na tym forum o historii Żar, Łuzycach, itp... Niech ci kadzą pawły i inne bobry. A po ostatnich postach na forum zielonej widze ze nie mozesz wytrzymac bez tej publicznej trybuny. I wtrącania się w różne sprawy. Szkoda tylko ze przez twoje dyrdymały na temat Zielonej Góry ludzie mieszkający w Zielonce przestają nas lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Tęsknię ;-) 01.11.05, 22:46 > Szkoda tylko ze przez twoje dyrdymały na temat Zielonej Góry > ludzie mieszkający w Zielonce przestają nas lubić. Dziwne, bo nic o Zielonej Gorze nigdy na forum zielonogorskim nie pisalem ostatnimi czasy. Czyzbys bylł zahibernowany przez ostatnie pol roku? Wrzucalem watki o "lubuskosci", ktorych ty jaki i wiekoszosc zielonogorzan - "lubuszan" wydaje mi sie, ze zwyczajnie nie pojmuje, lub nie chce pojac. A co do lubienia, no coz nigdy nie zauwazalym w ZG milosci do Zar a kilka lat meldunek staly mialem w Zielonej Gorze. Niewielu wogoel zielonogorzan cokolwiek o Zarach wiedzialo a juz nieliczni odroznali Zary od Zagania. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Tęsknię ;-) 01.11.05, 23:42 Zreszta nie wiem, dlaczego zalezy ci drogba666 na cieplych uczuciach zielonogorzan - nie masz dosc inwektyw pod adresem zaran, Zar i mieszkancow innych miast poza ZG przy okazji ujawniania kolejnych nonsensow "lubuskosci"?! Czujesz jakas sadomasochistyczna chec podporzadkowania sie tym, ktorzy ci ublizaja i cie ponizaja? Ja mam w powazaniu, co mysla o Zarach kmioty z ZG, ktore nie maja zadnego pojecia o regionie. Zeby byla jasnosc, to kmiotami sa dla mnie ci, ktorzy szczyca sie swa ignorancja a jedyna reakcja na rzeczowe argumenty sa inwektywy. Mam wielu przyjaciol w ZG, sam czesto tam bywam ale nie cierpie megalomanii polaczonej z ignorancja, ktora reprezentuje znaczna czesc zielonogrzan, ktorej nadreprezentacja jest na zielonogorskim forum, ktorego glosy wcale nie sa reprezentatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Tęsknię ;-) 31.10.05, 19:00 gratuluję strony o II wojnie światowej. polecam tym co sie jeszcze nie skusili, by wejść na tę stronke - ciekawa, zaskakująca, przerażająca ps.jednak prócz kłótni na forum potraficie chłopaki zrobić coś konstruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Tęsknię ;-) 02.11.05, 08:00 aniku_k napisała: > gratuluję strony o II wojnie światowej. polecam tym co sie jeszcze nie > skusili, by wejść na tę stronke - ciekawa, zaskakująca, przerażająca Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś