boberzary 27.10.05, 22:50 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie gdzie jest ulica Żurawia?? Trafił ktoś tam? wie co tam się znajduję? Ja tam byłem i nawet jeden zakład odwiedziłem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Żurawia 27.10.05, 23:06 boberzary napisał: > Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie gdzie jest ulica Żurawia?? Pewnie, ze wiem - zaczyna sie od skrzyzowania z Zaganska a konczy przy tablicy "Kadlubia" > Trafił ktoś tam? wie co tam się znajduję? Kazdy kto jedzie z srodmiescia musi dzis jechac przez Zurawia na nowe obwodnicowe rondo > Ja tam byłem i nawet jeden zakład odwiedziłem. Mowisz o oczyszczalni smieci i skladowsku odpadow czy nowobudowynym schronisku dla zwierzat? Swoja droga fajna sprawa ze schroniskiem - zaczynaja budowe od baraku aministracyjnego i zastanawiaja sie skad brac pieniadze na utrzymanie. Ciekawe na co szedl dotychczas podatek od psow? No i zmartwienie dla SM, oprocz scigania staruszek na ryneczku beda teraz musieli kontrolowac, czy podatek od psa mieszkancy placa. A pomysl z "platnymi adopcjami" jest chybiony - przeciez powinno im zalezec na tym by ludzie zwierzaki ze schroniska brali (moga przy okazji brac "co laska" - powinni na praktyke do jakiegos ksiedza pojsc ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Żurawia 27.10.05, 23:22 Ja tak bardziej się pytałem gdzie się kończy. A kończy się bajorkiem. Żurawia to jakby nie Żary, widok z kosmosu! Zwłaszcza ta górka śmieci. Ciekawe co zrobią jak się skończy miejsce i śmiecie będą fruwać po lasach? Co zrobą podczas rekultywacji terenu? z górki musi być niezły widok na okolice. Względem schroniska to ładnie się buduję dyrekcja która bedzie brała forsę za zarządzanie tym niby schroniskiem, które nie istnieję. Bo co ten budynek? Jak nie ma schroniska! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Żurawia 27.10.05, 23:41 boberzary napisał: > Żurawia to jakby nie Żary, widok z kosmosu! Zwłaszcza ta górka śmieci. To prawda, sam bylem w ciezkim szoku jak sie tam w zeszlym roku zjawilem. Ta "smieciowa gora" to chyba ewenement na skale europejska. zary.zagan.org/news-236.html Mozna kliknac na fotke, by ja powiekszyc - zdjecie slabe, bo nie oddaje dobrze wielkosci gory. > Ciekawe co zrobią jak się skończy miejsce i śmiecie będą fruwać po lasach? > Co zrobą podczas rekultywacji terenu? z górki musi być niezły widok na > okolice. Ale ze stabilnoscia podloza chyba nie bedzie najlepiej. > Względem schroniska to ładnie się buduję dyrekcja która bedzie brała forsę za > zarządzanie tym niby schroniskiem, które nie istnieję. No coz taki jest styl zarskiej polityki od lat... > Bo co ten budynek? > Jak nie ma schroniska! Nie zdziwie sie, jak budynek zbuduja a na boksy nie starczy kasy i nie powstana przez najblizsze lata... Odpowiedz Link Zgłoś