27.10.05, 22:50
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie gdzie jest ulica Żurawia??
Trafił ktoś tam? wie co tam się znajduję?

Ja tam byłem i nawet jeden zakład odwiedziłem.
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Żurawia 27.10.05, 23:06
      boberzary napisał:

> Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie gdzie jest ulica Żurawia??

Pewnie, ze wiem - zaczyna sie od skrzyzowania z Zaganska a konczy przy tablicy
      "Kadlubia"

> Trafił ktoś tam? wie co tam się znajduję?

Kazdy kto jedzie z srodmiescia musi dzis jechac przez Zurawia na nowe
      obwodnicowe rondo

> Ja tam byłem i nawet jeden zakład odwiedziłem.

Mowisz o oczyszczalni smieci i skladowsku odpadow czy nowobudowynym schronisku
      dla zwierzat? Swoja droga fajna sprawa ze schroniskiem - zaczynaja budowe od
      baraku aministracyjnego i zastanawiaja sie skad brac pieniadze na utrzymanie.
      Ciekawe na co szedl dotychczas podatek od psow? No i zmartwienie dla SM, oprocz
      scigania staruszek na ryneczku beda teraz musieli kontrolowac, czy podatek od
      psa mieszkancy placa. A pomysl z "platnymi adopcjami" jest chybiony - przeciez
      powinno im zalezec na tym by ludzie zwierzaki ze schroniska brali (moga przy
      okazji brac "co laska" - powinni na praktyke do jakiegos ksiedza pojsc ;) )
      • boberzary Re: Żurawia 27.10.05, 23:22
        Ja tak bardziej się pytałem gdzie się kończy. A kończy się bajorkiem.
        Żurawia to jakby nie Żary, widok z kosmosu! Zwłaszcza ta górka śmieci.
        Ciekawe co zrobią jak się skończy miejsce i śmiecie będą fruwać po lasach?
        Co zrobą podczas rekultywacji terenu? z górki musi być niezły widok na okolice.

Względem schroniska to ładnie się buduję dyrekcja która bedzie brała forsę za
        zarządzanie tym niby schroniskiem, które nie istnieję.
        Bo co ten budynek?
        Jak nie ma schroniska!
        • croolick Re: Żurawia 27.10.05, 23:41
          boberzary napisał:

> Żurawia to jakby nie Żary, widok z kosmosu! Zwłaszcza ta górka śmieci.

To prawda, sam bylem w ciezkim szoku jak sie tam w zeszlym roku zjawilem. Ta
          "smieciowa gora" to chyba ewenement na skale europejska.

zary.zagan.org/news-236.html
          Mozna kliknac na fotke, by ja powiekszyc - zdjecie slabe, bo nie oddaje dobrze
          wielkosci gory.

> Ciekawe co zrobią jak się skończy miejsce i śmiecie będą fruwać po lasach?
          > Co zrobą podczas rekultywacji terenu? z górki musi być niezły widok na
          > okolice.

Ale ze stabilnoscia podloza chyba nie bedzie najlepiej.

> Względem schroniska to ładnie się buduję dyrekcja która bedzie brała forsę za
          > zarządzanie tym niby schroniskiem, które nie istnieję.

No coz taki jest styl zarskiej polityki od lat...

> Bo co ten budynek?
          > Jak nie ma schroniska!

Nie zdziwie sie, jak budynek zbuduja a na boksy nie starczy kasy i nie powstana
          przez najblizsze lata...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka