siwa_zary 03.03.09, 22:52 Witam wszystkich, Proszę o opinie nt. Park Hotelu w Żarach. Chcę tam zrobić wesele i czekam na wasze opinie na temat jedzenia, obsługi i wystroju. Z tego co widzę na stronce to dość ciekawie tam jest :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Park Hotel Żary 03.03.09, 23:10 images2.wikia.nocookie.net/evchk/images/e/eb/I_will_use_Google_before_asking_dumb_questions.gif Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Park Hotel Żary 03.03.09, 23:17 Znajdziesz w goooooglach moją opinię na temat wesela w Parku? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Park Hotel Żary 04.03.09, 00:53 p.e.k.o napisał: > Znajdziesz w goooooglach moją opinię na temat wesela w Parku? A trzeba koniecznie znaleźć twoją opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Park Hotel Żary 04.03.09, 07:37 croolick napisał: > A trzeba koniecznie znaleźć twoją opinię? Trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Park Hotel Żary 04.03.09, 19:39 o ile pamiętam to był już taki wątek...o Park Hotelu opinie były tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś