rafbud1live 01.12.09, 14:19 Witam. W jakich dniach i na jakiej ulicy odbywa się targowisko w kobyłce ?? dzięki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-xxx Re: targ w kobyłce 01.12.09, 15:27 Z tego co mi wiadomo to w Kobyłce niema targowiska jest natomiast w Wołominie w kazdy czwartek i sobote u zbiegu ulic 1Maja i Mickiewicza. Odpowiedz Link
ania_l25 Re: targ w kobyłce 12.03.10, 21:41 Czy na targowisku w Wołominie lub Radzyminie handluje się bydłem mięsnym i w jakie dni? Odpowiedz Link
efka_85 Re: targ w kobyłce 12.03.10, 22:12 ania_l25 napisała: > Czy na targowisku w Wołominie lub Radzyminie handluje się bydłem mięsnym i w > jakie dni? Jeśli ostatnio nic się nie zmieniło to w Radzyminie tak (daaawno nie byłam na targu, więc może ktoś bardziej zorientowany potwierdzi). Targ w Radzyminie odbywa się w środy i w soboty, ale podejrzewam że jeśli chodzi o handel trzodą to raczej tylko w środy. Odpowiedz Link
aniuta65 Re: targ w kobyłce 13.03.10, 20:17 Jezeli chodzi o samo mieso to mozna kupic w srody i soboty, jezeli zas trzode to podobno we wtorek. Odpowiedz Link