Dodaj do ulubionych

SIATKÓWKA!

05.05.11, 14:07
Uwaga!

Szukamy osób chętnych do gry w siatkówkę i potrafiących w nią w jakimś stopniu grać. Gramy w piątki o godzinie 20.00 w ROKIS oraz w przypadku zebrania odpowiedniej ilości osób, w jeszcze jeden dzień tygodnia (prawdopodobnie poniedziałek o godz. 19.00)

Nie szukamy osób, które będą przychodziły na siatkę "raz na miesiąc" tylko takich, które będą na nią uczęszczały regularnie.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt: 604187685
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rav_marki Re: SIATKÓWKA! 10.05.11, 13:56
      jestem jak najbardziej za smile Bardziej co prawda pasowałby mi ten poniedziałek niż piątek o 20, ale bardzo chętnie wrócę do regularnej gry smile
      Czy są jakieś zapisy na siatkówkę, czy wystarczy przyjść i podać jakieś hasło?? (np. żyrafy wchodzą do szafy wink )
      • kleopatrix Re: SIATKÓWKA! 14.05.11, 20:40
        Witam,

wystarczy przyjść smile Co do poniedziałku to na razie jest za mało chętnych osób.
    • jasmine-86 Re: SIATKÓWKA! 15.05.11, 18:48
      Witam,
      Ja również zgłaszam chęć regularnego uczestnictwasmile
      Bardzo chętnie będę przychodziła w każdy piątek, a jeśli uda Wam się spotykać w jakiś inny dzień tygodnia, to będę kombinować tak z pracą, żeby móc przychodzić zawsze.
      Zresztą byłam już w zeszły piątek i bardzo mi się podobałosmile
      Pozdrawiam,
      Ania
    • gazibo Re: SIATKÓWKA! 19.05.11, 22:22
      Witam.
      Chętnie będę uczęszczał na siatkówkę - kiedyś nawet grałem zawodowo, ale to "stare czasy" smile Jest tylko jeden problem. Jeszcze nie mieszkam na Reymonta sad A poza tym, to wydaje mi się, iż piątek jest nieodpowiednim dniem - rozpoczyna się weekend.
      Pozdrawiam smile
      • kleopatrix Re: SIATKÓWKA! 09.06.11, 16:31
        To zapraszamy w niedalekiej przyszłości. Co do piątku, to owszem zaczyna się weekend, ale właśnie dlatego tyle osób przychodzi na siatkówkę, bo w tygodniu (pon-czw) nie każdy może. Od października 2010 r, piątek wszystkim pasuje, więc nie pozostało Panu nic innego jak się dostosować lub po prostu nie przychodzić. Wiadomym jest, że skoro wszystkim pasuje ten dzień, to nie ma możliwości jego zmiany.
        • wiol_ka89 Re: SIATKÓWKA! 23.01.14, 09:49
          witam,
          czy nadal jest aktualna propozycja gry

pozdrawiam,
          Wioletta
          • glosator1982 Re: SIATKÓWKA! 31.01.14, 09:34
            Ja też byłbym chętny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka