Dodaj do ulubionych

STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA

11.06.13, 14:55
Cześć,

czy możecie polecić jakąś stację diagnostyczną w najbliższej okolicy? Muszę zrobić przegląd auta z pieczątką w dowodzie rejestracyjnym. Nie znalazłem żadnych opinii na temat stacji w Radzyminie. Prośba o jakieś info.
Obserwuj wątek
    • liberalnyantyliberal Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 11.06.13, 20:31
      Ja od kilku lat robię przeglądy na SKP na trasie Radzymin-Wołomin - to chyba ul. Weteranów - trzeba do nich wjechać pod wiaduktem. Opinię mam o nich pozytywną - z drugej strony ja zawsze mam auto (auta) utrzymywane w takiej kondycji, że nie musze bać się o wynik badania.
      Aha, przy okazji można u nich zrobić jakieś proste bieżące czynności serwisowe (zbieżność, zmiana oleju, płynu hamulcowego, filtrów, itp.) i mechaniczne - ceny mają (w mojej opinii) bardzo konkurencyjne.
    • marice78 Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 13.06.13, 13:58
      Ja polecam stację na ul. Płochocińskiej 123. Może nie za blisko Radzymina, ale dojazd dobry i czynna do 20.00. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
      • bastet123a Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 26.06.13, 08:09
        Ostatecznie zrobiłem przegląd na ulicy Płochocińskiej w Warszawie. Polecam tą stację. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

marice78 napisała:

> Ja polecam stację na ul. Płochocińskiej 123. Może nie za blisko Radzymina, ale
        > dojazd dobry i czynna do 20.00. Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
    • radzyminiak2 Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 15.06.13, 21:07
      No właśnie... jest sobie stacja kontroli pojazdów przy ulicy Wołomińskiej na wylocie z Radzymina w kierunku Wołomina. Dojazd do stacji pod wiaduktem. Moja noga ani koło auta więcej już tam nie staną... Partactwo i brak znajomości aut które diagnozują na najwyższym poziomie. Stanowczo odradzam tą stację. A teraz aby nie byc gołosłowny: dwa lata temu pojechałem ze swoim citroenem C5 (hydroaktywne zawieszenie) na zwykły coroczny przegląd techniczny. Pan majsten naczelny i jakiś młody praktykant nie bardzo wiedzieli jak mają zbadac moje auto.... Badali, cudowali, modzili aż w końcu zablokowali hamulce tak że nie mogłem zjechac autem z bieżni!!!! Rozłożyli ręce i powiedzieli ze to nie ich wina!!! Całe szczescie że w tym samym budynku tyle ze z tyłu był warsztat gdzie odblokowałem hamulce. Dodam ze auto corocznie miało robiony przegląd na stacji w Słupnie i nigdy nie było takiego problemu. Dla mnie to zwyczajni partacze którzy całkowicie nie mają pojęcia o samochodach. Moze jedynie potrafia zrobic przegląd w żuku lub maluchu. Ciekawe jak poradzą sobie z autami hybrydowymi ktróre juz jeżdżą i to w coraz większej liczbie. Jeszcze raz odradzam tą stację!!!
    • bejoter1983 Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 13.11.21, 15:00
      Przestrzegam przed stacją diagnostyczną Okręgowa stacja kontroli pojazdów. AUTOCOM-BIS, ul. Wolska 225, Warszawa. Nie dają przeglądu z powodów, mimo że auto spełnia wymagania techniczne. Raz byłem to nie dale, bo świeciła sie kontrolka czujnika zużycia klocków hamulcowych, bo nie wymieniłem czujnika. To nie jest obligatoryjne wyposażenie i klocki były nowe. Nie sprawdzili klocków tylko odrzucili badanie i napisali że pojazd nie spełnia wymogów. Możliwe, że liczyli że będę chciał dodatkowo zapłacić za przegląd. Innym razem nie dali przeglądu, bo było niewielkie wgniecenie błotnika. Zwykli oszuści. Nie chodźcie tam bo będą chcieli was naciągnąć na dopłatę za przegląd po pretekstem bzdurnej usterki, która nie powoduje, że pojazd nie spełnia wymogów.
    • bejoter1983 Re: STACJA DIAGNOSTYCZNA - PRZEGLAD AUTA 13.11.21, 17:20
      Przestrzegam przed stacją diagnostyczną Okręgowa stacja kontroli pojazdów. AUTOCOM-BIS, ul. Wolska 225, Warszawa. Nie dają przeglądu, mimo że auto spełnia wymagania techniczne. Raz byłem to nie dali, bo świeciła sie kontrolka czujnika zużycia klocków hamulcowych, bo nie wymieniłem czujnika. To nie jest obligatoryjne wyposażenie i klocki były nowe. Nie sprawdzili klocków tylko, bo diagności są debilami i nawet klocków nie potrafią sprawdzić. Odrzucili badanie i napisali że pojazd nie spełnia wymogów. Możliwe, że liczyli że będę chciał dodatkowo zapłacić za przegląd. Innym razem nie dali przeglądu, bo było niewielkie wgniecenie błotnika. Zwykli oszuści i do tego chamskie teksty w stronę klienta. Nie chodźcie tam bo będą chcieli was naciągnąć na dopłatę za przegląd po pretekstem bzdurnej usterki, która nie powoduje, że pojazd nie spełnia wymogów technicznych, choć spełniał i na innej dostałem bez problemy wpis. Zwykli oszuści i naciagacia. Przestrzegam przed stacją diagnostyczną Okręgowa stacja kontroli pojazdów. AUTOCOM-BIS, ul. Wolska 225, Warszawa. Na innej stacji od razu dali mi przegląd.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka