18.06.14, 21:48
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • lucy263 Re: Ostrzeżenie - Zakład naprawczy oszukuje 23.06.14, 16:57
      O masz ci los- a co to za afera i co ci takiego popsuł że ma teraz na głowie prokuraturę
    • dorciaca Pozytywne wrażenie 24.06.14, 16:40
      Dwa razy miałam przyjemność korzystania z usług tego Pana i jestem pozytywnie nastawiona
      • kowalska254 Re: Pozytywne wrażenie 24.06.14, 22:53
        Jak widać, mamy różne doświadczenia z "tym panem", zresztą nie tylko ja mam takie, jak opisałam. Jest nas więcej.

dorciaca napisała:

> Dwa razy miałam przyjemność korzystania z usług tego Pana i jestem pozytywnie n
        > astawiona
    • mszewczyk75 ocenzurowano w związku z podejrz. naruszenia prawa 26.06.14, 16:07
      Post został usunięty w związku z podejrzeniem naruszenia przez autora wypowiedzi - art. 212 k.k. oraz wszczętym w tej sprawie postępowaniem przygotowawczym.
      • radzyminiak2 Re: ocenzurowano w związku z podejrz. naruszenia 27.06.14, 23:27
        mszewczyk75 a ty jesteś adwokatem w tej sprawie czy osobą o której mowa w założonym temacie?
        • mszewczyk75 Re: ocenzurowano w związku z podejrz. naruszenia 28.06.14, 22:24
          radzyminiak2 napisał:

> mszewczyk75 a ty jesteś adwokatem w tej sprawie czy osobą o której mowa w założ
          > onym temacie?

... a jak wolisz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka