aghni-pl 31.08.09, 13:10 jest to jedyny sklep którego mi bardzo brakuje w Radzyminie, słyszałam że ma powstać za przystankiem na tym placu koło hali sportowej wydaje mi się dziwne bo bardzo blisko zrobili tesco ktoś coś wsie na ten temat ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aghni-pl Re: Biedronka 03.09.09, 10:43 a skąd to wiadomo ? jakieś dokładniejsze informacje mogę prosić ? Odpowiedz Link
rafmag_2009 Re: Biedronka 03.09.09, 15:49 POPIERAM! byloby super jakby powstala biedronka!a nie marcpol do tego sklepu specjalnie musze jechac na targowek! blagam postawcie Radzyminkom biedronkę! Odpowiedz Link
zadowolony2801 Re: Biedronka 03.09.09, 20:07 z nie oficjalnych informacji dowiedzialem sie ze ma tam powstac zaklad utylizacji odpaduw komunalnych!Poprostu w radzyminie zaczyna byc problem z smieciami! Odpowiedz Link
aghni-pl Re: Biedronka 04.09.09, 09:41 a ja widzę że udzielają się tu inteligentne osoby co odpowiedzi nie znają ale koniecznie muszę coś napisać ... Odpowiedz Link
zadowolony2801 Re: Biedronka 04.09.09, 17:37 biedronka hit marcpol i jeszcze wiele innych!w jakim celu puszczac te plotki?wiadomo ze dla kilku tysiecy mieszkancuw nie wybuduja kilku duzych sklepuw! Odpowiedz Link