Dodaj do ulubionych

Sun&Fun Palm Beach

13.01.11, 14:12
ktoś być z tym biurem w tym hotelu?

zaczynam rozglądać się za ofertami tegorocznych wakacji w Egipcie i choć początkowo myślałam o Sharm to hotele w akceptowalnych dla nas widełkach wg internetowych opinii przedstawiają się słabo.

Ten hotel obczaiłam już dwa lata temu ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Fantazje - Alf Leila Wa Leila (głupota wiem smile)

wtedy jechaliśmy ze Scanem, teraz jak już mówiłam widełki nie pozwalają wink

jeśli ktoś nie był w tym hotelu akurat, to może wypowie się o tym biurze, zależy mi na gwarancji niezmienności ceny (nigdzie na stronie nie znalazłam takiej informacji) no i chyba nie przeżyje jak nastawie się na ten hotel a zakwaterują nas finalnie w innym (wiadomo, ze podstawą jest umowa, ale nie jestem jeszcze na etapie podpisywania/czytania tylko rozeznania tematu).

będę ogromnie wdzięczna za opinie i rady.
Obserwuj wątek
    • artemizja1 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 14:33
      Jeśli zależy Tobie na zakwaterowaniu w wybranym hotelu, bez przykrych niespodzianek w postaci zmiany mijsca zakwaterowania, to odradzam wybór biura S&F, które potrafi z pełną premedytacją nawet sprzedać pobyt w hotelu, który jest w trakcie budowy i nie przyjmuje gości.
      • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 14:49
        mhm, no to wszystko jasne. dzieki za odzew.
        • kleofas21 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 15:19
          Ja własnie jadę z tym biurem i do tego hotelu w maju i mam zamiar swietnie się bawic
          • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 15:52
            prosze mi wierzyc, ja bym bardzo chciala tak swietnie sie bawic we wrzesniu. byc moze sie zdecyduje ale na razie mam obawy. poki co dostalam maila z odpowiedzia na pytanie o niezmiennosc ceny, wiem, ze w ramach promocji taka gwarancja nic nie kosztuje - przy rezerwacji do 24 stycznia, na pytanie czy posiadaja klauzule pozwalajaca zmienic hotel dostalam nastepujaca odpowiedz:

"każda rezerwacja założona na podstawie wyboru Klienta-
            hotelu i miejsca destynacji jest potwierdzana przez hotel-
            mozliwośc zakwaterowania- w przeciągu 48 godzin po założeniu wstępnej
            rezerwacji. Posiadamy pisemne potwierdzenie od Kontrahenta na każdą
            rezerwację. Przekwaterowanie ma miejsce w przypadku overbookingu Hotelu i Organizator
            nie ma wpływu na taka sytuacje.
            Zgodnie jednak z OWU Organizator gwarantuje Klietnowi w takim przypadku
            Hotel o tym samym standardzie i kategoryzacji co Hotel określony w umowie".

• aurinko5 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 16:37
              Bylam w palm beach w pazdzierniku 2010. Tyle,że ze scanem. Hotel na odludziu. Teren poza hotelem jest praktycznie niezagospodarowany. Sam hotel nie pierwszej mlodosci,ale przyjemny. Obsluga bardzo sympatyczna. Ze zmiana pokoi nie ma problemu. My zmienialysmy ( ze wzgledu na to,ze dostalymy jedno lozko). Bez zadnych $ gratisow, dostalysmy, nie dosc,ze wiekszy pokoj, to jeszcze z bezposrednim widokiem na morze.
              Niestety sa problemy z miejscem na plazy i przy basenach.
              Ale wszystkie niedogodnosci ( co prawda bylo ich malo) wynagradzaly delfiny,ktore codziennie o 11, przyplywaly do nas. Tak juz jest podobno od dawna. My, jak i delfiny mielismy niezla zabawe ,ze wspolnego plywania smile
              I polecam tez masaze smile Ja dodatkowo skusilam sie na hammam, ale z prawdziwym hammamem mialo niewiele wspolnego.
              • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 16:54
                z tymi delfinami mowisz serio?

na prawde podplywaja w okolice tego hotelu??
                • aurinko5 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 17:09
                  kr_ka_11 napisała:

> z tymi delfinami mowisz serio?
                  >
                  > na prawde podplywaja w okolice tego hotelu??

Serio, serio smile Tez na poczatku nie uwierzylam, jak to uslyszalam od oblsugi. Ale nastepnego dnia, jak bylam na plazy to przekonalam sie,ze to jednak prawda smile One kiedys w tych okolicach mialy swoj 'dom'. Bylo cale stado, ale z czasem,kiedy turystow bylo coraz wiecej, odplynely. Jak ja bylam, to codziennie przyplywaly dwa . Byly naprawde bardzo towarzyskie. Ale do plywania z nimi potrzeba pletw, bo wolne one nie sa wink Ja nie chwalac sie, plywaczka jestem niezla, wiec plywalam obok nich, nurkowalam z nimi, nie mialy nic przeciwko glaskaniu.
                  • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 20:47
                    > Serio, serio smile Tez na poczatku nie uwierzylam, jak to uslyszalam od oblsugi. A
                    > le nastepnego dnia, jak bylam na plazy to przekonalam sie,ze to jednak prawda :
                    > ) One kiedys w tych okolicach mialy swoj 'dom'. Bylo cale stado, ale z czasem,k
                    > iedy turystow bylo coraz wiecej, odplynely. Jak ja bylam, to codziennie przyply
                    > waly dwa . Byly naprawde bardzo towarzyskie. Ale do plywania z nimi potrzeba pl
                    > etw, bo wolne one nie sa wink Ja nie chwalac sie, plywaczka jestem niezla, wiec p
                    > lywalam obok nich, nurkowalam z nimi, nie mialy nic przeciwko glaskaniu.

zazdroszcze.. to musiało być niezapomniane doznanie smile
                    pewnie nie będe miała tyle szczęscie żeby je spotkać a nawet jeśli to chyba nie dogonie uncertain

• kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 16:55
                Scan tzn. TUI juz nie ma go w ofercie niestety, jedynie Sun z tego co się orientuje.
                • aurinko5 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 17:22
                  kr_ka_11 napisała:

> Scan tzn. TUI juz nie ma go w ofercie niestety, jedynie Sun z tego co się orien
                  > tuje.

Teraz, jak TUI w calosci przejela scan( w zelszym roku bylo jeszcze tui/scan ), to nie maja go w ofercie.
                  • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 20:15
                    no wlasnie o to mi chodzilo smile
                    • aurinko5 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 20:23
                      Ale drugi raz nie wybiore juz tego hotelu. A mam takie hotele, do ktorych lubie wracac. W hurghadzie, jeszcze takiego nie znalazlam smile
                      • kr_ka_11 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 21:10
                        jeśli możesz napisz prosze jakie było jedzenie, znośne?
                        • aurinko5 Re: Sun&Fun Palm Beach 13.01.11, 21:46
                          kr_ka_11 napisała:

> jeśli możesz napisz prosze jakie było jedzenie, znośne?

Ja jestem z tych wybrednych niejadkow. Wiec nie bede obiektywna. Nie chodzilam glodna, ale w porownaniu do innych hoteli, w palm beach mialam najmniejszy wybor wink
                          Ale moja siostra nie narzekala smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka