Dodaj do ulubionych

Arabella Azur Hurghada

05.03.11, 14:06
Witam. Mam pytanie do turystów będących w ostatnim czasie gośćmi tego hotelu. Czy ktoś z was orientuje się czy nadal pracuje w restauracji lub na jakimś barze kelner Emad, zazwyczaj był w restauracji GRILL.Ma około 22 lata, ok.165cm wzrostu. Nie jest to pytanie z serii czy któraś miała z nim romans albo czy ktoś sprawdzi czy jest wierny. Tutaj nie chodzi o żadne romanse ani nic w tym stylu.To dla mnie i mojej rodziny ważna sprawa, a jego kom nie odpowiada. Gdyby ktoś coś wiedział na ten temat to bardzo proszę o jakiekolwiek info. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich Egiptomaniaków smile
Obserwuj wątek
    • zagwostka Re: Arabella Azur Hurghada 26.09.11, 12:36
      Dziewczyny!!!! Poszukuję odważnych, pewnych siebie kobiet, które mają/miały romans z takim właśnie "facetem z Egiptu". Jeżeli macie swoje refleksje na ten temat i chcecie się nimi podzielić, poradzić coś dziewczynom, które wchodzą w takie związki lub je ostrzec - piszcie do mnie!!! Przygotowuję materiał dziennikarski, do którego chciałabym zaprosić kobiety, które z różnych powodów zdecydowały się na egzotyczny romans.
      Jeśli jesteś jedną z nich i możesz ze mną o tym porozmawiać, bardzo proszę o kontakt. Rozmowa nie jest zobowiązująca, nie oznacza udziału w projekcie. Gwarantuję dyskrecję i anonimowość.
      Pisz na maila….

j.krainska@tvn.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka