nane1 11.04.06, 18:02 moj masaz sie nie odbyl, reklamacje skladam jacusss masz ze tak powiem prze....chlapane, wyciagam weza uciekaj jesli ci zycie mile!!!!!!!!!!!!!!!! gggrrrrrrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:12 jak bedzie zawalal terminy, to nie wroze mu dlugiej kariery... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:14 jednym slowem, nie bedzie pasowania na `hemoroida`? :p Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:16 absolutnie wykluczone, zadnego pasoawania nie ma i nie bedzie nigdy never mnie tu plecy bola od ciezkiej pracy a on tak sie wkupia w moje laski nie ze mna te numery meska swinio Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:20 > nie ze mna te numery meska swinio obelge cofam ale obrazona jestem smiertelnie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:21 > ale obrazona jestem smiertelnie ale jest na to jakies lekarstwo? :p Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:22 nie ma ja daje tylko jedna szanse masazu nie bylo szansa sobie poszla w krzyz moj bolacy Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:28 dzieki anx)))) przede mna jeszcze taka kuuuupaaaaaaaaaaa do zrobienia a tu masazu niet, ale chociaz na ciebie mozna liczyc a jak wrazenia po wczorajszym tescie?? Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:30 ohohoho wow se poczytalam, no no no, ze tak powiem no no no))) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:33 no no no..az sie sama troche hamowalam, bo to jednak nie sypialnia, a pokoj goscinny na MiSiu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: reklamacja 11.04.06, 21:39 ale to było DOBRE... ja myslałam, ze z zkrzesła spadnę... Anx juz hamuje, zegna się, a ten dalej swoje... no bajeczne, bajeczne, nie ma co )) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:33 eeech, ja jednak nie narzekam milo sie zapowiadalo, ale musialam konczyc... potencjal jednak jest , moze jeszcze kiedys ratowac nasze obolale cialka Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:35 od mojego wara!!! PPPP sama sobie poradze ech napalilam sie i dupa teraz, juz sie nie bede napalac))))) na masaze Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:37 alez powoli..jeli lubisz, to nie ma co sie denerwowac czy porzucac takich przyjemnosci - kwestia odpowiedniego masazysty, ktory Cie zaspokoi ;p Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:40 jednego juz mam ( i to nie jest merdajacy waz0 chcialam wyprobowac takiego wirtualnego i dupa, wiec rezygnuje z wszelkich wirtualnych (dla mnie) pseudomasazystowPPP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 18:42 oj NAne, w wirtulnym swiecie / na tym forum to zabawa nie umywa sie do `prawdziwego masazysty` :p Odpowiedz Link
nane1 Re: reklamacja 11.04.06, 18:43 hehehheeh wiec pozostane przy moim osobistym masazyscie))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:01 > wiec pozostane przy moim osobistym masazyscie))) hello...no tak..w takim razie grafik mi sie zmienia (na lepsze!!! )... to juz 2ga osoba spada.... Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 20:10 jacko1971 napisał: > > wiec pozostane przy moim osobistym masazyscie))) > > hello...no tak..w takim razie grafik mi sie zmienia (na lepsze!!! )... to juz > 2ga osoba spada.... na lepsze??? > Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:18 > na lepsze??? a tak! to nie czasy komunizmu każdemu po równo jakość nie idzie w parze z ilościa - lepiej wykonać cos dobrze na mniejszej populacji (tej która tego naprawde chce )niż robic masówke Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 20:24 Suczka, Jacko robi dobra mine do zlej gry..a wczoraj miales taka ochote na apetyczne cialka forumowiczek :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:25 miałem...ale te ciałka same się wykruszają...a to nie wpływa dobrze na morale ;- ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: reklamacja 11.04.06, 20:31 to jak w koncu? konformista czy nonkonformista? :p Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 20:29 jacko1971 napisał: > > na lepsze??? > > a tak! to nie czasy komunizmu każdemu po równo jakość nie idzie w parze > > z ilościa - lepiej wykonać cos dobrze na mniejszej populacji (tej która tego > naprawde chce )niż robic masówke > zgadzam się ale Ty nie miałeś masować wszystkich tylko te które będą tego chciały ;p btw sugerujesz,że gdybś miał zrobić masaż każdej z nas jakość była by kiepska ? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:35 > ale Ty nie miałeś masować wszystkich tylko te które będą tego chciały ;p tak, ale okazało sie że jest to awykonalne!!! przynajmniej na takich zasadach które zreszta nie zostały okreslone ...a nane postawiła zbyt abstrakcyjne warunki - godzina!!!!! no i nie widziałem gdzie jej szukać....jestem na próbie - zgoda ale...jestem tez na innej próbie - życia - mam małego stworka bez którego nigdzie się nie ruszam tak, nane Twój wąż przy nim wysiada! mówię Ci! zresztą - chodzisz z nim do pracy? bo ja swojego zabieram wszędzie > btw sugerujesz,że gdybś miał zrobić masaż każdej z nas jakość była by kiepska ? tak byłoby gdybym robił je w tym samym czasie ...robienie masażu w necie nie jest skomplikowane, w zyciu bywa trudniejsze z tym ze dostarcza o kilka wielkości większe doznania Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 20:42 jacko1971 napisał: > tak, ale okazało sie że jest to awykonalne!!! przynajmniej na takich zasadach > które zreszta nie zostały okreslone to fact ...a nane postawiła zbyt abstrakcyjne > warunki - godzina!!!!! no i nie widziałem gdzie jej szukać....jestem na próbie hej to jest zabawa ,traktuj to z przymruzeniem oka > zgoda ale...jestem tez na innej próbie - życia - mam małego stworka bez > którego nigdzie się nie ruszam wiem o czym piszesz,od 2 lat jestem posiadaczką dwóch takich aniołków Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:48 > hej to jest zabawa ,traktuj to z przymruzeniem oka zabawa zabawą ale...odbieram takie texty poważnie...do tego mam dzisiaj nieciekawy dzień > wiem o czym piszesz,od 2 lat jestem posiadaczką dwóch takich aniołków 2 na raz? tego bym chyba nie przeżył...jeden mnie wykańcza , a taka dwójke mam od święta także (w te święta też...nie wiem czy się z tego cieszyć ;- )) ale , ale ...zaskoczyłaś mnie teraz !!!!! nie dwójka ale tym że wogóle posiadasz !!! Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 20:55 jacko1971 napisał: > zabawa zabawą ale...odbieram takie texty poważnie...do tego mam dzisiaj > nieciekawy dzień posiedzisz na MiSiu to będziesz wiedział kiedy piszemy na poważnie a kiedy żartujemy > 2 na raz? tak wyszło >tego bym chyba nie przeżył...jeden mnie wykańcza przeżyłbyś,dzieciaki to słodki ciężar > ale , ale ...zaskoczyłaś mnie teraz !!!!! nie dwójka ale tym że wogóle > posiadasz !!! zupełnie nie rozumiem skąd to zaskoczenie ???? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 21:02 > posiedzisz na MiSiu to będziesz wiedział kiedy piszemy na poważnie a kiedy > żartujemy pewnie tak, jak na razie niewiele jeszcze rozumiem > przeżyłbyś,dzieciaki to słodki ciężar he he he taaaak, podwójne szczęście...jeżeli roczny z kawałkiem brzdąc potrafi rozebrać piekarnik czy łózko, zabawiać się komputerem, telefonem czy telewizorem ledwo stojąc na nogach to dwójka 2latków siałaby postrach w pracy a w domu hmmm nieee lepiej przysposobić jednego do opieki nad drugim jak już się wukluje > zupełnie nie rozumiem skąd to zaskoczenie ???? np. z nicka...z Twojego nastawienia anty ..nigdy bym nie przypuszczał, ale skoro tak jest to podziwiam!!!!! Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 21:13 jacko1971 napisał: > > he he he taaaak, podwójne szczęście...jeżeli roczny z kawałkiem brzdąc potrafi > rozebrać piekarnik czy łózko, zabawiać się komputerem, telefonem czy > telewizorem ledwo stojąc na nogach to dwójka 2latków siałaby postrach w pracy a > oj moje maluchy są grzeczne chociaż pomysłów im nie brakuje > np. z nicka...z Twojego nastawienia anty ..nigdy bym nie przypuszczał, ale > skoro tak jest to podziwiam!!!!! no sorki a co ma nick do posiadania dzieci ;P nastawienie anty myślałam ,że już sobie wyjaśniliśmy tą kwestie - wydaje Ci się!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 21:19 > no sorki a co ma nick do posiadania dzieci ;P niby nic...ale suczka??? powiedzmy mamcia78, mamcia2ki, jaibliźniakidwa...he he he nie byłyby bardziej obrazowe...ok...taki sobie żart to był...mam nadzieje że ja także moge pisac nie tylko serio ? > nastawienie anty myślałam ,że już sobie wyjaśniliśmy tą kwestie - wydaje Ci > się!!! ok, dopiero teraz przeczytałem twój text do wczorajszego wątku...po prostu zapamietałem same Twoje NIE i tak Cie kojarzyłem..teraz to co innego - jestes kojarzona z aniołkami Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 21:29 jacko1971 napisał: P > > niby nic...ale suczka??? suczka też może być mamą powiedzmy mamcia78, mamcia2ki, > jaibliźniakidwa... pewnie gdybym była na forum dla grzecznych mamusiek wybrałabym jeden z wymienionych przez Ciebie nicków ;p > jestes kojarzona z aniołkami > hmmm... no nie wiem Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 21:33 > suczka też może być mamą he he he tak, tak.... ale to nie forum dla miłośników zwierzaków he he he podobnie jak i grzecznych mamusiek > pewnie gdybym była na forum dla grzecznych mamusiek wybrałabym jeden z > wymienionych przez Ciebie nicków ;p jesteś niegrzeczna??????????????????????? > > jestes kojarzona z aniołkami > > hmmm... no nie wiem oj tak przeze mnie i to od dzisiaj do ...następnego skojarzenia Odpowiedz Link
suczka78 Re: reklamacja 11.04.06, 21:37 jacko1971 napisał: > > suczka też może być mamą > > he he he tak, tak.... ale to nie forum dla miłośników zwierzaków he he he > jak to nie jesteś na MiSiu;p > jesteś niegrzeczna??????????????????????? >nie powiem Ci tak czy tak bo sobie pomyślisz tak albo tak > > > hmmm... no nie wiem > oj tak przeze mnie i to od dzisiaj do ...następnego skojarzenia ok Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 21:42 > > jak to nie jesteś na MiSiu;p ech..nie przegadam Cie widzę... może tym - z naukowego punktu widzenia MiSie istnieja tak samo jak Święty Mikołaj > >nie powiem Ci tak czy tak bo sobie pomyślisz tak albo tak a tak dalej zyję w niepewności..jednak chyba to albo tak jestr bardziej prawdopodobne Odpowiedz Link
jacko1971 Re: reklamacja 11.04.06, 20:04 > moj masaz sie nie odbyl, reklamacje skladam na drugi raz umawiaj sie w wiadomym miejscu ... > jacusss masz ze tak powiem prze....chlapane, wyciagam weza > uciekaj jesli ci zycie mile!!!!!!!!!!!!!!!! nie boję się zwierzaków ...zwłaszcza przesympatycznych gadów Odpowiedz Link
kolorowa_diablica co sie tutaj... 11.04.06, 21:43 w ogóle dzieje jak mnie nie ma... jakies salony masażu e(gz/r)otycznego... no no no... a kto tu adminuje? hę? kto ma pierwszeństwo do takich usług? ...ale niech Wam będzie, zrzekne się swoich przywilejów wynikających ze sprawowanej władzy a teraz ładnie sie żegnam, bo autentyznie padam ze zmeczenia... zaraz prawdopodobnie wyląduję twarza na klawiaturze, dlatego życze wszystkim miłej nocy... goracy buziak na dobranoc Odpowiedz Link
jacko1971 Re: co sie tutaj... 11.04.06, 21:47 Dobrej nocy..a jako sprawca tego całego zamieszania wirtualnego masażu nie wyskoczę już z naoliwiona pomocną dłonią bo tylko same kłopoty potem... Odpowiedz Link
suczka78 Re: co sie tutaj... 11.04.06, 21:48 tak cała diablica...była i się zmyła btw wszystko jest pod kontrolą miłej... buzi buzi ;-* Odpowiedz Link
itsnotme przy okazji 12.04.06, 17:37 - Czy to gorsze niż lizanko? Nie. - Ale to ten sam kaliber. - Zaraz... Lizanko i masaż stóp to dwie różne sprawy. - Ale z tej samej parafii. - Z innej parafii. - Może ty masujesz inaczej, ale dotykanie jej stóp i wsadzanie w nią języka to nie to samo. To całkiem inny sport. Masaż stóp o niczym nie świadczy. - Masowałeś komuś stopy? - Jestem, kurwa, mistrzem w masowaniu stóp. - Dużo masowałeś? - Mam świetna technikę. Żadnych łaskotek. - Zrobiłbyś masaż stóp facetowi? - Spierdalaj. - Często to robisz? - Spierdalaj. - Nogi mnie bolą, przydałoby mi się... - Przymknij się, bo zaczynasz mnie wkurwiać. "Pulp Fiction" Odpowiedz Link
jacko1971 Re: przy okazji 12.04.06, 18:47 he he he niezłe! ogladałem go kilka razy ale...nie przypominam sobie tego textu ale Umie to wsadziłbym język i wymasował stopy! Odpowiedz Link
nane1 Re: przy okazji 12.04.06, 18:50 jacus z ciebie to jestrrrrrasznie typowy facet, okropnie typowy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: przy okazji 12.04.06, 19:16 chodzi Ci o sam fakt, czy że Umę??? bo jeśli to pierwsze to wybacz ale nie rzucam sie na wszystko co sie rusza a co do Umy to jest wyjątkowa (pod wzgledem fizis of course) Odpowiedz Link