anulka123451 04.06.11, 11:11 Witam wszystkich Chcialabym zaczerpnac panstwa opinii na temat tego hotelu gdyz wszystkie artykuly ze stron biur podrozy juz znam i jestem ciekawa czy odbiega to od prawdy. Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokardka33 Re: Alibaba Palace 04.06.11, 11:28 Można spokojnie jechać fajny kompleks z dala od centrum.Bardzo korzystna cena w tym sezonie też się nad nim zastanawiam ale wolałabym jechać do Taby tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1985 Re: Alibaba Palace 05.06.11, 11:02 byłam tam w kwietniu i wróciłam bardzo zadowolona. jest wszystko czego potrzeba do udanego urlopu. baseny,część podgrzewana. blisko do plaży , piekny ogród, 3 restauracje do wyboru, duże lobby, miła obsługa, dla dzieci plac zabaw, łóżeczka w pokoju na życzenie pytaj, odpowiem bo nieiwem co cię interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka123451 Re: Alibaba Palace 05.06.11, 21:52 Witaj Mam pytanie odnosnie aqua parku obok hotelu. Czy mozna z niego korzystać i jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
orzeech Re: Alibaba Palace 05.06.11, 22:31 Chodzi ci pewnie o Titanica. W ubiegłym roku wejście osoby dorosłej kosztowało 20, dla dziecka chyba 15$, ale nie pamiętam dokładnie. Co do Alibaby to mi przeszkadzały wszechobecne koty. I choć nic nie mam do zwierząt ,to tam mnie wnerwiały. I nawet nie mówię o tym, że wchodziły do restauracji i żebrały, ale w wielu miejscach odczuwało się koci zapach. Nasz taras na parterze kocur spryskał swoim smrodem. Cuchnęło jak cholera. A sam obiekt ładny, choć np. pokój zabaw dla dzieci w opłakanym stanie. Za to fajny basen, zadbany ogród,dobre jedzenie. Generalnie fajnie spędziliśmy tam wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś