Dodaj do ulubionych

Lillyland Beach Club Resort

20.06.13, 16:44
wrócił ktos nie dawno i podzieli sie wrażeniami ?
Obserwuj wątek
    • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 09:40
      Byłam w tym hotelu od 06-do 13 .06.2013r po prostu bajka zero minusów wink
      • flyr Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 09:53
        dzięki za info ale zmieniłem na inny . Pzdr
        • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 11:11

Na jaki jak można zapytać?
      • violas1975 Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 12:28
        hej hej...wlasnie wkrótce się tez tam wybieram, czytałam wiele opinii, niektóre są b. skrajne...napisz proszę czy hotel rzeczywiście jest oki??? pozdrawiam smile
        • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 12:33
          Hej,dla mnie bajka nie było się do czego przyczepić animacje w języku polskim ,piękna plaża jedzenie codziennie inne kolacje tematyczne .jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem
          • violas1975 Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 12:41
            napelnilas mnie optymizmem....my mamy wykupiony bungalow...podpowiedz mi czy sa rozproszone po calym terenie czy jakos umiejscowione w jednym zakatku smile.... i jak z ich czystoscią.... niektorzy wczesniej pisali ze masakra...ale ja zdaje sobie sprawe ze mozna zawsze doczepis sie do wszystkiego.... wink i jesli bylas na jakis wycieczkach??? to powiedz co bys polecila i czy kupowalas je u rezydenta czy moze z jakiegos lokalnego biura.... dziekuje i pozdrawiam smile
            • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 12:51
              Bungalowy są rozmieszczone po całym terenie jeśli chodzi o czystość to nikt nie narzekał zawsze było czyściutko wszędzie ,ogród bajka zakochałam się w nim i pewni nie tylko ja ,na wycieczki nie jeździliśmy tydzień to mało czasu.Ten wyjazd był moim 9 razem w Egipcie na wycieczki mamy jeszcze ,myślę że rejs po Nilu wiele by tutaj załatwił ,mamy takie plany ale kiedy?
              • violas1975 Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 13:02
                jeszcze raz dziekuje....powialo mi ddduuuuuuzym optymizmem smile))))) juz nie moge sie doczekac wyjazdu...mam nadzieje tylko ze sytuacja polityczna nie przeszkodzi temu wszystkiemu....cieplutko pozdrawiam.... smile)))
                • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 13:13
                  kiedy wyjeżdżasz?
                  • violas1975 Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 13:45
                    11 lipca z W-awy
                    • beata-10012-pl Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 13:59
                      o to super już nie długowink
                      • maj18-98 Re: Lillyland Beach Club Resort 24.06.13, 22:16
                        Mnie się hotel średnio podobał choć ma z pewnością wiele plusów, należy do nich ogród, połozony na ogromnym terenie i zadbany, czysty, wypielęgnowany, z przyjemnością można pospacerować i podziwiac piękne rośliny, plaża też ma wiele zalet, przede wszystkim jest rozległa, nie brak na niej miejsca, nie trzeba szukać leżaków, jednak woda w zatoczce jest bardzo mętna była taka przez cały nasz pobyt, znacznie lepiej wygląda od strony pomostu z którego jest żejście do wody i można posnurkować, choć rafa martwa rybek kolorowych sporo a jak sie parę metrów popłynie to i ładniejsze kawałki rafy sie znajdzie, w Hurghadzie to duży plus,
                        bungalowy są położone raczej w sąsiedztwie plaży, mają lepszy standard niż zwykłe pokoje choć nie należy oczekiwać cudów, plusem są sejfy w pokojach, wliczone w cenę,
                        duzym minusem hotelu jest dla mnie bardzo słaba czystosc, i owszem biore oprawkę że to Egipt itd, to pierwszy hotel w którym zdarzało się ze brzydziłam sie czegoś napić bo naczynia bardzo brudne, w użyciu są malutkie, plastikowe szklaneczki, bardzo zniszczone, porysowane i ewidentnie niedomyte, raczej opłukiwane, powszechne jest że goście nalewają napoje, również gorące w swoje naczynie i polecam to rozwiązanie, znacznie ułatwia sprawę, szczególnie że np notorycznie brak naczyń na kawęi herbatę i przy barach też proponują picie tych napoi w 100ml szklaneczkach,
                        ogólnie wyżywienie najgorsze z jakim sie w Egipcie spotkałam, co nie znaczy że będziecie głodni, po prostu bardzo męczące są kolejki i wydzielanie wszelkich potraw,
                        baseny są trzy, jeden dość blisko plaży, spory z wydzieloną częścią do pływania, drugi ze zjeżdżalniami, również da się popływać, położony w głębi hotelu, i ostatni zaraz przy wyjściu na ulicę składa sie części dla dzieci ze zjeżdżalniami, plastikowym zamkiem itp i części dla starszych-większych zjeżdżalni, tu sie raczej nie pływa,
                        to bardzo skromny, tani, raczej trzygwiazdkowy hotel, rzeczywiście opinie są skrajne, nam wiele rzeczy się tam podobało a z resztą albo sobie poradziliśmy albo nie zwracaliśmy uwagi,,
                        miłych wakacji!
                        • violas1975 Re: Lillyland Beach Club Resort 25.06.13, 07:16
                          Dziękuję za obszerny opis smile ...... mimo przedstawionych minusów .... jestem nastawiona optymistycznie smile) pozdrawiam
                        • anna_grzegorz Re: Lillyland Beach Club Resort 23.06.14, 09:29
                          Na jakiej zasadzie działa miniklub??
                          Mamy wykupiony pobyt all z Alfa Star, w opisie brak informacji .. w jaki sposób ten klub działa
                          tzn chodzi mi o to czy można oddać dziecko pod opiekę (8 lat), czy są polscy opiekuni, w jakich mniej więcej godzinach, czy jest to odpłatne? korzystaliście?
                          Obawiam się po prostu znudzenia córki 2 tygodniowym siedzeniem w basenie i jazdą na zjeżdżalniach smile

Proszę o bliższe informacje osoby które tam były, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka