Dodaj do ulubionych

BRAYKA BEACH

12.10.14, 10:10
Witam.
Wybieramy się w drugiej połowie listopada do Egiptu. Czytałam na tym forum wiele pochlebnych komentarzy o hotelu Brayka, dotyczących rafy i plaży. Ostatnio na różnych forach pojawiły się bardzo niepochlebne komentarze o tym hotelu typu: bród, zalatana zmęczona obsługa nie mówiąca po angielsku, polowanie na leżaki zarówno przy basenie jak i na plaży(ponoć są strasznie zniszczone)ponadto w dniu wyjazdu zabierają opaski (tylko Polakom)
Jeśli ktoś z Was był tam w tym roku , proszę podzielcie się waszymi opiniami.
Obserwuj wątek
    • jolantas1955 Re: BRAYKA BEACH 13.10.14, 09:11
      Byłam we wrześniu w Brayce Royal, do tej drugiej zajrzałam, ale nie było to zachęcające. Woda w basenie zielona od glonów, ludzie pluskali się wraz z czaplami, które na brzegu chętnie się załatwiały. Na plaży leżaki stare, faktycznie, ale z brakiem miejsc to już przesada. zawsze jakieś były, oczywiście dalej od baru i nie w pierwszej linii brzegowej. Zdecydowanie polecam Royal Brayka. Chociaż i tam o 12 zabrano nam opaski, a wyjazd z hotelu był o 15. No cóż! W lamaya i Hiltonie tego nie było.
      • hosss Re: BRAYKA BEACH 30.12.14, 14:54
        Mam dziwne pytanie ale dla mnie bardzo ważne czy do posiłków podawane jest prawdziwe masło czy jakieś świństwo ala margaryna? Bardzo proszę o info.
    • wzpiotrg Re: BRAYKA BEACH 16.11.14, 14:14
      Byliśmy w Brayce 2 lata temu w czerwcu. Było w porządku. Leżaków faktycznie było trochę mało przy basenie. Ale na plaży nie było problemu. Nie zabrali nam opasek.
      Rafa bardzo ładna. To właśnie tam znalazłem 4 cm ślimaka nagoskrzelnego (Chromodoris quadricolor) oraz hiszpańską tancerkę. Jak jest teraz nie wiem.
      Mam jednak dużą prośbę. Czy moglibyście przesłać mi zdjęcie opaski All Inclusive. Z góry dziękuję.
      wzpiotrg@o2.pl
      • stawiarzanna Re: BRAYKA BEACH 15.12.14, 10:09
        Czy ktoś był w Brayce w sezonie jesienno/zimowym? My wybieramy się na ferie - jak temperatua wody w basenie? Zjeżdżalnie czynne? No i jakie ogólne wrażenia bo ostatnio dużo złych opinii się czyta o tym hotelu.
        Dzięki za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka