atm81 21.06.15, 18:11 Właśnie wróciłam z hotelu Nada w Marsa Alam.Proszę omijać ten hotel szerokim łukiem. Totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka123451 Re: Hotel Nada Marsa Alam 01.07.15, 00:15 Dlaczego? Opowiesz coś więcej? Czy hotel Aurora Oriental Bay Marsa Alam też należy do Nady? Wiesz może coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
atm81 Re: Hotel Nada Marsa Alam 01.07.15, 07:06 To osobny hotel. Proszę pytać o konkrety bo wad w Nada Resort jest tyle, że nie wiem od czego zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
anulka123451 Re: Hotel Nada Marsa Alam 01.07.15, 10:18 Dobrze, że piszesz bo miałam plan do Nady się wybrać. Dokładnie pytam o jedzenie i napoje, czystość, basen, rozrywkę (animacje), rafę koralową. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: Hotel Nada Marsa Alam 01.07.15, 13:48 a jak mamy pytac o konkrety skoro to co dla jednych jest wada dla innych moze byc zaleta. Jak pisze o jakims hotelu ze jest kiepski, to pisze dlaczego. I nie-nie bylam tam, ale zabieralismy ludzi z tego hotelu jak wracalismy i jedna para siedziala obok i raczej chwalili hotel, a narzekali tylko na wiatr, ale to wiadomo ze tam wieje. Odpowiedz Link Zgłoś