li1210 02.06.17, 20:40 Wróciłam z Arabii Azur w Hurghadzie -chętnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
li1210 Re: Arabia Azur 16.06.17, 22:23 Obiecałam to opiszę hotel.Pobyt 18.05.2017-01.06.2017-organizator Tui -/marne biuro/ .Hotel jak dla mnie duży chyba 550 pokoi.Obok są jeszcze 2 hotele z sieci Azur..Pokoje duże,czyste ,wyposażone we wszystko co potrzebne.Codziennie uzupełniane napoje woda ,sprite, coca cola-gratis w butelkach.W pokoju jest też czajnik ,kawa ,herbata .Dostęp do morza kilka plaż z łagodnym zejściem a na wyspie zejście po drabince .Rafa i ryby jak na Hurghadę fajna.Na wyspie jest bar z napojami a obok restauracja gdzie można zjeść obiad i lody.Wyżywienie bez zastrzeżeń ,bardzo smaczne .Śniadania w restauracji ,kolacje na świeżym powietrzu przy basenie .W czasie kolacji występy ,muzyka .Obsługa miła .Dziwnie jest z przekąskami niby są na papierze ale ich nie widziałam .Ludzie brali bułeczki przy śniadaniu.Kawa bardzo dobra .Hotel polecam -było dużo gości.Spacerować i uczestniczyć w rozrywkach można we wszystkich hotelach.Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wypoczynku. Nie dajcie się wkręcić Tui na lotnisku ,bo według nich wiza kosztuje 28$ lepiej dać to obsłudze w hotelu . Odpowiedz Link Zgłoś