Gość: Reaktywacja? IP: *.spi.pl 09.01.04, 16:20 Ten film to próba reaktywacji "Stowarzyszenia umarłych poetów". Niestety mierna i kompromitująca. Film zesrał się w stanach i nie wróże mu przyszłości w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o. Uśmiech Julli Roberts IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.01.04, 18:29 Ten film to ,przyklad na to jak czasem hollywoodzka maszyna szwakoje. Uznany rezyser robi to na zlecenie ,paniom pstro w glowie/Roberts po slubie/. Tylko panom scenarzystom oraz kompozytorom sie chce/nominacja do Zlotego Globu/. moja ocena:2.8/6 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 14:23 film jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff. Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.acn.waw.pl 17.01.04, 22:49 Najwyrazniej film mial przedstawic nieslychanie glebokie i przemyslne problemy mlodych dam i ich wywrotowej pani profesor. Odnioslem niestety wrazenie, ze to rezyser mial wyjatkowo powazny problem z realizacja tego zadania. Teraz problem mam ja- wydalem pieniadze na bilety i nikt mi ich nie zwroci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 14:31 Uważam, że film był bardzo interesujący i poniekąd edukujący. Bardzo mi się podobał i mam tylkp jedno zastrzeżenie: nie podobał mi się koniec uważam, że był trochę wyrwany z kontekstu i tak nagle film został urwany. Ale ogólnie film był bardzo dobry, a Julia Roberts grała fantastycznie. Jak zawsze zresztą... Polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wajdelota Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.wspiz.edu.pl 22.01.04, 15:23 Sympatyczny filmik. A Gazetą Wyborczą (która ten skrytykowała "Uśmiech Mony Lizy") uprzejmie informuję, że jeżeli w filmie nie padają trupy na lewo i prawo, to wcale nie znaczy, że film jest kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Uśmiech Mony Lizy 22.01.04, 19:21 sposob na mily, lekki i przyjemny wieczor-jednak dluzych refleksji nie wywoluje... troche plytko i chaotycznie potraktowany temat, a poza to juz bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 22.01.04, 20:32 to ze film jest kiepski widac juz po zwiastunie,po drugie jest to propozycja dla samotnych bab ktore nie maja co robic z czasem i chca sobie popatrzec jak inne sie wyzwalają:) kolejny mankament to obsada: 3 najbrzydsze aktorki i w przypadku Julii Roberts i Stiles takze najgorsze.Kirsten Dunst ladna na pewno nie jest ale jest o niebo lepsza aktorka od Stiles i Roberts obydwu mocno przereklamowanych.lepiej trzymac sie z dala i obejrzec sobie "Stowarzyszenie umarluch poetow" bo to swietny film a nie jakies wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:58 Film całkiem OK, po prostu inny, spokojny bez przelewania krwi i sexu, taki normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kai Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:59 Film całkiem OK, po prostu inny, spokojny bez przelewania krwi i sexu, taki normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Uśmiech Mony Lizy IP: 62.29.253.* 05.02.04, 12:06 a mnie sie podobało! Julia jak zwykle zachwycająca! fajny film na miły wieczór:- ) bez specjalnego mądrowania... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Marny - szkoda kasy 09.02.04, 14:37 Kicha totalna, a Julia fatalnie wygląda z tą żyłą na czole, nie można tego jakoś usunąć, wyciąć? Ohyda:( Odpowiedz Link Zgłoś