Dodaj do ulubionych

Uśmiech Mony Lizy

IP: *.spi.pl 09.01.04, 16:20
Ten film to próba reaktywacji "Stowarzyszenia umarłych poetów". Niestety
mierna i kompromitująca. Film zesrał się w stanach i nie wróże mu przyszłości
w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: o. Uśmiech Julli Roberts IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.01.04, 18:29
      Ten film to ,przyklad na to jak czasem hollywoodzka maszyna szwakoje.
      Uznany rezyser robi to na zlecenie ,paniom pstro w glowie/Roberts po slubie/.
      Tylko panom scenarzystom oraz kompozytorom sie chce/nominacja do Zlotego
      Globu/. moja ocena:2.8/6 .
    • Gość: lisa Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 14:23
      film jest świetny
    • Gość: Raff. Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.acn.waw.pl 17.01.04, 22:49
      Najwyrazniej film mial przedstawic nieslychanie glebokie i przemyslne problemy
      mlodych dam i ich wywrotowej pani profesor. Odnioslem niestety wrazenie, ze to
      rezyser mial wyjatkowo powazny problem z realizacja tego zadania. Teraz problem
      mam ja- wydalem pieniadze na bilety i nikt mi ich nie zwroci...
    • Gość: Zadowolona Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 14:31
      Uważam, że film był bardzo interesujący i poniekąd edukujący. Bardzo mi się
      podobał i mam tylkp jedno zastrzeżenie: nie podobał mi się koniec uważam, że
      był trochę wyrwany z kontekstu i tak nagle film został urwany. Ale ogólnie
      film był bardzo dobry, a Julia Roberts grała fantastycznie. Jak zawsze
      zresztą... Polecam!!!!!!!
    • Gość: Wajdelota Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.wspiz.edu.pl 22.01.04, 15:23
      Sympatyczny filmik. A Gazetą Wyborczą (która ten skrytykowała "Uśmiech Mony
      Lizy") uprzejmie informuję, że jeżeli w filmie nie padają trupy na lewo i
      prawo, to wcale nie znaczy, że film jest kiepski.
      • ksas Re: Uśmiech Mony Lizy 22.01.04, 19:21
        sposob na mily, lekki i przyjemny wieczor-jednak dluzych refleksji nie
        wywoluje... troche plytko i chaotycznie potraktowany temat, a poza to juz
        bylo...
        • Gość: milosz Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 22.01.04, 20:32
          to ze film jest kiepski widac juz po zwiastunie,po drugie jest to propozycja
          dla samotnych bab ktore nie maja co robic z czasem i chca sobie popatrzec jak
          inne sie wyzwalają:) kolejny mankament to obsada: 3 najbrzydsze aktorki i w
          przypadku Julii Roberts i Stiles takze najgorsze.Kirsten Dunst ladna na pewno
          nie jest ale jest o niebo lepsza aktorka od Stiles i Roberts obydwu mocno
          przereklamowanych.lepiej trzymac sie z dala i obejrzec sobie "Stowarzyszenie
          umarluch poetow" bo to swietny film a nie jakies wypociny
        • Gość: Marek Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:58
          Film całkiem OK, po prostu inny, spokojny bez przelewania krwi i sexu, taki
          normalny...
    • Gość: Kai Re: Uśmiech Mony Lizy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:59
      Film całkiem OK, po prostu inny, spokojny bez przelewania krwi i sexu, taki
      normalny...
    • Gość: ju Re: Uśmiech Mony Lizy IP: 62.29.253.* 05.02.04, 12:06
      a mnie sie podobało! Julia jak zwykle zachwycająca! fajny film na miły wieczór:-
      ) bez specjalnego mądrowania...
    • Gość: AAA Marny - szkoda kasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 19:22
      • kaprysia Re: Marny - szkoda kasy 09.02.04, 14:37
        Kicha totalna, a Julia fatalnie wygląda z tą żyłą na czole, nie można tego
        jakoś usunąć, wyciąć? Ohyda:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka