Dodaj do ulubionych

Toy Story 3 *****

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 18:58
Potwierdzam, ten film to w dużej mierze horror. Nie zabrałabym na niego małego dziecka. Wątki z przedszkolem i piecem na wysypisku śmieci kojarzyły mi się mimowolnie z Auschwitz. Polecam dla osób lubiących w filmach odczucia smutku, osaczenia, terroru. Humor również występuje, ale dla wrażliwszego widza niknie pod ciężarem ogólnie ciężkiej atmosfery.
Obserwuj wątek
    • Gość: :> Re: Toy Story 3 ***** IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.10, 21:03
      Poczekam na wersję XXX. Może wylansuje jakąś nową gwiazdkę, to stare mi się
      opatrzyły. Tylko silikon i silikon...
    • Gość: Do bajkoogladaczka Toy Story 3 ***** IP: *.socal.res.rr.com 26.06.10, 00:25
      To obejrzyj jeszcze raz. jesli ja bylem na seansie gdzie smieje sie cale kino - zarowno dorosli i dzieci - to albo bylismy na innych Toy Story albo zacznij ogladac filmy o rosnieciu trawy.
      • Gość: Share Re: Toy Story 3 ***** IP: 217.153.242.* 26.06.10, 12:01
        Niestety potwierdzam, moja syn był przerażony, jak mowi o tym filmie
        to raczej jak o horrorze. szkoda, bo wlasciwie dwie sceny przekreslily
        bardzo fajną, piękną komedie. Po co robic takie sceny w filmach dla
        dzieci? Szkoda, że nie ma żadnych uregulowań w tej sprawie. Ktoś się
        powienien tym zająć!
        • Gość: lol Re: Toy Story 3 ***** IP: *.238.65.9.ip.abpl.pl 26.06.10, 12:25
          trójka jest w dużej mierze wzruszająca... dzieci muszą wiedzieć ze wszystko sie kiedys kończy, scena przed paleniskiem - dawno nie widzialem takiego czegos nawet w filamch dla doroslych! cudo! jak sie trzymają za ręce i ten wzrok... daje do myslenia, to nie jest glupiutki film dla nie myslacych. to jest film o przyjaźni, o wierze w lepsze życie, o zaufaniu, o lojalności, dzisiaj idealy zapomniane a szkoda...
    • Gość: dude77 Re: Toy Story 3 Oglądaj za DArmo IP: *.internetia.net.pl 26.06.10, 15:48
      Toy Stroy 3 można obejrzeć online za darmo tutaj:
      Darmowe filmy online
      Polecam fajna Bajka
      • pantomek85 Re: Toy Story 3 Oglądaj za DArmo 21.05.12, 19:00
        ja najbardziej lubię oglądać filmy z HITYCLUB.CBA.PL są tam najlepsze filmy 2012 online ..
        polecam stronkę.!!

Najlepsze filmy 2012 !
    • kv-2 Re: Toy Story 3 ***** 04.07.10, 01:13
      Seria Toy Story - pozostają moimi ulubionymi bajkami.
    • r.ob Re: Toy Story 3 ***** 04.07.10, 17:49
      Bardzo dobra kontynuacja ale nie wiem czy dzieciom się podoba Momentami wydaje
      się być BARDZO mroczny.
    • Gość: milo Re: Toy Story 3 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 01:42
      Oglądałam z 10-ltatkiem. Oboje wyszliśmy z kina zachwyceni.
      Fakt - film trzyma w napięciu, scena zsuwania się ku śmierci przerażająco
      druzgocąca, lalka "ochroniarz" Misia truskawkowego może się przyśnić :)

Ale dawno w kinie tak wiele nie napłakałam się ze wzruszenia i nie nasmiałam się!
    • Gość: gonka9 Re: Toy Story 3 ***** IP: *.home.aster.pl 12.02.12, 13:33
      Moje dziecko uwielbia tą bajko-film ;)
      Jutro będzie mozna obejrzec po południu na HBO. Polecam tym którzy jeszcze nie ogladali bo nawet dorosym się podoba.
    • Gość: Masakryczny Re: Toy Story 3 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 08:41
      Masakra jest.
    • Gość: Ira Re: Toy Story 3 ***** IP: *.Dorm13.NCTU.edu.tw 02.05.12, 16:10
      Film Motocykle 3D: Jazda na krawÄ?dzi (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Ema Re: Toy Story 3 ***** IP: 180.248.215.* 31.05.12, 15:36
      Film Attenberg (2010) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka