Gość: marc66@wp.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 00:50 Znacie jakąś strone na której mógłbym poczytać o błedach w filmie pasja? Miałem na bild.de ale tam po niemiecku.Jak ktoś ma to proszę o maila.Dziękuje.Marek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paberg Re: Pasja. 19.03.04, 09:20 Gość portalu: marc66@wp.pl napisał(a): > Znacie jakąś strone na której mógłbym poczytać o błedach w filmie pasja? > Miałem na bild.de ale tam po niemiecku.Jak ktoś ma to proszę o > maila.Dziękuje.Marek. Zależy co masz na myśli pisząc "błędy". Jeśli np. dla kogoś błędne jest większość lub cała ewangelia, to i tym samym film bedzie błędny. Mam natomiast link do solidnego opracowania co w filmie Gibsona pochodzi z Biblii, a co z pozabiblijnych źródeł - tj. prywatnych objawień Anny Emmerich i Marii Agreda. Jak chcesz poczytac daj znac, zapuszcze wtedy ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Pasja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 09:39 Może chodzi o błędy typu - widoczna kamera, zegarek na ręku statysty itp? Takich błędów dotyczy www.moviemistakes.com ale nie byłem tam dawno, więc nie wiem, czy jest o Pasji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Pasja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 09:39 Może chodzi Ci o błędy typu - widoczna kamera, zegarek na ręku statysty itp? Takich błędów dotyczy www.moviemistakes.com ale nie byłem tam dawno, więc nie wiem, czy jest o Pasji Odpowiedz Link Zgłoś