Dodaj do ulubionych

Weekend w polskim kinie

IP: 194.24.175.* 22.10.10, 14:48
Ciekawe jak "Pozwól mi wejść" ma się do szwedzkiego oryginału, który moim zdaniem był najlepszym filmem zeszłego roku.
Obserwuj wątek
    • queen_margot_live Re: Weekend w polskim kinie 22.10.10, 14:52
      film.gazeta.pl/film/1,22535,8543749,Pozwol_mi_wejsc____.html
    • Gość: aaa Re: Weekend w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 13:16
      szwedzka wersja jest niesamowita, aż muszę sobie książkę kupić i przeczytać
    • Gość: autor! Re: Weekend w polskim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 16:52
      Ja w nieco innej sprawie. Ze zgrozą obserwuję, że do Polski dochodzi moda na robienie artykułów w formie slajdów.

Coś takiego na Gazecie? Trochę żenującę, biorąc pod uwagę fakt istnienia takiej formy publikowania - wyłącznie finansowy. My klikamy i tracimy czas na coś, co powinno być na jednej stronie, a oni trzepią pieniądzę za każde kolejne odświeżenie strony.

Na tej akurat podstronie nie ma baneru reklamowego na górze, ale w innych sekcjach Gazety się takowe zdarzają. Zwróćcie uwagę, że jego treść zmienia się wraz ze zmianą slajdu.

Takiemu dziennikarstwu serdecznie dziękujemy.
    • Gość: gfggftfy Re: Weekend w polskim kinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 17:48
      paranormal activity 2 porazka na calej linii!!!!! zaluje ze wydalam kase na ten gniot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka