Gość: kinoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 17:10 Ten film byl gorszy niż niż spiderman i pierwsza czesc xmenów. Mógłby chyba walczyc z van helsingiem o tytuł najgorszego filmu roku... grgr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek S Re: Powrót "Hellboy'a" IP: *.softnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:10 Naleze do nielicznych osob znajacych oryginalny (bardzo dobry) komiks i dziwi mnie to, ze film trafi do polskiej dystrybucji tak pozno. Irytuje mnie artykul o kreceniu drugiej czesci poniewaz polski widz nie ma szansy na obejrzenie pierwszej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: Powrót "Hellboy'a" IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.05.04, 22:07 Fanów Hellboya nie jest wcale tak mało! Mam nadzieję, że twórcy filmu chociaż spróbują oddać niesamowity klimat komiksu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek S Re: Powrót "Hellboy'a" IP: *.softnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 10:09 Oj, obawiam sie (patrzac na niewyrazne trailery w sieci), ze z komiksu wzieto tylko barwne postacie, przerobiono scenariusz i nie bedzie ani troche mrocznych scenerii i celnych dymkow ilustrujacych wydarzenia. Trzeba odpukac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellangel Re: Powrót "Hellboy'a" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.04, 22:51 Powiedział co wiedział, a wiele nie wiedział... Może zmień sobie xywkę z kinoman na pirat... a Van Helsing jest może nie rewelacyjny, ale lepszy niż kilkanaście tegorocznych filmów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bycarius Re: Powrót "Hellboy'a" IP: 217.79.144.* 18.05.04, 12:19 alez Hans... nie przesadzajmy - w ktorym filmie tak jawnie odwoływano by się do kultowych motywow Cthulhu, Delty Green - wreszcie - return to castle wolfenstein? ale z drugiej strony film jest sredni - pelen smiesznych pomylek - np cmentarz pod Moskwa - ani jednego prawoslawnego krzyza... Jelsi ktos ma do wyboru to zamiast filmu polecam jednak komiks... Odpowiedz Link Zgłoś