lunatica 17.05.04, 12:09 odtwórca tej roli? proszę o sugestie, kogo widzielibyście w tej roli? l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym 17.05.04, 19:14 nie macie żadnych pomysłów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 20:05 Film o papieżu - zobaczenie go bylo moim marzeniem od dzieciństwa... Widać nikt nie chce oglądać filmu o Janie Pawle II, ponoć najważniejszym Polakiem w historii (śmiać się chce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: faktycznie, na temat... IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 21:23 Idiotyczny temat, równie idiotyczna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica dlaczego temat uważasz za idiotyczny? 18.05.04, 11:53 Włosi kręcą film o Papieżu i poszukuja oddtwórcy głównej roli... jesli nie masz nic do powiedzenia na konkretny (za dany w wątku temat), to go omijaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo taa.. IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 18:28 Mnie tylko zastanawia, po jaką cholerę kręci się film o papieżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: taa.. IP: *.net / *.net 18.05.04, 22:49 zeby nakrecic 2 i 3 i 4, gry komputerowe, gry planszowe, kubki, czapeczki, kremowki(aaa to juz jest !!),... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: taa.. IP: *.toya.net.pl 19.05.04, 16:48 Tak.. i żeby ostatecznie umieścić papieża na pierwszym miejscu listy "najwybitniejszych" Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: taa.. IP: *.net / *.net 19.05.04, 17:02 a jak bedzie na drugim to lud cierpiec w ogniach piekielnych bedzie, katuszy niewypowiedzianych doznajac w swe bezbozne brody plujac...ehh finito?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta a dla wszystkich hamburgery gorace... IP: *.net / *.net 18.05.04, 00:17 tiaaa gibson juz sprzedawal je z pasja...a teraz kolej na kremowki???? smiac sie chce jak papiez ucisza tlumy fanow podczas audiencji... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym 17.05.04, 23:05 Nieno, etatowy grzesnik odtwórcą etetowych świętych - Andrzej Seweryn (Bilboard, Prymas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineS Re: rola Papieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.lodz.mm.pl 18.05.04, 00:19 ja obstawiam Karola Wojtyłe...słyszał ktos o nim:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illa Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 00:53 ja ja... chcem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineS a ja wiem:) IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 00:54 Znam takiego gościa, może o nim słyszeliście nazywa się Karol Wojtyła, a może Cezary Pazura zagrał by lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś