Dodaj do ulubionych

rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym

17.05.04, 12:09
odtwórca tej roli? proszę o sugestie, kogo widzielibyście w tej roli?
l.
Obserwuj wątek
    • lunatica Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym 17.05.04, 19:14
      nie macie żadnych pomysłów???
      • Gość: Uszczypnij_muzo Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 20:05
        Film o papieżu - zobaczenie go bylo moim marzeniem od dzieciństwa... Widać nikt
        nie chce oglądać filmu o Janie Pawle II, ponoć najważniejszym Polakiem w
        historii (śmiać się chce).
        • lunatica faktycznie, na temat... 17.05.04, 20:49

• Gość: Uszczypnij_muzo Re: faktycznie, na temat... IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 21:23
            Idiotyczny temat, równie idiotyczna odpowiedź.
            • lunatica dlaczego temat uważasz za idiotyczny? 18.05.04, 11:53
              Włosi kręcą film o Papieżu i poszukuja oddtwórcy głównej roli... jesli nie masz
              nic do powiedzenia na konkretny (za dany w wątku temat), to go omijaj...
              • Gość: Uszczypnij_muzo taa.. IP: *.toya.net.pl 18.05.04, 18:28
                Mnie tylko zastanawia, po jaką cholerę kręci się film o papieżu?
                • Gość: rasta Re: taa.. IP: *.net / *.net 18.05.04, 22:49
                  zeby nakrecic 2 i 3 i 4, gry komputerowe, gry planszowe, kubki, czapeczki,
                  kremowki(aaa to juz jest !!),...
                  • Gość: Uszczypnij_muzo Re: taa.. IP: *.toya.net.pl 19.05.04, 16:48
                    Tak.. i żeby ostatecznie umieścić papieża na pierwszym miejscu
                    listy "najwybitniejszych" Polaków.
                    • Gość: rasta Re: taa.. IP: *.net / *.net 19.05.04, 17:02
                      a jak bedzie na drugim to lud cierpiec w ogniach piekielnych bedzie, katuszy
                      niewypowiedzianych doznajac w swe bezbozne brody plujac...ehh finito??
        • Gość: rasta a dla wszystkich hamburgery gorace... IP: *.net / *.net 18.05.04, 00:17
          tiaaa gibson juz sprzedawal je z pasja...a teraz kolej na kremowki????
          smiac sie chce jak papiez ucisza tlumy fanow podczas audiencji...
    • ignatz Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym 17.05.04, 23:05
      Nieno, etatowy grzesnik odtwórcą etetowych świętych - Andrzej Seweryn
      (Bilboard, Prymas)
    • Gość: ineS Re: rola Papieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.lodz.mm.pl 18.05.04, 00:19
      ja obstawiam Karola Wojtyłe...słyszał ktos o nim:P
    • Gość: illa Re: rola Paieża, który z Polaków byłby idealnym IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 00:53
      ja ja... chcem:P
    • Gość: ineS a ja wiem:) IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 00:54
      Znam takiego gościa, może o nim słyszeliście nazywa się Karol Wojtyła, a może
      Cezary Pazura zagrał by lepiej....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka