udawana 10.07.11, 00:37 Moglibyscie wyjsc z sieci, bo mi net cos slabo chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
udawana Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:42 Mozna zaspiewac, zatanczyc.... Jak to mowil nasz stary dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:45 Dopiero wstałam, więc nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
udawana Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:49 virtual_woman napisała: > Dopiero wstałam, więc nie mogę ;) > To zrup se kawe i zajaraj fajke, nie mowiac o pojsciu do do pracy. Rano dobre sa tez otreby owsiane z joghurtem. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:51 udawana napisała: > > To zrup se kawe i zajaraj fajke, nie mowiac o pojsciu do do pracy. Rano dobre s > a tez otreby owsiane z joghurtem. Zostanę jednak przy kawie i fajce. Odpowiedz Link Zgłoś
udawana Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:53 virtual_woman napisała: > > Zostanę jednak przy kawie i fajce. > Moja krew ! Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:58 udawana napisała: > To zrup se kawe i zajaraj fajke, nie mowiac o pojsciu do do pracy. Rano dobre s > a tez otreby owsiane z joghurtem. na sen? znaczy zasypiasz juz przed pojsciem do pracy? w drodze, czy dopiero w pracy? to pewnie syndrom nadmiaru joghurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:45 kucnę grzecznie w kąciku, śpiewać nie będę, aż tak ludziom źle nie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mam prosbe... 10.07.11, 00:49 To tarantule pomagaja w surfowaniu ? Teraz juz rozumiem ból niektórych... Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Mam prosbe... 10.07.11, 01:01 najwieksze przyspieszenie maja czarne wdowy Odpowiedz Link Zgłoś