Gość: Johan IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:06 Kto jeszcze oprócz mnie na widok Agaty Młynarskiej w TV automatycznie przełącza na inny dowolny program? Po prostu nie trawię tej osoby! A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zygzak3 Re: Agata Młynarska 09.03.02, 08:36 Jest okropna. Znieść się jej nie da. Wielka i piszczy, bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Agata Młynarska IP: *.acn.waw.pl 09.03.02, 17:10 Też jej nie trawię, ale co to ma wspólnego z forum o kinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Re: Agata Młynarska IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 22:13 pomyliłem się, to miało pójść do forum telewizja. :-) Sorry. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Agata Młynarska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 03:00 brrrrrrr nie moge patrzec na to babsko.. tym razem sie wstrzymam przed przeklenstwami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupas Re: Agata Młynarska IP: *.MAN.atcom.net.pl 15.03.02, 11:37 Przesladuje mnie. Tak jej duzo wszedzie, ze czekam jak pojawi sie w moim klopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorun Re: Agata Młynarska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 20:01 A ja bym ją chętnie pyknął ! W sumie niezła z niej dupa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Agata Młynarska IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 15.03.02, 23:08 o Boże pogratulować gustu,jak pociągają cię takie rozwrzeszczane babochłopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorun Re: Agata Młynarska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.02, 11:10 Mimo wszystko uwazam ze ma cos w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.tomas Re: Agata Młynarska 21.03.02, 10:11 Chyba jestes zoofilem, ze ci sie takie chude szkapy podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorun Re: Agata Młynarska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 09:22 fan.tomas napisał(a): > Chyba jestes zoofilem, ze ci sie takie chude szkapy podobaja. Zoofilką to by była dziewczyna , której ty bys się podobał. Bo wyglądasz zapewne jak knur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8989898 Re: Agata Młynarska IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 14:16 podpisuję się pod powyższym. Plus moja matka, która na jej widok zawsze zmienia kanał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Agata Młynarska IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 19:00 Ludzie! Dajcie spokoj tej kobicie nie ma po co takie kino robic!( zero) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: Agata Młynarska IP: 217.153.32.* 22.03.02, 16:25 Gość portalu: jacek2 napisał(a): > Ludzie! Dajcie spokoj tej kobicie nie ma po co takie kino robic!( zero) Oczywiście, że to bez sensu. Ciągle słysze że to najgorsza prezenterka a zobaczcie jak ona sobie to olewa. Trzeba mieć skóre jak bawół. żeby jeszcze szczerzyc sie do kamery po słychaniu tylu opinii na swój temat. Kiedys czytałam taka ksiązeczkę "Nasza szkapa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylerd reszta rodziny..tez dno IP: *.nas.onetel.net.uk 03.04.02, 10:14 a co z reszta rodzinki mlynarskich... przeciez trudno zniesc kogokolwiek z nich... bbuuuu! wojtek paulina agata...az sie wierzyc nie chce,ze ci ludzie zrobili w Polsce kariery...ale takie to nasze disco -polo niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: reszta rodziny..tez dno IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 12:48 Gdzieś czytałam jak kolejne Młynarskie beztalencie się żali, że nie została prowadzącą "Rozmów w toku". Ten kto jej nie wybrał miał tonę rozsądku. Wyobraźcie sobie rozmowy prowadzone przez Młynarską bis. Nie dało by się wogóle oglądać, albo może wręcz odwrotnie. Któryś z rozmówców walnął by ją torebką po głowie? Tylko wtedy by wyszło "Śmiechu warte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vooyek.. Re: Agata Młynarska IP: 192.168.0.* 03.04.02, 15:25 Wszystko już w zasadzie zostało napisane, lecz chciałbym wyrazić poparcie dla wypowiadających się tu osób, bo świadczy to o tym, że są jeszcze w Polsce ludzie których razi kicz i TVP. Pozdrawiam Vooyek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata M. Re: Agata Młynarska IP: *.reykir.is 12.04.02, 00:39 No to ladnie sie dowiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Agata Młynarska IP: *.reykir.is 12.04.02, 00:40 Gość portalu: Agata M. napisał(a): > No to ladnie sie dowiedzialam. To byl zart, oczywiscie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina2000 Re: Agata Młynarska 16.04.02, 17:35 Nikt jej nie lubi, nikt sie nie wyraza pozytywnie jako telewidz, ale ONA i tak nie zejdzie z ekranu, mimo odchudzania kadr w TVP.Alez to twarda instytucja...... Odpowiedz Link Zgłoś
_anonim_ Re: Agata Młynarska 16.04.02, 23:44 Ktos na tym forum napisal, ze ona przezyje nawet atak waglika. Niestety to pupilek szefowej Dwojki i nikt jej nie wywali.Glownie dzieki niej i biesiadom oraz innym tego typy programom przestalem ogladac Dwojke. Odpowiedz Link Zgłoś
obcasy Re: Agata Młynarska 18.04.02, 15:11 Ojej, dziewczyna miała ciężkie dzieciństwo i dlatego musi teraz robić tyle szumu wokół siebie.A poza tym słyszałam od ludzi z telewizji, że Młynarska i Terentiew to kryptolesbijki i dlatego trzymają się razem... Ja też nie oglądam dwójki ani żadnego programu prowadzonego przez Młynarską. I moja mama z ojcem - też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Agata Młynarska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 10:30 Niech mnie ktoś oświeci na czym polega to ciężkie dzieciństwo i dlaczego my cierpimy tego powodu?:))) obcasy napisał(a): > Ojej, dziewczyna miała ciężkie dzieciństwo i dlatego musi teraz robić tyle > szumu wokół siebie.A poza tym słyszałam od ludzi z telewizji, że Młynarska i > Terentiew to kryptolesbijki i dlatego trzymają się razem... > Ja też nie oglądam dwójki ani żadnego programu prowadzonego przez Młynarską. > I moja mama z ojcem - też. Odpowiedz Link Zgłoś
monicka73 Re: Agata Młynarska 19.04.02, 18:10 Nie przelaczam automatycznie TV na inny program ale to dlatego, ze czasami nie "wyrabiam" ze smiechu. Najlepszy byl jeden z prowadzonych przez nia Sylwestrow (jakies trzy lata temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Agata Młynarska IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 18:40 Pamiętam... Była wtedy pijana. Ale nawet po tym numerze nie wywalili jej z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylerd Re: Agata Młynarska IP: *.nas.onetel.net.uk 19.04.02, 20:43 albo teleturniej...razem z tym kierowca..zapomnialem nazwiska.. to bylo jedno z najbardziej zalosnych przedstawien jakie w zyciu dane bylo mi obejrzec!!! ps. co to byl za teleturniej...?mial cos wspolnego z krzyzowkami Odpowiedz Link Zgłoś