Gość: alex Re: Film o lesbijkach wstrząsnął Indiami IP: *.d.pppool.de 16.06.04, 01:15 indie nie maja nic wspolnego z europejska demokracja i tyle alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proletariusz O geizmie, zoofilii, nekrofilii etc IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 01:17 Legalizacja ''malzenstw'' osob o zboczonej ''orientacji sexualnej''moze doprowadzic do paradoksu. Akt ''malzenstwa'' bedzie wydawany po akcie zgonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrent Re: O geizmie, zoofilii, nekrofilii etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 01:25 Nie wiem, czy sobie "proletariuszu" zdajesz sprawę z tego, że opinie jakie wyłaszasz w ostatnim poście zakrawają na groźbę? i w razie jakiejś tragedii ty byłbyś/byłabyś jednym/ą z pierwszych podejrzanych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASSANDRA Re: okrent IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 01:33 okrent, poczytaj encyklopedie. Zacznij od hasla nekrofilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrent Re: okrent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 02:03 hmmm? ja wiem, co to znaczy nekrofilia. To, że ktoś wrzucił do jednego worka homoseksualistów, pedofili i nekrofili, to poza tym, że dowodzi, że jest niedouczony, nic nie zmienia w moim odbiorze jego postu, który brzmiał podejrzanie tak, jakby ta osoba groziła innym "pomocą" w zejściu z tego świata. A ja nie wierzę w morderstwa, czy to popełniane po kryjomu czy w majestacie prawa (mówię tu o karze śmierci dla pedofili, której niektórzy się domagają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orad Chcesz zamknietych KIN glosuj na LPR czyli fasz IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 16.06.04, 02:50 Glosujcie na tych co ojciec Brydzyk chce a bedziemy mieli czarne listy ludzi ,ksiazek ,filmow itd.Ato jest faszyzm na czele ktorego kroczy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinicja skad w facetach tyle nienawisci do lesbijek? IP: *.dc.dc.cox.net 16.06.04, 03:30 gdyby byli normalnymi ludzmi, nie powinni sie nimi interesowac, ale wiekszosc facetow w PL to buraki. Przestraszyli sie, ze utracili dominacje nad kobieca seksualnoscia i tego nie moga zniesc. Czasy sie zmienily, panowie, dzis kobiety sa niezalezne i to one dokonuja wyborow! czekajcie wiec cierpliwie, az was wybiora i badzcie grzeczni, jesli nie chce pozostac na bocznych torach. powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: Film o lesbijkach wstrząsnął Indiami 16.06.04, 15:39 Polecam poczytac, pojechac, zobaczyc, przezyc. To na dobry poczatek. A potem mozecie sie wszyscy madrale wypowiadac o reakcjach obcokrajowcow. Banda ignorantow ! Nic nie wiecie o kulturze w Indiach, a porownujecie to co sie stalo po wyswietleniu filmu do wyczynow LPR. Tak, tak... Caly swiat jest taki jak Polska... Banda idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singwald Wielka nietolerancja się objawiła IP: *.wsaiz.edu.pl / 212.244.181.* 17.06.04, 15:47 A co się dziwicie. Oni dzięki Bogu nie doszli jeszcze do naszej zasranej tolerancji, ,która nakazuje miłować każdą bardziej lub mniej okazałą perwersję. Biedni pokrzywdzeni potępowi idioci dali swój wyraz oburzenia na tym portalu. Mam dla was dobrą radę. Zbioerzcie wielką grupkę waszych kolesi zboczków i jedzcie do Rijadu. W takim kraju to dopiero .... nietolerancja {co się zowie}. Jak kamienie polecą na wasze łby to przynajmniej będą o was pamiętali jako o męczennikach ginących za słuszną zprawę {rzecz jasna śmiercią męczeńską}. Odpowiedz Link Zgłoś