Dodaj do ulubionych

Skandaliczny Shrek 2

• Gość: agate100@o2.pl No nie róbcie z nas pderastów!.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.04, 17:35
      A poważnie, nie dajmy się zwariować jakiejś brytolskiej federacji... Shrek to bajka wszechczasów,a takie pretensje dowodzą tylko braku poczucia humaru ich autorów:)
    • Gość: KAsia Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.07.04, 17:56
      No ja nie moge, ci ludzie nie maja sie do czego przyczepiac, na serio to zapawa
      na paranoje:(
    • Gość: ewka Przecie to nie jest film dla małych dzieci!!! IP: *.toya.net.pl 22.07.04, 17:58
      ludzie nie dajmy się zwariować jeden i drugi film to najwspanialsza produkcja
      ale nie dla małych dzieci - przecież nic nie zrozumieją z ukrytego humoru a
      bawia ich zwykłe gagi, to bez sensu. Kiedy byłam na pierwszej części(dwa razy a
      w końcu kupiłam kasete)w kinie większość stanowili dorośli i starsza młodzież !
    • Gość: mądra Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 18:36
      proponuje powiadomić LPR - to zaraz w Polsce nie będzie się tego puszczać :D:D:D
    • Gość: Js Ciekawe co musze obejrzec, zeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:05
      zmienić się w, dajmy na to, Richarda Feynmann'a, albo Linusa Paulinga.

Czekam na propozycje.
    • Gość: alosza wpisujmy bajki, które... IP: *.icpnet.pl 22.07.04, 19:27
      wpisujmy bajki, które powinny znaleźć się na czarnej liście. Znalazłem
      już "CZerwonego kapturka" /przecież to kojarzy się z seksem !!!! zakazać
      czytania dzieciom/, "Jaś i Małgosia" /molestowanie nieletnich przez babe jagę,
      porzucenie - zgroza/. Ze swej strony dodaję - "Królowa śniegu" - uprowadzenie,
      molestowanie.
      Wpisujcie !
    • Gość: Straight Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:42
      wiecie co?
      po przeczytaniu artykulu skasowalem sciaganie tego filmu.
      Pozdr. Stay Straight.
    • Gość: sz BARMANKA to PAN przebrany za PANIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:19
      tak dziedzi mowią

ale oczywiście dorośli wiedzą lepiej
      dorośli to debile
    • Gość: BELIAL Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:23
      Czyżby recenzenci w sutannach z polskiego importu?
    • Gość: BELIAL Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:25
      Recenzenci w sutannach z polskiego importu??????????
    • gale Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 20:25
      ROTFLMAO!!!
    • elfhelm a Bolek i Lolek?? 22.07.04, 21:51
      dwóch chłopców w 1 pokoju...
      Smurfy? 100 niebieskich członków (^^) i 1 tylko niebieska laska...
      Żwirek i Muchomorek?
      no i podteksty gejowskie we władcy pierścieni (scena łóżkowa w 3 części)

a może lepiej się w głowę postukać?
    • Gość: tomi trans z naszego podworka.... IP: *.peter.com / *.212-33.bia.tkb.net.pl 22.07.04, 22:37
      .czyli łytnej hjuston wygladajaca jak krawczyk, szakira tez wybrala lepszy
      model i zainwestowala w stajl a la rynkowski:))polskie dzieci widza ten pokaz
      dewiacji codziennie w porach najlepszej ogladalnosci:)))
    • jacek.69 To wierutne bzdury 22.07.04, 23:08
      Byłem na tym filmie z moją 5-cio letnią córką, ubawiliśmy się świetnie. Pomimo,
      iż jestem pedagogiem, nie doszukałem się w filmie szczególnego eksponowania
      wartosci, o których alarmuje raport TVC. To gruba przesada.
    • Gość: ktos niech sie dzieciaki przyzwyczajaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:37
      niech sie dzieciaki przyzwyczajaja do realiow bo potem wyrastaja na takich jak
      ci z tej brytyjskiej komisji
    • Gość: darek Głupota... IP: *.atx.pl / 194.42.118.* 23.07.04, 00:36
      Jak dla mnie takie opinie jakiś nie wiele znaczących instytucji to tylko zwykły
      bełkot, który nic nie znaczy i jest jedynie spowodowany dużym sukcesem tego
      filmu... Przypomnijcie sobie jeszcze niedawne opinie o Harrym Potterze..
    • Gość: kodzik zenit sezonu ogórkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:45
      fajny film, trzeba być socjopatą by się nim gorszyć
    • Gość: pff Trza poczekać na oficjalną odpowiedź Radia Ma Ryja IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 03:38
      .
    • Gość: slawekw Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.172.* 23.07.04, 07:05
      Prawda jest taka że takie filmy są raczej dla dorosłych niż dla dzieci (same
      dialogi, gra słów) małe dizecko (<10) tego przecież nie zrozumie. Niby się
      śmieje ale nie wie z czego. Mnie też się obie części podobają ale ja mam 30
      lat. Dziecku (4 lata) puszczam po angielskiu (obraz też jest ciekawy)
    • Gość: jaracz Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 62.233.131.* 23.07.04, 07:13
      Ludzie! oni mają rację!
      czerwony kapturek nosiła czerwone sakarpetki, no to znaczy że była pedałem,
      a to zakaźne!

LOL

• Gość: Egzi Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.jokey.pl / *.jokey.pl 23.07.04, 08:21
      UWAZAJCIE ;) Czytając dzieciom bajkę O Czerwonym Kapturku odnosicie ten sam efekt co idąc z dzieckiem na Shreka. Czyli po lekkim przemyśleniu sprawy dzieci powinny być pozamykane w klatkach o chlebie i wodzie, aby nie doświadczyły "złych" tego świata. PARANOJA!!
    • Gość: odważna Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:23
      zawsze znajdzie się jakaś niedoceniona organizacja, która chce wzbudzić
      sensację, aby ją zauważono! Tez bym się uśmiała z ich opinii, ale blady strach
      mnie obleciał, ( do tego zwrotu chyba nikt się nie doczepi, ja-kobieta, strach-
      mężczyzna) co się wyrabia na świecie. Idziemy z postępem, trzeba ponoć się
      pogodzić z różnymi orientacjami i potrzebami ludzi. Z czego więć takie
      zamieszanie? Jak zwykle chodzi o kasę i sensację, nie mam innego wytłumaczenia.
      A z tym naszym czeronym kapturkiem, to faktycznie dla rodziców pozbawienie
      władzy rodzicielskiej się należy. Małe dziecko same w ciemny las...
    • Gość: Tyler Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.durrpol.com.pl 23.07.04, 08:42
      Tak jest, Anglicy mają rację. A poza tym nie wiem czemu nikt nie zauważył, że
      wilk w przebraniu babci w bajce o czerwonym kapturku to też przejaw
      trawnsseksualiuzmu, ta bajka terż powinna zostać wycofana. Ponadto Żwirek i
      Muchomorek to dwóch kawalerów żyjących w jednym pokoju, dla mnie jest to
      conajmniej podejrzane.
    • Gość: Neti Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 80.244.139.* 23.07.04, 09:30
      co za brednie!!!nie ma tam niczego co by demoralizowalo dzieci.film jest
      sietnie zrobiony i bardzo smieszny.jak sie tym TVC nudzi to niech sie lepiej
      zajma codziennymi problemami rzeczywistosci a nie przyczepiaja sie do bajek
      ktore daja chwile odprezenia i mozliwosci ubawienia sie po same pachy.
    • Gość: kuku Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 10:36
      Chyba już pogłupieli. Nie wiedzą, że w bajkach wszystko jest możliwe???
      • Gość: świętojebliwy Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:47
        kategóryczbie rzondam rzeby zakazać pószczać te ŚWIŃSTFA!!!!! Brzydale!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka