Gość: agate100@o2.pl No nie róbcie z nas pderastów!.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.07.04, 17:35 A poważnie, nie dajmy się zwariować jakiejś brytolskiej federacji... Shrek to bajka wszechczasów,a takie pretensje dowodzą tylko braku poczucia humaru ich autorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.07.04, 17:56 No ja nie moge, ci ludzie nie maja sie do czego przyczepiac, na serio to zapawa na paranoje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Przecie to nie jest film dla małych dzieci!!! IP: *.toya.net.pl 22.07.04, 17:58 ludzie nie dajmy się zwariować jeden i drugi film to najwspanialsza produkcja ale nie dla małych dzieci - przecież nic nie zrozumieją z ukrytego humoru a bawia ich zwykłe gagi, to bez sensu. Kiedy byłam na pierwszej części(dwa razy a w końcu kupiłam kasete)w kinie większość stanowili dorośli i starsza młodzież ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 18:36 proponuje powiadomić LPR - to zaraz w Polsce nie będzie się tego puszczać :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Ciekawe co musze obejrzec, zeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:05 zmienić się w, dajmy na to, Richarda Feynmann'a, albo Linusa Paulinga. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza wpisujmy bajki, które... IP: *.icpnet.pl 22.07.04, 19:27 wpisujmy bajki, które powinny znaleźć się na czarnej liście. Znalazłem już "CZerwonego kapturka" /przecież to kojarzy się z seksem !!!! zakazać czytania dzieciom/, "Jaś i Małgosia" /molestowanie nieletnich przez babe jagę, porzucenie - zgroza/. Ze swej strony dodaję - "Królowa śniegu" - uprowadzenie, molestowanie. Wpisujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Straight Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 19:42 wiecie co? po przeczytaniu artykulu skasowalem sciaganie tego filmu. Pozdr. Stay Straight. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz BARMANKA to PAN przebrany za PANIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:19 tak dziedzi mowią ale oczywiście dorośli wiedzą lepiej dorośli to debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:23 Czyżby recenzenci w sutannach z polskiego importu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:25 Recenzenci w sutannach z polskiego importu?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a Bolek i Lolek?? 22.07.04, 21:51 dwóch chłopców w 1 pokoju... Smurfy? 100 niebieskich członków (^^) i 1 tylko niebieska laska... Żwirek i Muchomorek? no i podteksty gejowskie we władcy pierścieni (scena łóżkowa w 3 części) a może lepiej się w głowę postukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi trans z naszego podworka.... IP: *.peter.com / *.212-33.bia.tkb.net.pl 22.07.04, 22:37 .czyli łytnej hjuston wygladajaca jak krawczyk, szakira tez wybrala lepszy model i zainwestowala w stajl a la rynkowski:))polskie dzieci widza ten pokaz dewiacji codziennie w porach najlepszej ogladalnosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 To wierutne bzdury 22.07.04, 23:08 Byłem na tym filmie z moją 5-cio letnią córką, ubawiliśmy się świetnie. Pomimo, iż jestem pedagogiem, nie doszukałem się w filmie szczególnego eksponowania wartosci, o których alarmuje raport TVC. To gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos niech sie dzieciaki przyzwyczajaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:37 niech sie dzieciaki przyzwyczajaja do realiow bo potem wyrastaja na takich jak ci z tej brytyjskiej komisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Głupota... IP: *.atx.pl / 194.42.118.* 23.07.04, 00:36 Jak dla mnie takie opinie jakiś nie wiele znaczących instytucji to tylko zwykły bełkot, który nic nie znaczy i jest jedynie spowodowany dużym sukcesem tego filmu... Przypomnijcie sobie jeszcze niedawne opinie o Harrym Potterze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodzik zenit sezonu ogórkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:45 fajny film, trzeba być socjopatą by się nim gorszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Trza poczekać na oficjalną odpowiedź Radia Ma Ryja IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 03:38 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekw Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.172.* 23.07.04, 07:05 Prawda jest taka że takie filmy są raczej dla dorosłych niż dla dzieci (same dialogi, gra słów) małe dizecko (<10) tego przecież nie zrozumie. Niby się śmieje ale nie wie z czego. Mnie też się obie części podobają ale ja mam 30 lat. Dziecku (4 lata) puszczam po angielskiu (obraz też jest ciekawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaracz Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 62.233.131.* 23.07.04, 07:13 Ludzie! oni mają rację! czerwony kapturek nosiła czerwone sakarpetki, no to znaczy że była pedałem, a to zakaźne! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzi Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.jokey.pl / *.jokey.pl 23.07.04, 08:21 UWAZAJCIE ;) Czytając dzieciom bajkę O Czerwonym Kapturku odnosicie ten sam efekt co idąc z dzieckiem na Shreka. Czyli po lekkim przemyśleniu sprawy dzieci powinny być pozamykane w klatkach o chlebie i wodzie, aby nie doświadczyły "złych" tego świata. PARANOJA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odważna Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:23 zawsze znajdzie się jakaś niedoceniona organizacja, która chce wzbudzić sensację, aby ją zauważono! Tez bym się uśmiała z ich opinii, ale blady strach mnie obleciał, ( do tego zwrotu chyba nikt się nie doczepi, ja-kobieta, strach- mężczyzna) co się wyrabia na świecie. Idziemy z postępem, trzeba ponoć się pogodzić z różnymi orientacjami i potrzebami ludzi. Z czego więć takie zamieszanie? Jak zwykle chodzi o kasę i sensację, nie mam innego wytłumaczenia. A z tym naszym czeronym kapturkiem, to faktycznie dla rodziców pozbawienie władzy rodzicielskiej się należy. Małe dziecko same w ciemny las... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyler Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.durrpol.com.pl 23.07.04, 08:42 Tak jest, Anglicy mają rację. A poza tym nie wiem czemu nikt nie zauważył, że wilk w przebraniu babci w bajce o czerwonym kapturku to też przejaw trawnsseksualiuzmu, ta bajka terż powinna zostać wycofana. Ponadto Żwirek i Muchomorek to dwóch kawalerów żyjących w jednym pokoju, dla mnie jest to conajmniej podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neti Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 80.244.139.* 23.07.04, 09:30 co za brednie!!!nie ma tam niczego co by demoralizowalo dzieci.film jest sietnie zrobiony i bardzo smieszny.jak sie tym TVC nudzi to niech sie lepiej zajma codziennymi problemami rzeczywistosci a nie przyczepiaja sie do bajek ktore daja chwile odprezenia i mozliwosci ubawienia sie po same pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 10:36 Chyba już pogłupieli. Nie wiedzą, że w bajkach wszystko jest możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świętojebliwy Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:47 kategóryczbie rzondam rzeby zakazać pószczać te ŚWIŃSTFA!!!!! Brzydale!!! Odpowiedz Link Zgłoś