Dodaj do ulubionych

CO TO ZA FILM

22.12.13, 01:07
SZUKAM FILMU
Dokładnie nie znam roku produkcji ale wyszedł on jakoś ostatnio i opowiada o chyba dwójce facetów zagubionych na pustyni. Jeden trochę grubawy ,mają zepsuty samochód i śpią koło niego ,przez chwilę się nawet kłócą.
Obserwuj wątek
    • ach_dama_byc_z_kanady Re: CO TO ZA FILM 22.12.13, 01:46
      Gerry?

Minnie
      • soulfly777kris Re: CO TO ZA FILM 22.12.13, 04:55
        Mi chodzi o fabułę głównie opartą na przetrwaniu na pustyni. Kumacie ,popękane usta czy zakopywanie się w piasku po to by się trochę w nocy schłodzić. Z tego co jeszcze pamiętam to chyba ten grubszy miał zharataną nogę i ledwo chodził. Film ma góra z rok albo półtorej. Oglądałem go odrobinę w angielskiej wersji i pomyślałem że nie długo wyjdzie z napisami ale się nie doczekałem i zapomniałem.
        P.S. Matt Damona bym nie zapomniał ale na prawdę wielkie dzięki za próbę.
        • ach_dama_byc_z_kanady Re: CO TO ZA FILM 25.12.13, 09:59
          Scenic Route??
          www.imdb.com/title/tt2012011/

Minnie
          • ach_dama_byc_z_kanady Re: CO TO ZA FILM 25.12.13, 10:04
            poogladalam sobie klipy - joj.. znam obydwu aktorow ale nie w takich brutalnych rolach.
            Josh - z lzawej komedii z Katherine Seigel, tego drugiego z Fanboys (nie dotrwalam do konca)

joj.. joj..

Minnie
            • soulfly777kris Re: CO TO ZA FILM 25.12.13, 13:06
              BINGO ,właśnie o ten film mi chodziło a że jest nowy to byłem pewny że go szybko znajdę ale niestety bo pytałem na różnych forach m.in. na filmweb i nic aż w końcu dzięki Tobie się udało. Biorąc pod uwagę Twój nick to sądzę że jesteś płcią piękną z Kanady ja za to jestem z Tuluzy i bardzo Ci dziękuję i życzę Ci wesołych świąt i wspaniałego nowego roku.
              • ach_dama_byc_z_kanady Re: CO TO ZA FILM 27.12.13, 23:26
                Dziekuje bardzo, ciesze sie ze pomoglam,
                i nawzajem :)
                Duzo dobrych filmow do ogladania w Nowym Roku !!!

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka