ihopeyouwilllikeme 22.08.04, 18:23 Czy sa tu może miłośnicy tego przepięknego filmu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peggy Sue Re: Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:31 byc moze bede jego milosniczka bo kupilam dzisiaj plyte z tym filmem i zabieram sie do jego obejrzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janis Re: Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 19:42 Ja bardzo lubie ten film i Johnny'ego Deppa. Może nie był to bardzo dobry film, ale przyjemnie sie go oglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:26 film bardzo przyjemny i przesympatyczny, ostrzegam tych którzy go jeszcze nie oglądali: w trakcie seansu apetyt na czekoladę rośnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alyska Re: Czekolada IP: *.dyn.optonline.net 23.08.04, 04:43 film przecudowny, a te czekoladowe przysmaki...... mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Czekolada 23.08.04, 13:32 Oczywiscie, ze sa :) Wlasnie w sobote obejrzalam go kolejny raz (juz nie pamietam czy 4 czy 5) i nic a nic nie traci na uroku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Czekolada 23.08.04, 13:59 Może nie zwariowałem na jego punkcie, ale miły się zdał memu okui obejrzałem go z przyjemnością. No i Binoche, jej się chyba czas nie ima. Odpowiedz Link Zgłoś
call_helena Re: Czekolada 23.08.04, 16:57 ja ja ja ja! Po obejrzeniu tego filmu polecialam do sklepu i kupilam praliny. Tak mi smaku na czekolade narobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peggy Sue Re: Czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:28 obejrzalam i milosniczka tego pieknego filmu zostalam:) Odpowiedz Link Zgłoś