halszka2 Re: najprzystojniejszy aktor 18.09.02, 16:09 Dla mnie bezkonkurecyjni są : 1.Sean Connery 2.Harrison Ford 3.Kevin Costner 4.Richard Gire Za męskość . Mają w sobie to cos, co czyni mężczyznę atrakcyjnym , pobudzają moją wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
reyes Re: najprzystojniejszy aktor 19.09.02, 19:30 guy pearce, ethan hawke, josh harnett pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 02:50 elijah wood......buahahahahaha :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanita Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 14:26 JUDE LAW dostałam kiedyś durny kalendarz z Cosmopolitan, ale jak zobaczyłam to zdjęcie wymiękłam JEREMY IRONS niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: najprzystojniejszy aktor IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 20.09.02, 14:58 Czarek Pazura - bije na glow humorem Jima Carreya Boguslaw Linda - Bruce Willis mu do piet nie dorasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 22:25 DLA MNIE NAJBARDZIEJ POCIĄGAJĄCYM AKTOREM JEST RALPH FIENNES !!!!!!!! UCZTA DLA OKA, A JEGO GŁOS ... Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: najprzystojniejszy aktor 20.09.02, 17:55 jeab Reno, Krzysztof Majchrzak, Kevin Spacey, Jean Marc Barr, Mirosław Baka, Michał Rafał Królikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwawa mary Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.09.02, 09:53 Młody Al Pacino "Narkomani", "Strach na wróble", niezastąpiony Clint(też młody, rzecz jasna) i Adrien Brody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.acn.pl / 10.128.134.* 27.09.02, 12:23 joaquin phoenix ( za role maxa w " 8 mm " ) ewan mcgregor ( za "trainspotting" ) sean connery ( ma klase i cos elektryzujacego w sobie - szczegolnie widac to w bondach) gary oldman Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: najprzystojniejszy aktor 28.09.02, 12:34 po pianiscie Adrien Brody zawsze Sean Connery Richard Gere Joshua Jacson Sean Bean Heath Ledger Harrison Ford Jim Carrey Timoty DAlton a i jeszcze koniecznie Aleksander Domagarow!!!!!! z polskich Andrzej Zielński Michał Żebrowski Paweł Wilczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sassy Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.09.02, 20:08 mmmm...nie ma to jak doskonały i niesamowity...Marshall Mathers (jakby co mowa o Eminemie)Po "8 mile" wiele osób przekona się, że Em to nie tylko swietny raper...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl 28.09.02, 22:30 Wlasnie obejrzalam "Brooklyn Boogie" i dochodze do wniosku, ze Jim Jarmusch, ktory gra tam epizodyczna role, jest niesamowicie przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata76 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.client.attbi.com 29.09.02, 00:25 Vin Diesel Miroslaw Baka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwawa mary Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.09.02, 14:40 zgadzam sie co do Jima Jarmusha a widzialas brodego w pianiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytantka tylko mAtthew McConaughej IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 22:03 www.ranaroyale.com/McConaughey/ polecam popatrzeć, jak go zobaczyłam w "wedding Planner" to z koleżanką ( a obie jestesmy męzate) wymiękłysmy do cna. JEST BOSKI i go uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annElise Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl 03.10.02, 22:27 Jeszcze nie (nadrobie to jak tylko skonczy sie WFF)... a co, pasuje do tej kategorii?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wavey Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.bondi.pl 05.10.02, 12:53 1 KEVIN SPACEY!!! Za talent, za inteligencję, za poczucie humoru, za rewelacyjne oczy, za zniewalający uśmiech i za to, że odpisał na mój list... . . . 50 Al Pacino 51 Denzel Washington 52 Samuel L Jackson Odpowiedz Link Zgłoś