psawik 25.09.04, 21:43 Ma może ktoś z was napisy do "Nicotina" bo nigdzie nie moge znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Napisy do "Nicotina" 26.09.04, 11:13 mam ten sam problem co prawda nie otwiera sie dzis www.napisy.info i nie moge sprawdzic u nich, ale jakby ktos mial namiary na plik z napisami to bylbym wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Napisy do "Nicotina" IP: *.lublin.msk.pl 11.10.04, 23:24 jesli by ktoś zdobył napisy do nicotina to prosze o przeslanie na krzys_ck@op.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makak Re: Napisy do "Nicotina" IP: 195.205.149.* 13.10.04, 19:17 ja też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Napisy do "Nicotina" 13.10.04, 19:38 swoja droga to dziwne do wielu filmow, nawet do takich, o ktorych nigdy w zyciu nie slyszalem, napisy sa na kazdym serwerze natomiast do popluarnego (sadzac z ilosci zrodel w emulu) tytulu nie ma i nie ma :/ zaczynam wymyslac jakies teorie spisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w je tez! :) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.10.04, 16:44 Ja też w razie czego chętnie wszedłbym w posiadanie takich napisów :-) plucjusz (at) gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakmacz Re: je tez! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:52 Tak jak wszyscy tutaj chętnie zdobyłbym napisy :) Może jakiś dobry człowiek pójdzie na to do kina z cyfrówką, potem przepisze napisy i rozpowszechni je w internecie :) Nawiasem mówiąc leci to jeszcze w kinach??? Bo jak nie to wszystko stracone :( Jakby ktoś już wklepał te napisy :) prosze o kontakt na drukarnia@consbud.com Odpowiedz Link Zgłoś